Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Neata..spre pranz!
Nushulica,la multi ani!

Ca tot vb de col,pe mine m-a pus doar prima data sa ma urc pe masa aia si dupa aia imi spunea la eco ca e inchis..la morfofetala de trim 2 mi-a zis ca are 4,2 cm si e inchis iar la ultima eco tot asa mi-a zis ca fata e pelviana si colul inchis.Probabil depinde de doctor..eu,slava DD ,nu am avut probleme cu sarcina si poate deasta nu-mi spune sa urc pe masa.Cateodata e mai bine sa fie medicul precaut decat sa apara surprize,cel putin asa cred..

Ma intorc la munca dar raman si cu un ochi de voi.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareeee, gashca!

Nushulica, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita!

Eu sunt bine, dar am cam multe de facut azi, asa ca o sa scriu mai tarziu!

Baftafetelor care merg azi la eco!
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Andreea82, felicitari pentru vesti!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Fetelor am o dilema...sacaitoare: de ceva vreme buna am niste mancarimi pe partea de jos a sanilor de imi vine sa ma urc pe pereti! De la ce sa fie? Purtatul sutienului....caldura...culmea dupa ce ajung acasa si ma dau cu gel de sani de la chico mi-e mult mai bine. dar ce sa fac sa umblu cu crema dupa mine?

Si sunt si mai calzi in zona aia...aproape fierbinti seara....!
La prima sarcina nu am patit asa ceva, dar nici nu am purtat sutiene cu sarma, fiind iarna si taspe haine ....aveam mai mult bustiere. Dar acuma....nu merge..dupa ce intru in prenatal da..dar pana atunci?

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Daca "iesi din dilema" intinde o mana si la mine...ca si eu sunt adanc tot pe acolo... pana la urma cred ca e vorba cum spuneai si tu de caldura si transpiratie. Eu mai fug pe la baie si ma mai sterg cu cate un servetel umed....ma mai linistesc juma de ora' Alte idei nu am...astept...

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

office felicitari pt steluta!

Ana22+ Maia Elena

Multumesc Ana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Office, felicitari pt titulatura de membru junior

Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Multumesc Ionela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si pe mine ma manca in partea de jos a sanilor,si dupa cateva zile au aparut niste firisoare rosii,cred ca sunt vergeturi.Si fierbinti mai sunt si acuma,cateodata ma duc la baie si dau cu apa rece ca parca iau foc.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetili intrebam de col ca mie nu mi-a mai zis nimic. Si nu mi-a zis nici dr. de la morfofetala, care a fost suficient de atent de a descoperit un nodul mic pe uter.Daca se vede la eco si nu mi-au zis nik, inseamna ca totul e ok . Uite asa mi s-a mai luat o piatra de pe inima, ca va tot auzeam vb si ma gandeam ca m-a neglijat pe mine dr. si nu mi-a facut si control pe calul balan.
Multumesc , va

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bine v-am gasit fete dragi!

Oramona, imi place tare mult Elisa, si pe bunica mea tot Elisabeta o chema si am iubit-o atat de mult. A fost mama mamei mele si stateau in Predeal, deci toate vacantele le-am petrecut acolo si de-atunci oraselul asta e parte din inima mea; bineinteles ca nu mai are acelasi farmec ca atunci cand traiau bunicii mei, dar am atatea amintiri frumoase acolo ... hai ca imi dau lacrimile cand imi aduc aminte de ea. Noi ne-am hotarat sa-i punem numele de Sabrina, dar acum cautam un nume de sfant. Din cate stiu eu (dar nu ma pricep foarte bine), si Elisabeta e nume de sfant, nu? Ce bine ar fi sa fie asa, ca i-as pune si ei numele Elisa in amintirea lu' mamaie.

Crina, Felicitari pentru aniversarea casniciei! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Alynta, in legatura cu vaccinul pentru Rh, cumnata mea a nascut acum 2 luni la Pantelimon si mai aveau vreo 5 bucati de vaccin, l-au facut gratuit. Dar, daca ar fi fost sa se termine pana nastea ea, ar fi trebuit sa-l cumpere (chiar a vb la o farmacie si il aveau, dar cam scumput, nu mai stiu exact cat). Cel mai bine ar fi sa te interesezi la maternitatea la care vrei sa nasti, s-ar putea sa il aiba sau poate sa faca rost de la alta maternitate care il are in stoc. Succes!

Nushulica, La multi ani!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Office , acum am vazut, felicitari pentru steluta, vezi ca se intampla lucruri frumoase dc vorbesti aici cu noi
Lora, spor la treaba

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput