Prietene la bine si la greu - 23
Raspunsuri - Pagina 7
DianaR spune:
Salutare. Am pus poze pentru cine e curios sa vada rochita noua: http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dianar#
Licurici la multi ani feriiti impreuna de acum inainte!
Si cu scuzele de rigoare:
La multi ani Cristina_Boc! Sa ne traiesti si sa-ti traiasca familia frumoasa!
Pupici si noapte buna!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
BoboMom spune:
Buna fetelor!
Postez si aici ce am postat si la ceilalti fulgusori (ciudat mai suna), chiar daca nu ma vad in lista (dar nu-i bai).
Intram si noi scurt, dupa muuuuuuult timp , sa va spunem ca suntem bine, sanatosi, crestem si totul merge bine. Nicholas e in continuare un bebelus tare cuminte si vesel. Papa bine si san si legume, fructe si cereale. Inca ne sculam noaptea o data si cateodata chiar de doua ori sa papam, iar in unele nopti de mai multe ori, dar nu pentru papa, ci pur si simplu. Speram sa trecem si peste asta in curand. Nu il pun imediat la san noaptea, dar cateodata e clar ca vrea sa suga si nu-i pot refuza. Seara, inainte de culcare, de cele mai multe ori suge foarte putin si adoarme, probabil de-asta se si scoala noaptea sa pape. Am inceput sa-l culcam mai devreme (de cele mai multe ori), sa nu ajunga sa fie foarte obosit cand il pun la san, dar deocamdata tot asa adoarme. In rest, e un scump si un razeret, spune 'mama' de pe 20 mai (dar nu in fiecare zi), ii place mult in jumper (puteti vedea filmulete si poze la semnatura) si ne umple viata de o fericire cum nu stiam ca exista pana sa vina el.
Nu am citit din urma, dar sper ca sunteti bine toate si toti fulgusorii. Noi va dorim multa sanatate si bucurii!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
ionelamaria spune:
Mneata
Felicitari Tina pentru examene
A vazut sotul,Licurici, ca nu e o gaura in cer iesitul la plaja cu bebe mic. Sa fiti fericiti impreuna . La multi ani!
Bun rebenitLaura G. Ma bucur ca ne lasi vesti despre Nicholas
Mihnea e binisor, o usoara stare subfebrila, muci cat incape , vomat in miezul noptii ( schimbat copil spalat, adormit) la 5.30 s-a trezit cu nasucul infundat. Uraste aspiratorul nazal, dar ce sa-i faca mama?!?!? In rest e intr-o treaba, gangureste, maraie, canta... se invarte ca titirezul . Sper eu ca faptul ca e activ e semn bun.
Acum ma cheama cu foc, asa ca va las
Aveti o CAFELUA de la noi
Va dorim o duminica frumoasa si putere sa suportati temperaturile
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 cu gentamicina injectabil la 8 ore combinat cu ciprofloxacin. asta dupa multe alte antibiotice in vena inutile. |
Exact asta e combinatia care i-o va face maica-mii. Ieri a vorbit cu dr, si el impreuna cu nevasta-sa (microbiolog) si sora-mea (urgentista) au hotarat gentamicina + ciprofloxacin. I-a facut o antibiograma si numai combinatia asta l-a omorat. Parca ziceau la 12 ore, timp de 10 zile. Pt inceput pe vena si dupa aia buvabil parca ziceau. Multumesc de info.
Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
monis5 spune:
neata
fac eu capucine / frapucine si o pun la plata pe Andre cand s-o intoarce din excursie
fetele care aveti aer conditionat, spuneti-mi si mie cum il folositi, va descurcati cu el si cu bebe?? noi nu avem dar cum in ultimele 2 zile s-au facut 31 de grade in camera copilului (in conditiile in care noi stam pe nord) ne gandim sa punem saptamana asta. insa nu sunt lamurita daca il voi putea folosi cu succes.... Pls, help
Ionela - multa sanatate lui Mihnea! cum a racit? (sau ai zis si nu am fost eu atenta... ). sa scapati repede de data asta
LauraG - bine ai trecut pe la noi, long time no see. Ca sa fii in lista trebuie doar sa-ti exprimi dorinta, ca in lista sunt doar fetele care au preferat sa plece de la subiectul cu elucubratii si sa scrie relaxate aici. Noi am asteptat sa-ti citesti mesajele private si sa ne anunti daca vrei sa scrii cu noi
Diana e grozava rochita. dar mi se pare mie sau Timi e usor botoasa in prima poza? Va pup pe toti
Cristina_boc [red]LA MULTI ANI! [red] sa fii sanatoasa si fericita!
Laurairina - felicitari pentru un an de casnicie! si spor la bebe 2.
Sper sa te tii de mana cu Lidia la odiseea urmatoare
Tina - felicitari pentru examene si bafta la licenta. Am vazut pozele cu bebe frumos care seamana f tare cu tine
Lili - cum merge productia de branza?
Am facut si eu ieri prima oara, incerc azi sa vad ce parere are Santiago
Pupam Lila si pe mamica ei
Dozz - da, am stat mult in parc zilele astea ca e infinit mai bine decat in casa. Drum bun si diversificare usoara
Laura_andreea estiin lista . Imi place tare numele Giulia ca-mi aminteste de www.youtube.com/watch?v=gMkAcgeLB6E" target="_blank">piesa asta
Cat despre baie, eu pana la 3 luni i-am facut 1 data la 2 zile si nu am folosit sapun. Dupa aia am inceput sa-l bag zilnic in apa si sapun doar la fundulet. Acuma a devenit si rutina si nevoie, mai ales pe caldurile astea, dar in principiu si eu cred ca scoala romaneasca de pediatrie e varza inclusiv si la faza cu spalat bebelusii de parca ar munci zilnic pe santier
Dankutza - felicitari pt MA-MA
Eu in locul tau, as vorbi cu bona si as ruga-o sa-si gaseasca un "nume" care sa fie diferit de mama. este complet confuzant pt un copil sa i se spuna ca mama e ba o persoana, ba alta. si asta se vede cand incepe sa vorbeasca...
Multa sanatate mamei tale si sa scape repede de ticalosul ala de stafilo
o zi racoroasa sa aveti (nu stiu cum, dar asta va doresc)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dankutza spune:
Lili si pe papusa mea o cheama Aurora. Cred ca e o marca inregistrata. Lui Pinky ii place sa o traga de par. Se infinge cu mainile in parul ei, o cearta bine, si apoi ii roade parul. Tot timpul trebuie sa o spal ca e plina de bale in par.
Tina mie imi place Bubchen si il folosesc destul de des. Se intinde bine pe piele si nu ramane grasime la suprafata. Ceea ce scrie pe ea, este ok din cate stiu eu. Le-am studiat destul de mult etichetele.
Laura o pt tine ca ai avut rabdare sa scrii toate bazaconiile continute de crema. Felicitari pt scrierea corecta! Felicitari si pt aniversarea unui un an de la casatorie!
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
Las ceva si pentru cele obsedate cu inaltimea copilului (desi cred ca sunt singura) Scoateti spatiu dintre utile si copii
http://www.utile copii.ro/articole/copii-1-5-ani/anticiparea-inaltimii-copilului-la-maturitate/7005
Botezul Cezarei - poze
ionelamaria spune:
monis, singura varianta plauzibila e ca a luat raceala de lqa ma-sa lui. Am dormit cu fereastra deschisa zilele trecute, dar nu cred ca de la asta, pentru ca am inchis usa, deci nu a fost curent, iar eu am dormit dezvelita si aproape dezbracata si tot nu era rece)
dankutza, sper ca antibioticul sa functioneze si sa scapati repede de griji
La noi in parc sunt cativa copacei mititei si nu prea e umbra, deci ala nu e parc, e tentativa.... tare as vrea si eu in parc la racoare ( in copou, sau chiar la padure) sa vad cum fac un plan sa functioneze, cred ca va trebui totusi sa astept sa se faca bine piciulinul, apoi... gasesc eu o solutie
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
douradoudou spune:
ma bag si eu in seama..monis aer conditionat nu la bb in camera..pune in camera alaturata..inhizi geamurile si o sa ajunga si la el..si ai grija si pt voi..sa-l pui pe peretele unde e canapeaua sau patul ca sa nu bata direct spre voi...eu va aduc un cafeu cu hel (cardamom)si niste biscuiti caramelizati ..vrea cineva???..maine schimbam semnatura..18 ..va pe toate "fara exceptie"
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
douradoudou spune:
diana este f frumoasa rochia..dar mie imi place mai mult cea a printesei tale..mai ai putin si iti faci brand..iti deschizi magazine...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu