Aradence DC...! (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Moni La mare sau pe unde esti de nu mai dai nici un semn? Sper ca esti bine sanatoasa
Clau mai iau si eu de mana cu tine acum, ca nici ei mei nu au voie la balaceala. Eu sunt in medical, deci arestata la domiciliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

M-a lovit o stare ... m-am tot gandit zilele astea la bebe meu ... trebuia sa implineasca 2 anisori zilele astea. Oare cum ar fi fost viata mea acum daca ar fi fost si el?
Nu vreau sa va intristez, dar nimeni nu vorbeste despre ce a fost, ca si cand nu ar fi existat vreodata.

Mergi la inceput

Flavia eu m-am gandit la tine luna asta. Dar e un subiect delicat ... Nu cred ca vrea nimeni sa invarta cutitul in rana. Eu zic sa nu te mai gandesti ce ar fi fost daca...pentru ca iti faci numa rau. Viata merge inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia . Imi pare rau...
Diana 11, si eu astept vremuri mai bune!
Clau, hai sa dormim impreuna ca nici eu nu ma mai satur de somn. Eu care eram o matinala inraita si nu-mi trebuia prea mult somn. Imbatranim??????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Haideti la

Mergi la inceput

la toate.

Gabi, cateodata mai cad prada gandurilor de genu"ce ar fi fost daca?".
Cum sunt copii?

Diana11, ce repede a trecut concediul tau. Felicitari lui Ale pt mersul pe 2 roti.

Clau, Ada, dorm si eu cu voi. Parca nu ma mai satur de somn si parca nu am energie pt nimic.

Eu astept sa intru la o evaluare, a venit un nene la noi sa vada ce stim, cum ne prezentam si alte cele, iar eu nu am chef de nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani moni!
la muti ani tuturor sarbatoritilor zilelor trecute!
flavia eu am un an de cand am intrerupt sarcina.nici nu stiu cum a trecut timpul...poate de aia am luat-o razna cu eli amandoi...ne invartim in jurul ei non-stop....sincer nu stiu daca mai fac unul pur si simplu nu mai am curaj...nici sa ma mai caut de sanatate nu mai am chef.m-am cautat acum 2 saptamani si mai bine nu o faceam...
lui eli nu i-am tinut ziua ca a fost praf de virusata,chemasem tot poporul si am anulat-o chiar in dimineata aia.am ramas cu un tort de 5 kg dar a fost bucuroasa ca nu a trecut ziua ei fara tort.ii mai facem noi cred zilele astea...
am reusit si am tras o fuga prin budapesta(cadou pt sot cu schimbarea prefixului)si desi nu a tinut vremea cu noi a fost tare fain asa in 3.oricum am fata mare deja ne intelegem super bine.
miha sincere condolenate pt bunica ta.
clau mama ce ati avut de tras.super nasol sa va refaceti repede.
in rest pupici tuturor!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Alina.a, sa stii ca ma gandesc mereu si la tine. Cum e sotul tau cu piciorul?
Ma bucur ca v-ati relaxat in Budapesta si imi pare rau ca nu ati putut-o serba le Eli, dar va revansati voi, sunt sigura.
La tortul ala de 5 kg nu puteai si tu sa ceri ajutoare ?!
De ce mai bine nu te cautai amu 2 saptamani, care e baiul?

Gabi, esti in concediu???

Mi-au venit uratii si asa tare ametesc...

Avusai intalnirea cu nenea ala, m-a surprins ca a fost o discutie lejera, da mai vedem noi ce raport face el de fapt .

Am vorbit cu Cristina_rubi si e tare rau cu spatele, e suspecta de hernie de disc cervicala (daca am inteles bine) si e programata la RMN. Fetele sunt bine.

Cred ca am uitat sa va zic, se pare ca varul meu are intr-adevar boala Crohn si e tare deprimat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele vin si eu la o cafea si va rog sa nu va suparati prea tare ca vin cu o veste prasta rau.Cititi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153854
Stiam cam din 2 iunie care e treaba,dar mi-a fost groaza sa va zic.Doar lui Nico si lui Clau le-am indrugat ceva la Timisoara la zoo ...
Revin mai incolo sa va pun poze de la Felix si sa va mai raspund

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Moni!
Si multa sanatate , trebuie sa fie bine!
Ce mai face Diana?
Flavia
Alina.a, hai ca noi te sustinem...Pt copii e categoric mai bine sa fie 2...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput