Aradence DC...! (144)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Gabi, sa pui poze de la ambele serbari.

Noi am fost la Simand, adica la Scanteia (putin inainte de Simand) la niste prieteni sa mancam cirese, au o livada numai cu ciresi. Au multe animale (ponei, iepuri...), pasari (paun, gaste, 2 lebede, rate, porumbei...), spatiu verde imens, bancute, mese, trenulet...(toate din lemn), piscina... Ioi ce fain ii sa stai acolo, mai ales cu pruncii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

La Mari Lupas la "castel" ati fost?

Cristina 27+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Da. Il stii?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi, scuze ca inca n-am apucat sa-ti aduc caruciorul. Azi dupa-amiaza esti pe acasa? Sa treaca Adi sa ti-l duca?

Sunt acasa, acum am ajuns. Am fost sa schimb cauciucurile de iarna cu cele de varaTot pe mine pica magareata ca Cipri nu are timp de asa ceva. Pana pe la 18-19 sunt acasa.

Mergi la inceput

Gabi, i-a parut rau la Tudor dupa gradinita?
Foarte faine pozele de la serbare! Ce bine i-a stat la Ioana asa imbracata!
I-au fost perfecti pantalonii lui Tudor la Dragos.
O sa pun si eu cateva poze de la festivitate, dar azi nu mai apuc.

Ieri dupa masa am ramas fara copii, parca nu mi-a placut. Ade a fost cu Adina si sotul ei la Dorobanti si Dragos a fost cu Miha & co. la Ghioroc. Dragos nici acum n-a venit, il i-a Calin imediat ca dupa masa mergem la ziua lui Iunia la Cicir. Asa ca ieri am plecat si noi de-acasa la Simand, la alti prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Eu nu pot dormi de caldura!!!!!!!!!!!
Stau la etajul 7, ultimul, si dupa amiaza bate soarele. Curg apele pe noi.
Astazi plec la tara, aper ca acolo sa fie mai racoare.
Aseara am fost si cu Ale la Urgenta, a muscat-o tantarii si i s-a umflat glezna ca o buturuga si o durea de mi-a urlat ieri toata ziua. Acolo nici nu s-a uitat la ea, asa de la distanta, iar pe reteta mi-a prescris 2 unguiente si zyrtec. Oricum ma intriga ca iti da o foaie cu anamneza si acolo sunt bifate o gramada de chestii dar dr. nici nu a pus mana pe ea doar a intrebat, doar atat are?
Eu am curatat nuci sa fac dulceata, am avut asa o pofta de dulceata de nuci verzi, dar mi-a cam trecut cand am vazut ce maini am cu manusi cu tot, si cam cat am curatat la ele. Ma duc acuma sa o pun la foc ca imediat trebuie sa si plecam la gara, mergem cu trenul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, n-am mai ajuns ca a trebuit sa plimbam fetele cu trenuletul. Ti-l aduc cumva saptamana asta daca nu ti-e urgent.

Help!!!!! M-am trezit ieri dimineata cu o durere de gat, in sensul ca nu pot inghiti ca simt ca si cum iei o pastila si iti ramane in gat, apoi se misca de sus in jos pana in mijlocul sternului. Ma doare cand mananc, vorbesc, respir....nu stiu ce naiba poate fi. Speram sa ma trezesc in dimineata asta fara ea, dar asshhh, tot aici e. Oare sa fac un echo?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:

Gabi, sa pui poze de la ambele serbari.

Noi am fost la Simand, adica la Scanteia (putin inainte de Simand) la niste prieteni sa mancam cirese, au o livada numai cu ciresi. Au multe animale (ponei, iepuri...), pasari (paun, gaste, 2 lebede, rate, porumbei...), spatiu verde imens, bancute, mese, trenulet...(toate din lemn), piscina... Ioi ce fain ii sa stai acolo, mai ales cu pruncii.

La Mari Lupas la "castel" ati fost?

Cristina 27+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Da. Il stii?

Daaaa..is bujecani de ai mei:)am fost si eu acolo de cateva ori chiar cand au inceput sa renoveze apartamentele..acum vreo 3 ani parca,pe vremea cand aveam grija de nepoteii lui(copilasii lu' Sori si Dana)..dar acum de cand a facut asa frumos nu am mai fost..am vazut doar in poze..si m'am socat:P..

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Cristina R., simti ca ai un nod in gat?
Poate de la stres, lipsa de calciu...tiroida...
N-ar fi rau sa mergi la un dr.
Cu umarul cum esti? Cam de multa vreme te doare...

Ce liniste pe aici! V-ati ascuns fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Cred ca toata lumea s-a ascuns de caldura...nici io nu prea pot dormi noaptea din cauza caldurii....e sufocanta. La Paulis azi o plouat de numa si o mai si picat piatra si peste juma de ora nici nu s-o vazut, iar o fost cald de nu mai puteai.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

E gata ! Haideti la raport, care ce-ati facut in we? Eu am fost la Alba sambata si am venit duminica fara pitici. Au ramas la bunici vreo doua saptamani.
Miha, cum e apa la Ghioroc?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Iau eu o cafea Ada. mi-am ce buna e.

Iar am gatit cu noaptea in cap.

E super apa la Ghioroc.Declar dragoste vesnica pentru locul asta. Am stat pana la 22 si ne-am jucat batminton si alte prostii.

Aseara am fost cu pruncii in oras sa ne imbatam de mirosul teilor. Am mancat inghetata la Coandi si ne-am plimbat pe centru pana la 23. A fost super, desi tarziu era plin de carucioare.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput