Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Fetelor evolutia bebelusului nu are nici o legatura cu statul sau privatul. Acelasi lucru se face peste tot, problema e daca el e suficient de puternic sa reziste... Totul e steril, medicamente exista acolo, problema acolo e sansa fiecarui micut... Si nu sunt genul care ia apararea statului...
Cristina 23+
alynta27 spune:
Bubante, Liliana felicitari pentru vestile bune!
Bubante dar dr. nu a vrut sa guste gluma sau era prea obosita! Liliana daca tu esti inconstienta ca faci copil pe vremea asta eu sunt nebuna de legat!
Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Gata, am gasit si cel de-al doilea nume pentru fetita noastra: Elisa. Asa ca va avea doua nume care incep cu litera e-Elena Elisa. Pe strabunica mea o chema Elisabeta si ea m-a crescut cand eram mica, asa ca bebita va avea o scutatura a numelui ei:Elisa. Si imi place mult si cum suna.. S-ar traduce dedicata lui Dumnezeu. mamica de fetita si 22+ |
Bravo! Ce nume frumos!
POZE
Cum a aparut Printul!
ddanagh spune:
Nerantula eu zic ca cel mai bine suni maine la Medlife si intrebi. In cazul in care receptionera nu stie sa-ti raspunda te va chema sa vb cu geneticiana. Si la mine pe rezultat a fost o chestie pe care nu am inteles-o initial si asa s-a procedat. Stiu insa ca dc era sa fie o problema te sunau ei sa vb direct cu geneticiana, nu lasau rezultatul la receptie.
Da pe rezultatul fish ce zice, ca de acolo intelegi mai usor.
Felicitari pentru fetita.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai
alynta27 spune:
Chichi nu am retinut bine! Tu lucrezi in maternitate?! Daca "da" la femeile cu rH negativ si sotul rH pozitiv, in caz ca bebele are rH-ul pozitiv vaccinul de imunizare pentru mama se plateste?! Sau se poate comanda in spital?! Eu am problema asta cu rH-ul si inca nu am discutat cu dr. mea pe tema asta! Ana tu ce stii de asta?!
POZE
Cum a aparut Printul!
fulguta28 spune:
Buna seara, doamnelor!
Sunt un pic prinsa cu tot felul de schimbari prin casa, plus lucrarea de licenta.
Am pus trei poze de la nunta. Inca nu am reusit sa le vad pe toate. Dupa licenta o sa am mai mult timp liber.
Bebelusii vostri sunt bine, sanatosi? Sper sa fie bine!
Luni ma duc eco morfofetala de trim 2. Abia astept sa o vad pe Mara :).
Va pup!
uta28 este 20+
http://zaleboutique.wordpress.com
ddanagh spune:
Chiciuta din pacate la privat la noi nu prea exista aparatura pt prematuri. Asta e unul din motivele pt care multe, desi ar vrea/pot sa nasca in privat, se duc totusi in spitalele de stat. Din cate stiu cel mai bine dotat este Giulestiul, apoi Filantropia, etc.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai
maya71 spune:
Noapte buna fetelor!
Nu mai am putere sa stau ca sa sting lumina, sa va invelesc si sa daula voi...
Pe maine... cu bine si cu veselie.
ana_25 spune:
No,buna sara fetele!Is rupta de oboseala ca ne-a pus nus'cine sa venim pe jos de la strand.
liliana,bubante felicitari pt vestile bune!
oramona imi place f mult numele pe care l-ati ales,e frumos.
alynta nu stiu nimic despre vaccin.O s-o intreb pe dr cand ma duc data viitoare la control.
Si pe final,o veste proasta:mi s-a rupt in doua maseaua plombata ieri,s-a dus cu tot cu plomba.Cred ca tot la extractie ajung
Mi-a zis dr cand a curatat-o ca e f subtire si se poate rupe,a avut dreptate.
Noapte buna,ma pun in pat ca mi s-au umflat picioarele ca pufuletii la apa
Somn usor!
Ana22+ Maia Elena