Aradence DC...! (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
FLAVIA uite linkul:
http://www.eximtur.ro/Inscrieri-Timpurii-Litoral-Marea-Neagra/HOTEL-CALIFORNIA--0/46/0/44/0/0/1--4/5436.html
La Felix am stat la hotel Muresul,e de doua stele ,are de toate cu exceptia frigiderului.Acolo au primit ai mei bilete de la pensionari.Cauti pe net sa vezi preturi ...
De mers la mare din 29 iulie vreau sa merg neaparat.Daca e analiza ok cu atat mai bine,daca nu ... urmeaza alta operatie si cine mai stie ce ... si s-a dus vara deja,plus ca cine mai stie daca mai prind alta/altele in conditii optime de sanatate,asa ca mi se falfaie ! Doua saptamani de intarzaiere in a scoate ganglionii daca e cazul e totuna in cazul asta!
CRISTALE ma bucur ca esti ok.
GABI in locul tau deja le-as fi facut si dus si i-as fi scos si pe-afara in locuri mai izolate. sa le treaca de tot
DIANA,ALINA,IOANA mersi mult

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, si noi am mai stat in spatele blocului pana la 10,30. Dupa ce-am venit din oras am stat putin in casa sa ne racorim si apoi am iesit.

Moni, daca te putem ajuta cu ceva te rog nu ezita sa ne zici.
Cu informatii nu cred ca mai avem ce, vad ca esti bine pusa la punct .
Cand vine rezultatul analizei?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Noi am fost la gratare cu Miha & familionul(+ bunici) la Sanleani (la casa lor). Ne-a prins ploaia si ne-am mutat cu grataru' in casa. Pruncii s-au distrat de minune, n-am avut grija lor. S-au facut de noroi ca niste purcelusi.
Ne-am simtit tare bine cu totii.
Alex a ramas sa doarma la noi. I-am dusulit pe toti(baietii s-au spalat singuri ca-s mari), acum mananca lapte cu cereale si ei zic ca se uita la Avatar, daca nu-i apuca somnul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA ma bucur ca v-ai distrat asa grozav.Analiza teoretic se primeste intre 14-21 de zile,dar avem pe cineva in spital care a zis ca din a opta zi incepe sa se benocleze in calculator sa vada daca a iesit sau ba.Multumesc de oferta,nu aveti cu ce ma ajuta deocamdata,eventual cu niste urari de noroc
Duminica placuta tuturor

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

La multi ani Alex!
Anca, sa va traiasca frumuselul si sa va bucurati de el! Mai pune si tu ceva poze sa vedem cat a crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

LA multi ani Alex! Anca, sa va traiasca baietelul scump!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alex. Anca ce mai faceti???
Ce bine e acasa!!!Sa te trezesti cand ai chef(exceptand zilele cand ma trezeste laptarul la ora 7, una dinte ele e sambata) . Mai am 2 zile de stat acasa, asa ca le savuerez.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEX!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Multumim frumos pt urari!
Ne-am sarbatorit doar in familie, pt ca anul asta e.... asa cum e. Pt. noi a fost un an greu si inca va mai fi.
Alex e ok acum, dupa 2 ture de rosu in gat, dar acum ne luptam cu tantarii la ale caror muscaturi face o alergie.... Of, ca sensibil mai e! Sunt f obosita psihic si nu am chef de nimic. Mai e si bunica-mea, care are 78 de ani, nu se simte bine, nu prea poate sa manance, e slabita si bineinteles ca nu vrea sa auda de doctori (numai gura nu o doare, inca ne face capul calendar ). I s-a pus pata ca ea a cam terminat cu viata si gata, nu ii mai scoti asta din cap, iar la bunu-mio ii creste glicemia cu stressul asta...
No, v-am stricat destul ziua, asa ca va pup si va doresc numai chestii pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Offf Anca... Imi pare rau ca nu va este bine, dar va iesi soarele sigur candva. Asta e viata, si bune si rele. Bine ca e Alex bine! Si Vlad face alergie la orice piscaturi, i se inrosesc foarte tare si se extinde umflatura rau de tot!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput