Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy prisilico, tu clocesti ceva ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 25+ cu la purtator |
te-ai molipsit de la d-na Teo
poze
Marta si Miruna
luy spune:
Din toata inima : sarcina usoara si bebelusi sanatosi !
Ma bucur foarte, foarte mult pentru viitoarele mamici de BB2, sa creasca si sa se lungeasca lista de pe prima pagina ! Doamne ajuta tuturor celor care doresc sa se vada iar acolo !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 25+ cu la purtator
carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
te-ai molipsit de la d-na Teo |
prisi, tu te hlizesti suspect de mult. Ai vreo marturisire de facut?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Yaia, treci si da cu subsemnata! Unde si de ce ai disparut?
Sper ca toate-s bune pe strada ta!
=====================
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi! Pupam mamicile, papanashii si dulcetile, proaspetii iepurasi si sarbatoritii cu diverse ocazii!
Un pup mare si o imbratisare proaspetelor burtici, sa fie intr un cea bun, sa aveti o sarcina usoara si BBi sanatosi!
Nici nu stiu ce sa mai urez mai intai la cat tragem chiulul, dar cu siguranta va dorim vacante placute si calatorii de vis, ca doar e perioada de vacanta. Picio, pup u, sper sa reglez tensiunea la lampa aia pana vii tu, ca nu prea sunt sanse sa ma tin de mantra aia.
Acuma sa zicem si de noi. In mare suntem bine. Piticii sunt binisor cu sanatatea, mai un muc, mai o tuse, dar nimic serios. Si acum ca a venit vacanta ma astept sa fie din ce in ce mai bine, ma astept sa creasca exponential nazdravaniile.
Ca vorbiram de vacante, ei bine, azi am incheiat gradi cu o serbare superba. Eu sunt profund impresionata, in primul rand de copii, dar si de organizare, si de educatoare, si de gradi. Ca tot vorbeam de gradi. Perfectiunea nu exista, si e normal sa cauti ce e mai bun. Cu siguranta si la noi sunt multe probleme, dar pot sa spun fara indoiala ca eu sunt multumita de gradi.
Spuneam de serbare. Organizata in curtea imensa si frumoasa a gradinitei. Copiii costumati frumos si entuziasti, iar educatoarele au fost chiar minunate. Fiecare grupa a avut program artistic, poezii sau sceneta, si apoi a fost un program de dans haios si antrenant.
La grupa Alexandrei au fost personaje de poveste. Alex a fost Mica Sirena, arata superb in rochita noua comandata abia saptamana asta. E printesa mamei, atat de frumoasa. A recitat superb, sigura pe ea, si ne a incantat cu zambetul ei superb si cam stirb. La final au primit diplome toti copiii, insa momentul pentru grupa pregatitioare a fost absolut special: copiii au intrat in scena pe Gaudeamus imbracati cu pelerine de absolventi si cu palarii speciale pe cap. Erau minunati, educatoarea a plans de emotie, si mai ca era gata sa imi tuflesc si eu rimelul.
La grupa lui Andrei, meritul educatoarei este incontestabil. Este incredibil cum a reusit ea o mica sceneta cu copii intre un an jumate si 3, multi nu tocmai vorbitori. Au pus in scena Scufita Rosie. A fost foarte frumos si impresionant. Andrei a fost vanator, costumat ca atare (era haios foc), cu pusca. Nu am inteles bine replicile lui (si pentru ca trecut atunci un elicopter pe acolo), dar a fost tare cooperant, a intrat cand trebuia in scena, si a zis ce era de zis sigur pe el. Si uite asa le-a scapat pe scufita si pe bunica din burta lupului. A fost vesel pe tot timpul spectacolului, jovial si sociabil, pe terenul lui. S-a dus tare fericit sa isi primeasca diploma. Ce sa mai...gradi a fost cea mai buna alegere pentru el anul acesta.
Dupa serbare am iesit la un fast food sa sarbatorim cu junk food. Nu era vorba atata de mancare, cat de atmosfera, si de faptul ca trebuia sa marcam cumva evenimentul. Apoi fiecare si-a ales un cadou (jucarie si carte) pentru terminarea anului de gradi.
Eu abia am ajuns la birou, asa ca nu mai pot forumi prea mult. va pupacim pe toti si sper sa reusesc sa pun candva si niste poze. Weekend placut!
carpatina spune:
Bravo Roxana, felicitari!
Era si timpul sa mai apari p'aici! Si vezi cu pozele cum faci, nu uita ca le asteptam si pe alea in costum de baie care au fermecat-o pe cumatra!
=====================
carpatina spune:
Hai sa fac capitol nou ca sa aiba Yaia spatiu de dat iesplicatii!
Si poate Prisi de marturisiri
=====================
prisi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
prisi, tu te hlizesti suspect de mult. Ai vreo marturisire de facut? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Doamna nu vreau sa cred ca ti-ai pierdut spiritul de observatie, mi-am schimbat titulatura
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
cuscra felicitari pentru prestatia copiilor, astept cu mare inters pozele cu mica sirena si chipesul vanator, ce emotii pe capul tau
poze
Marta si Miruna