Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Oramona felicitari pentru semnatura!

Ana imi pare tare rau pentru maseluta ta... dupa atata stres...

Cristina 23+

Da,o sa fiu mica,grasa si striba pe deasupra!Vai da capu' meu!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

bubante tare faza cu lasatul bebelui afara. si eu tot la steriu am facut eco morfologica si mi-a fost recomandata de o prietena care lucreaza la medlife. intradevar foarte severa mi s-a parut si mie insa, si-a facut treaba cum trebuie, a facut masuratorile perfect. dar am fost putin supi ca ma asteptam sa-mi dea mai multe poze 4d(mi-a dat doar una) si macar un minut de filmare pe cd tot 4d ca doar deaia am zis ca fac eco 4d. asta e important este ca bebe e bine si nimic nu conteaza mai mult

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Ola fetele

Tot la Steriu am fost si eu la eco si mi s-a parut super ok femeia. Chiar a glumit si a vb destul de mult si il si intreba pe sotul meu daca intelege ce ii arata.
Fetelor, important e sa fie bebe bine,ca o sa avem timp toata viata sa ii facem poze si filmulete

Si mie mi s-a spus ca o sa ma fac cat o vaca si sa am grija ca o sa imi fie f greu sa slabesc dupa aia.
Sincer... nu ma intereseaza ce zic altii. Eu si bebelina sa fim bine

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco si celor care schimba semnatura azi (Klarisse )

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

O sa ai un dinte nou, doar nu-l lasi asa! Dar pt un moment da, vei fi si stirba!

Sabu-dk felicitari pentru bebelin sanatos! Ce n-as da si eu sa ploua si sa fie frig!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Pana am postat eu, s-a dus postul cu cei 5 ani de casatorie! Nu mai are niciun sens asa.

Am vb de ecografia de 32 de saptamani si doctorul meu zice ca nu o considera morfofetala; ca unii ii spun morfofetala de trim III, dar medical nu mai ai ceva nou de descoperit si ca e numai o simetrie cu celelalte trimestre, ca sa fie asa, cate o morfofetala pe fiece trimestru.
Zicea ca vrea o eco simpla, sa vedem cu placenta, cu lichidul cum mai evoluam cantitativ, cu pozitia lui bebe si daca vreau, pot sa fac eu 4D si ce mai vreau.
Si sa vedeti! Eu abia acum m-am prins ca 4D nu e pentru diverse masuratori medicale, e pentru poze si atat! Am platit una 4D fara sa vreau poze, de aia se chinuia doctorita sa scoata cat de cat o poza cu fata lui bebe, ca platisem cateva sute de mii in plus!
Ce bleaga sunt! Ce greu ma prind uneori!
Nu mai spun ca actul medical nu presupune si furnizarea de informatii despre serviciile platite... ca asta nu mai e relevant.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Chichiutza nu o sa-l las asa!. Dar pana la anu...Norocul meu ca nu e in fata sa se vada tare.E chiar inainte de prima masea,premolarul .

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Crinuta, multi ani sanatosi, imbelsugati si cu voie buna!
Cand o sa fie vremea sa fi soacra... sa ne inviti sa jucam la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Fistiq, am vazut ca ti-a dat medicul o lista cu analizele ce trebuie facute la 28 saptamani. Poti te rog sa-mi spui si mie despre ce analize e vorba?

Voi avea si eu azi control... la 28 de saptamani. Dar asa sunt eu vreau sa ma informez in legatura cu orice pentru a nu rata nimic ca sarcina sa mearga bine. Mai ales, la problemele mele cu tiroida (de 4 luni e in grafic, slava domnului)...

Multam!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Chichi, Office, Alynta, Anna, ma bucur ca va place numele nostru . In mod sigur asa va ramane, Elena pentru ca la noi in familie sunt luate toate celelalte nume de sfinti si isi va serba ziua impreuna cu taticul si cei doi bunici iar Elisa, ca-mi place mie mult.
Am schimbat si semnatura, am implinit 23 s si am intrat in 24 s

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Felicitari pentru semnatura!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Chiciuta din pacate la privat la noi nu prea exista aparatura pt prematuri. Asta e unul din motivele pt care multe, desi ar vrea/pot sa nasca in privat, se duc totusi in spitalele de stat. Din cate stiu cel mai bine dotat este Giulestiul, apoi Filantropia, etc.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Exista si la privat aparatura pt prematuri, cel putin la Medlife exista. Insa o zi de spitalizare a bebelusului la prematuri este f scumpa, sunt necesare destul de multe zile pana la stabilizare si nu isi permite toata lumea luxul de a tine un orematur la privat.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Anna_Ivan: sa primesti numai vesti bune de la eco!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput