Prietene la bine si la greu - 23

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata fete cucuiete!

Iar am citit postarile de ieri si azi nu mai stiu nimic cand sa scriu , vroiam sa-i spun lui Cory,ca si noi avem acelasi program frichinit, se trezeste fara nicio noima, incepand cu juma de ora pana la 3 ore in cazurile cele mai fericite, dar extrem de rare.

Vom ingrosa si noi cat de curand randul , deja se vede ca vrea sa iasa unul jos (Lili, felicitari pt dintoc).

Raluci, faci lista pt piscinutza, ce fain. mai e deschisa? felicitari pt minus 7 kile

Smara, nu'sh ce tips&triks sa va dau...eu, ca o mama denaturata ce sunt , ajungeam pe plaja numai la 10 cand teoretic trebuia sa plecam dar am stat frumusel la umbra, sub umbrela de paie nu de plastic, cremuiti cu factor 50+.
de mancat, am avut un borcanel cu piersica, ramasa de saptamana trecuta de la munte, pe care i l-am dat jumate sambata si jumate duminica. la pranz tzitzi, iar la 4-5 iaurt. in rest tztz la discretie, ca doar era cald, iar apa nu e asa cool.
de dormit, el doarme dupa masa de fructe dimineata, am avut o paturica groasa pe care am pus-o pe picioare si l-am leganat (asa adorme si acasa cateodata ) si a dormit o ora. somnul 2 dupa pranz a adormit la tztz in camera. seara, nani in carut la plimare si se trezea evident dupa 5 minute cnd ajungeam in camera. iar tztz si adormea la loc.
pe plaja am luat o piscinuta, 25 de lei, am pus apa in ea si am lasat-o la soare pana s-a facut "ciorba" si s-a balacit in ea cam juma de ora. in rest am stat si pe sezlong si pe paturica si ne-am jucat.
pe drum in masina alta maraiala, pe autostrada a dormit dar in rest a fost cam marait

Gabitza, cum am zis mai sus, i-am dat tot tztz la pranz, dar a fost marait la fiecare masa a noastra pt ca vroia atentie.

trimit ca iesim si noi juma de ora afara ca-i racorica

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fac cap. nou

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

capitolul 24

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz