Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Shery ne faci cumva vreo surpriza?...se grabesc fetele?...zi-le sa mai stea putin acolo

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, deci mai stai pe acasa? Sa speram ca bbii stau mai mult timp la caldurica.

Eu i-am promis delfinasului meu bratara de aur de Craciun daca se intoarce

Michelle, eu il simt ca sughita jos, picioarele spre stanga, in colon, capusorul si manutele cam la nivelul buricului. M-as mira sa fie intors, pt ca miscarile puternice sunt localizate la fel ca inainte de echo.

Tina, si eu fac ca Michelle checul, e simplu, nu se pune problema de light, dar eu oricum tind sa usurez retetele de ingrediente care ingreuneaza si nu fac ceva spectaculos pt produsul finit.

Acuma cred ca am luat-o toate pe ulei cu simptomele de travaliu. Pe mine azi dim pe la 5 ma luasera niste junghiulete in burtica, dup-aia am iesit dimi cu scaun, normal, (ceea ce nu s-a mai intamplat de luni de zile, si n0am facut nimic pt asta) si deja ma puneam pe ganduri, dar imi mai dau doua peste ochi si imi revin, chiar n-are sens sa ma gandesc prea mult la asta.

Mov, na, tot femeile patite stiu mai bine, intr-adevar Otilia a punctat cel mai bine intrebarile.

Shery Hai ca mai e putin, acusica n-ai sa mai ai timp de facut pipi

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

fetelor..n'am intrat de 2 zile..apai voi aveti un ritm...auuuu mama..:P...si la voi e asa cald?la noi e dezastru de cald..

Cristina 27+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput