Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Bubante, felicitari pentru semnatura si pentru bebe sanatos. Sa te distrezi bine in Delta si sa ai grija la soare. Te asteptam cu vesti.
Anna_Ivan, multa bafta azi la eco. Te asteptam sa ne povestesti ce mai face bebelusul.Mi-ar fi placut si mie Andreea, dar are doi verisori buni cu numele Andrei. Baiatul surioarei mele si baiatul surioarei taticului.Oricum la noi sunt luate toate si Maria si Ioana si Nicoleta(de o bunica, o matusa, o mamica ). Elena a fost primul nume care la primit.
Va

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!Ce burtici harnicutze.Felicitari fetelor care au ashimbat semnatura!
Oramona multumim de micul dejun delicios!Dupa omleta cu carnaciori,papam si painica putin prajita cu unt si miere de albine.Aaa si un ceai de fr de pad si o cafeluta cu lapte. Mamaa cata papa!!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!
Am inteles pe la stiri ca o sa fie groaznic de cald si apogeul va fi in week end, pana pe la 38-40 grade. Eu deja ma sufoc...'

Doamne ajuta sa fie David bine...eu una in situatii de genul asta nici nu stiu ce sa spun...adica nu-mi gasesc deloc cuvintele. As vrea sa o incurajez pe mamica sa-i transmit ce simt da mi-e frica sa n-o dau cu bota-n balta, cum se zice.Of...

Bafta tuturor celor ce merg la eco azi.

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Fulguta, ai fost o mireasa tare frumoasa. Dar vrem sa vedem mai multe pozici , sa admiram minunatie de rochie.Asa ca asteptam . Bafta la eco luni cand ai programarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
Felicitari pentru rezultatele bune de ieri de la eco .
Bafta multa celor care se duc azi, deseara sa dati raportul aici .

Si eu am luni dimi, abia astept. Parca si saptamana asta a trecut mai repede gandindu-ma la ziua de luni.

Nu mai pot cu caldurile astea , am vrut sa se mai incalzeasca dar nici chiar asa . Aseara era zapusala fara soare si extrem de multe musculite si tantari imensi, ca nici pe banca nu puteam sa stau . Nici pe Raul nu stiu cum sa-l imbrac, i-am dat zilele astea numai chestii subtiri si racoroase si tot a facut niste bubite pe gat si umeri de cald sau de transpiratie . culmea e ca nu-l las asa, ii fac dus dupa fiecare iesire afara

E vineriiiiiiiiii! sa fie o zi usoara pentru toate burticile

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineta dragilor
Sper sa va feriti cat mai mult de canicula ce s-a anuntat astazi. E aproape week-end!
Anna-ivan iti tin pumnii pentru morfo astazi!
Felicitari dragelor pentru semnaturi! Doamne ce mai trece timpul.....maine, poimaine ajungem la 40s
Astazi implinesc 5 ani de casnicie. Ce baba sunt!
Sper sa aveti o zi perfecta!

24+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineta dragilor
Sper sa va feriti cat mai mult de canicula ce s-a anuntat astazi. E aproape week-end!
Anna-ivan iti tin pumnii pentru morfo astazi!
Felicitari dragelor pentru semnaturi! Doamne ce mai trece timpul.....maine, poimaine ajungem la 40s
Astazi implinesc 5 ani de casnicie. Ce baba sunt!
Sper sa aveti o zi perfecta!

24+

crina cu

Multi ani inainte fericiti si impliniti!

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Crina, La Multi Ani fericiti, sa va iubiti toata viata mult, mult iar bebelusul ce va veni sa va implineasca si sa va umple sufletele numai cu bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Crina, La multi ani fericiti!.

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata, burtici

Iar am fost super super ocupata la servici, si dupa aceea, cand ajung acasa, catelusul imi ocupa tot timpul... Insa ieri a fost o zi foarte, foarte frumoasa.

Ieri de dimineata, am fost la eco. Si suntem la toate cele in grafic. Avem 791 grame, si suntem 100% baietel. Nu incape nici o indoiala. Fetisoara nu am vazut-o ca statea cu mainile pe fata, insa bine ca suntem sanatosi. Dupa estimarile aparatului de ultrasunet, daca o tinem tot asa, ajungem la nastere in jur de 3200 grame.

Dupa eco, am fost si la doctorul normal care mi-a zis ca si eu (nu numai bebe) ma incadrez in parametri normali. A fost impresionat cand i-am zis ca nu simt nici un simptom ingrijorator - am si vopsit casa cot la cot cu sotul.

Si seara, am fost la primul curs antenatal. A fost tare bine, ne-a explicat ce e cu nasterea, ce se intampla, si am facut si niste exercitii ajutatoare in sarcina si la nastere.

Deci, o zi perfecta ieri!

Azi, aici e frig si urat afara. Si cand va citesc pe voi cu canicula... Off...

Hai ca am scris o groaza si precis v-am plictisit. V-am pupacit dulce, si sper sa mai am cateva minute azi ca sa mai scriu cu voi, ca tare bine imi faceti.

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput