Prietene la bine si la greu - 23

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fete dragi!!

intru si eu pe fuga sa va salut( sunt prinsa cu examenele-azi de la 5 am unul)...ce sa va zic? noi suntem bine ,toropiti de caldura (la david in camera sunt 29 grade seara-noaptea las geamul deschis pana ma culc eu);din acest motiv e mai marait ,transpira mereu si ne racorim cu mai multe baite rapide pe zi...si stam pe la buni mai mult ca la ei e mai racoare si eu mai am si de invatat...

din categoria cra-cra: suntem posesorii a doi dinti ,unul jos si unul sus ..ii asteptam pe ceilalti ; se ridica singur din fundic in picioare,se agata de orice si de oricine se afla in zona,povestim intruna de se uita lumea pe strada dupa noi..si ar mai fi,dar ...ce e prea mult strica...

am recuperat capitolul ,dar timpul nu imi permite sa fiu mai detaliata..am vazut poze frumoase cu bb-i frumooosi rauuuu si mamici superbe..sper sa reusesc sa postez si ceva comentarii..one of these days...

vad ca se discuta la greu despre AC,cred ca se impune si la noi desi nu prea ne impacam nici noi cu el...

gata..fug la dus ..ca imediat trebuie sa plec...va si sper sa ne "vedem" pe seara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua si de la noi

Ne-a topit caldura,ce mai! Pe langa faptul ca sufera de la dintoci,mai sunt si 30 de grade in casa...din pacate nu avem aer conditionat,asa ca i-am pus ventilatorul in camera si doarme de la 12,nici sa manance nu a vrut.

Dankutza, noi plecam pe 5 Iulie in Grecia cu pisicioasa mica,si nu mi-e teama deloc...

Monis,mergeti la Aerosmith?
Eu abia astept!!!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Dankutza, noi plecam pe 5 Iulie in Grecia cu pisicioasa mica,si nu mi-e teama deloc...

pleci cu avionul? tot intr-o insula? iei caruciorul cu tine?

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

o intrebare pt fetele care au fost deja la mare/munte cu bebeii : daca ati fost singure, adica fara mama/soacra/bona/sora cum ati procedat cu masa de pranz a lui bebe?

in principiu, ora lui de masa (14) ar cam coincide cu cea a adultilor, iar dupa ce papa ai mei vor ca in maxim,dar maxim o ora sa fie in pat... in carut sa-i las sa doarma cat mananc eu la restaurant nu pot,pt ca transpira doua-trei ore cat dorm la pranz... iar daca incerc sa-i mut adormiti din carut in patut si se trezesc... atunci e vai de mine...tot o maraiala si miorlaiala o tin,se tot chinuie sa adoarma si nu reusesc...nervi la greu si la mine si la ei

sa mancam inaintea lor... iar ma risc pt ca nu stiu cat de repede vine comanda ...sa mancam pe rand eu cu sotul...parca nu-mi vine sa stau singura la masa... sa mananc in camera,iar nu-i k

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare,

Sunt prin zona... dar fara noutati...nu prea am ce sa spun...de la caldura asta mi s-a topit glasul

Am vazut pozicile...Licurici la plaja cu rechinasa (nu esti balena si asta nu o spun numai asa), Bubu si Santi la taclale cu bericica ca-ntre prieteni... si pe Bubu la piscina, pe Maria cea cu multe jucarii, Alex in Poiana si in piscina la mare, Sabina facand primii pasi, Nicholas la zoo care e tare scump, pe Vladutz la Felix... opaaaaaaa, unde esti mai mami?. Hai ca-ti trimit PM cu ID-ul meu, poate reusim sa ne facem timp sa punem de-o intalneala cu carucioare. Pfoaii acuma vad cate ranjete am tras...

Ce va invidiez pe toate care mergeti in concediu...Noi si anu asta le fel... acasa. Criza d-le. Sper macar la anu sa mergem macar aici la mare. Ca veni vorba Laurica in locul tau cred ca mi-as fi facut demult cort pe plaja, si da sa stii ca e mai racoare la voi decat aici. Avem si noi niste priteni in Constanta si cand au fost aici au murit de cald, la voi mai bate o briza ceva... aici bate criza ... atat

Raluci ai reusit sa-l dezobisnuiesti pe Bubu de adormitul la san? Io vreau detalii, ca vreau sa aplic si io

Lili felicitari pentru dintzoc!

Legat de mers, nu cred ca am sa folosesc rotobilul, nici Rianei nu i-a placut, sper sa nu cedez psihic.... Evident in rotobil e mult mai usor dar io prefer mersul de-a busilea...asa e mai natural

Trimit ca a venit matza de la cresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Salutari fierbinti si de la noi!
Si eu sunt terminata de arsita asta; chiar aseara ma plangeam sotului ca desi e vara, iesim cu copilul afara doar o ora -o ora jumate, cam cat ieseam si iarna/primavara. Si la 6 seara e zapuseala! Aseara am iesit pe la 7.30 si tot nu se simtea racoarea. Am stat pana la 9.15 afara, cand au inceput sa ne napadeasca tantarii. Printesu meu oricum nu adoarme mai repede de 10, asa ca am mai fi putut sta daca nu era roiul in jurul nostru.
Dimineata nu am cum sa-l scot afara ca lucrez. Dar vad ca ziceti voi ca nici atunci nu e mare racoare.

Una peste alta, Timi e tot mai marait si doarme foarte putin. Nu stiu daca e din cauza dintilor, a caldurii, a lipsei de iesit pe-afara la aer sau toate astea combinate. Pana acum el dormea la amiaza o ora - o ora jumate. Asta era timpul in care reuseam sa fac eu foarte multe lucruri. Mai dormea si dimineata o ora, si spre seara pe la 5-6 iar 45 de min - o ora. Acum...ma chinui sa il adorm, doarme 20 de minute maxim si se trezeste mofturos.
Iar cand e treaz, nu il mai pot lasa in centrul de activitati (pe care l-am si bagat "la naftalina" ca nu mai prezinta interes), ci trebuie sa fiu tot cu ochii pe el ca e butelie. Seara mai reusesc sa recuperez si eu ce se scrie, dar sunt rupta si nu mai pot scrie.

Mi-am adus aminte ceva ce vroiam sa va intreb si am tot uitat: este o regula sa se dea dimineata fructele si dupa-masa legumele? Ca eu fac exact invers. Am vazut ca legumele nu le mananca el cu mare placere, asa ca trebuie sa fie treaz, sa nu fie obosit, marait si alte stari din astea, caracteristice dupa-amiezii la noi.
De fiecare data cand pun dimineata legumele in beibicuc ma gandesc: hm, toata lumea de la noi de pe forum blenduieste fructe la greu, si numai eu sunt gica contra. O fi bine pt bebe asa?

A, si inca ceva, daca tot suntem la cap. mancare. Mi-a trimis soacra zilele astea pui si legume bio din gradina. Insa, mi-a zis ca nu e bine sa-i dam lui Timi cartofi noi (asa le-a zis pe vremea lor, cand era sotu mic, sa nu dea cartofi noi la copii, dar nu stia sa-mi expliciteze de ce ). Ati mai auzit careva de chestia asta?

Oricum, asa m-am saturat de toate chestiile astea cu diversificarea...pana peste cap. Daca s-a demonstrat ca banana nu e buna decat dupa 8 luni, de ce nu stie toata lumea asta, dom'le??? Sau daca mai nou si para e contraindicata, si avocatul....de ce nu se pun de acord toti dashteptii astia de pediatri? Ca daca e sa plec urechea la toate astea, pai atunci mai ramane sa-i dau every single day....mar si iara mar! (pana se descopera ca si asta mai contine te miri ce, si atunci....tzitzi sa traisca si defilam cu ea inainte, ca nu m-as supara.
Na, ca mi-am zis si eu oful! Ca oricum l-am innebunit deja pe sot: sa ia cutare leguma, ba sa n-o mai ia ca tocmai am aflat ca nu e buna, sa ia din aialalta, si iote-asa...cumplit mestesug de tampenie toata diversificarea asta.

crissa
, tie ti-a zis pediatra sa-i introduci toate fructele alea amestecate dintr-o data?
E foarte bine cum ai decis tu: sa introduci pe rand cate un fruct, tot la 2-3 zile, si apoi poti jongla cu mix din fructele introduse deja.

many, am vazut pozele, si tare mi-a placut si mie baby boat-ul. Insa, tare mi-e teama ca nici pe litoralul bulgaresc nu voi gasi (vad ca zice licuriciu ca nici pe cel romanesc nu a vazut ). Daca nu gasim, macar un bazin din ala 'a la raluci' i-as lua, sa se racoreasca omuletul meu.

lyly, ce perioada super faina ati prins la mare! Noi ne sufocam si ne zbatem aici ca pestele pe uscat...si ne racorim uitandu-ne la poze cu marea cea mare...la care vom ajunge abia la sfarsitul lui Iulie. Apropo, orice sfaturi si experiente ai, tips and tricks in legatura cu kinderul si plaja/marea/jucatul/mancatul/dormitul, sunt binevenite.

Trimit si revin mai tarziu sper...ca acum a inceput Timi concertul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

salutii

dankutz - te-am trecut pe lista

alinus - am scapat de adormitul la san, adica nu-l mai las sa adorma bustean, cand il vad ca i se inchid ochii tzup in patutz, spune si el noapte buna jucarelelor se aseaza in pozitia ce l-a consacrat si dus este, la fel si la somnul de pranz, apoi el mai doarme de 3 ori in carutz la plimbare

smara - fructele din ce stiu eu se dau dimineata pt ca sunt acide si e bine sa se duca aciditatea pana seara la somn , eu pun fructele mai nou foarte putin la abur sa fie cat mai crude, sper ca intr-o saptamana sa nu le mai pun deloc sa le dau crude

eu sunt fan caldura, mai ales ca ajuta la kilograme in minus s-au scazut vreo 7

coque - si mie mi s-a parut ca plasticul e diferit si din ce am inteles de la soacramea desi toate sunt facute la aia cu ochii mici, calitatea este alta pt nemti si alta pt tarile ca a noastra

liloaso - hai cu mutatul ala ca mi-e dor sa te citesc, pupam dintzocul

many - da-i un pup mare lui Vlad si tie inca unul

santiagii my friend mai puteti? mai facem o tentativa de piscina?

Andree - miss u

Floricik?
Lavi

hai ca ne-au tras-o astia cu indemnizatia, basca ca a picat motiunea, cred ca poporul asta are nevoie de mai multa unitate ca ei intre ei se unesc si noi

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna seara si de la noi. Va trimitem putzintica roacoare ca vad ca e nevoie. Am prins si eu o vara torida in Bucuresti acum vreo trei ani si de atunci nu mai venim decat in septembrie sau inainte de iunie.

Ca sa nu uit, Smara, citeste-ti PM, bitte!
Licurici, tie ti-a fost dor de mine si nu ai vrut sa recunosti. Pam-pamul meu este urmatorul: eu nu cred in diete din simplul motiv ca sunt solutii temporare care trateaza un efect si cel mai rau este ca bulverseaza intreg organismul. Eu cred in stilul de viata echilibrat care contine si cu, si cu cu doar putine fara. Stiu ca toata lumea fuge de fainoase, eu le iubesc, le gatesc si consum cu placere. Important este cu ce sunt combinate. Dulciuri mananc insa nu din cele cumparate. Cumpar doar ciocolata de buna calitate, eclere dintr-un loc sigur si autentic, in rest mai fac eu cate ceva(desi ador sa gatesc, nu ma omor cu dulciurile ca nu se consuma, fac doar anumite prajiturele). Restul sunt porcarii chimizate dpmdv, pline de grasime si calorii goale.
De ce dupa orice dieta, te ingrasi din nou? Pentru ca organismul saracu a suferit si imediat incepe sa stocheze pt situatii de criza. Sunt multe de spus, vreau sa-ti spun ce fac eu si ce as face in locul tau.
De ceva ani incerc sa mananc sanatos, adica sa gatesc cat pot eu de mult si sa cantaresc mereu inainte de a manca ceva de cumparat. Usor nu este pentru ca lucrez timp normal(inca sunt in concediu acum)insa cu mimim de efort reusesc. Mananc tot ce imi place si cat mai variat, trei mese pe zi, multe fructe si salate. Prajit mananc si eu, alcool beau Slabanoaga sau trasa prin inel nu am fost si nu cred ca voi fi vreodata, in timpul sarcinii am luat cu tot cu bebe aprox 11 kg si am ramas cu vreo trei fata de cat aveam inainte de sarcina. Nu asta ar fi problema ci pielea de pe burta care din cauza ca a fost extrem de intinsa(copilul a fost mare iar eu sunt oarecum mignona) acum formeaza o burtica proeminenta. Drept urmare, fac sport (adica alerg si fac ceva exercitii, gradinaresc la mica mea gradina cu flori, merg la cumparaturi pe jos) ceea ce ar tb sa faci si tu. Ideea este nu sa faci mult ci sa faci constant.
Ce as face daca as fi in locul tau - as manca foarte multe salate, fructe, mai ales ca este si cald, as renunta la dulciuri si sucuri(in caz ca consumi) si le-as inlocui cu stafide, fructe confiate sau seminte. Lasa organismul sa se bucure de tot ce ai tu pofta insa gandeste-te si la el inainte sa mananci ceva. Iti stau la dispozitie pe PM sau mail cu orice tip de intrebari, retete etc. Daca vei avea curiozitate si vointa, nu vei avea timp sa le incerci pe toate. Nu uita ca tu si alaptezi

Inchei postul asta spunandu-ti urmatoarele: sa zicem ca ai reusi sa scapi de "sunci" cum le zici tu tinand nu stiu ce dieta faimoasa si mirobolanta fara sa faci sport, ce s-ar intampla cu pielea dupa topirea grasimii?
Coerenta cu care am scris ramane de discutat, revin cu alt post "despre copii"!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am revenit sa mai zic doua vorbe inainte de somn.

raluci
, mersi ca m-ai luminat cum sta treaba cu fructele alea. De maine schimbam tactica. 7 kg ziceai? Brava! Tocmai ma gandeam sa mai halesc o cupa de inghetata de capusuni, dar cand am citit ca la altii se duc suncile si la mine ba...am zis pas, si ma duc in living sub aerul cond. sa bag vreo 30 de abdomene. poate-poate.... De sala nu ma prea pot tine, ca e sotul tot plecat si nu am cu cine-l lasa pe Timi.

Licurici, si la mine the big problem sunt straturile si substraturile de pe burta. Ce zici, ne ambitionam noi doua sa bagam timp de o luna cate 30 de abdomene dimineata si 30 seara? Ca vad ca la diete si alte cele...suntem prastie amandoua.
Auzi, da cine triseaza ce sa pateasca?

dankutza, carnita stiu si eu ca dupa 6 luni se introduce. Noi am inaugurat-o azi, ca sa ne pregatim stomacul pt festinul de maine - de 7 luni.

Flavours
, cand am citit ce ai patit tu cu carutul, parca ma vedeam pe mine in prima zi singura cu el si bebe, transpirand din greu si pachet de nervi. pana la urma l-am sunat pe sot la servici sa-mi explice si mie care-i jmekeria. NU stiu ce carut ai tu, dar banuiesc ca sunt cam la fel toate. Eu am Giordani. La mine are manerul ala pe mijloc de care trebuie sa trag in sus, dar trebuie trase in acelasi timp si niste chestii de la manerele de unde tii cu mainile (eu trag cu piciorul manerul de pe mijloc si cu ambele maini celelalte). Ioi, sunt varza la explicat. NU cred ca ai inteles nimic.

Am inceput sa casc cu lacrimi, asa ca ma indrept in pas alergator spre dormaret.
Mai vreau sa felicit toti fulgusorii sarbatoriti zilele astea:
sa felicit toti dintoshii care au rezistat cu stoicism durerilor si au inaugurat primul sau al doilea dintzoc din viata. (este careva si cu 3 dintzoci?)

Ma duc dincolo, sa fac vreo 30 de abdomene sub AC si sub privirile slabanogului de sot care se uita la meci si haleste inghetata. Da' nu ma corupe el de data asta. Am zis!

Noapte buna!

Laura-Andrea, mersi de PM. Acum iti scriu inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Si eu sufar de cald, dar nu e asa rau. Sunt la multi km de Bucuresti si ma bucur de evadare, e tare bine aici. Imi pare rau ca suferiti asa acolo, am inteles de la sot ca e infiorator de cald...

Nu reusesc sa zic prea multe, imi cer scuze de pe acum.

Laura-andreea, frumos pam-pam-ul tau. Mi-e de ajutor si mie.

Si Smaranditza, ziceai de inghetata, ca poftesti la ea. Daca ai timp, incearca reteta Lidiei, iese extraordinar de buna, cu efort si timp de preparare minime si contine doar banane (bine, daca iti plac bananele, normal). Uite aici:

http://floridecires7.blogspot.com/2010/06/cea-mai-simpla-inghetata-inghetata-de.html

Mergi la inceput