Aradence DC...! (144)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzica spune:
Anca se sigileaza molarii de 6 ani, care sunt definitivi. La voi inca nu e cazul. Si eu vreau sa il duc pe Tudor, daca nu facea varicela ara sigilat deja, ca am avut in plan luna trecut sa mergem.
La Kriger numa prima data cand am fost am platit, a doua oara am mers cu certificatul de nastere si i-am zis ca vreau sa il inscriu la el. Pe site-ul casei de asigurari vedeti ce dentisti au contract cu casa.
adablackcat spune:
Merci Gabi. Dau acum un search sa vad care dr. au contract cu Casa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Na bun, io ma uit in lista ca bou' la poarta noua! Ca stiu ca doctorita la care merg eu nu are contract cu Casa. Are cineva o recomandare? Si-mi trebuie musai trimitere de la dr. de familie?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
flavia ramona spune:
Am avut niste zile de is un pachet de nervi si cred ca ma paste o repriza de plans, asa de aiurea ma simt.
Miha, caut sa vad daca mai am aia si iti trimit mail.
Va pup pe toate.
gabitzica spune:
Ada nu iti trebuie trimitere de la dr. de familie. Mie imi place de Krieger. Lucreaza bine, repede si nu trebuie sa astepti cu saptamanile pentr o programare. prima oara cand am fost cu Tudor la el in 5 minute i-a si pus o plombita. E ok si tipa la car merge Miha, eu cunosc personal nu ca si dentist,dar stiu ca e meticuloasa. Pw altcineva nu stiu pe cine sa iti recomand.
P.S. Acum la uit in lista si vad ca aveti si la Mandruloc dentist care are contract cu casa. Eu zic ca pentru sigilare poti merge si acolo sa nu te mai trambalezi prin Arad.
DianaR spune:
No seara buna. Am terminat rochita (emoticon care se sterge usurat pe frunte) si dupa cum am promis sar cu pozele. Am terminat-o la timp ca maine e ziua de nastere si trebuie s-o ducem.
Miha, bine zici mult mai repede trece timpul. Si parca ii mai usor decat la primul nu? Tot mai usor pana se creste singur.
Pupilici!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
gabitzica spune:
Diana e superba rochita albastra. Rochitele ce le faci sunt din ce in ce mai frumoase. Slingul si mei tai-ul tu le-ai facut??
DianaR spune:
Gabi, . Da tot eu le-am facut. Eu am facut tot ce-i pe acolo.
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
adablackcat spune:
Diana, minunata rochita! Si ce fain i se vad degetutzele la Timi de sub rochita!