Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 2
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Gagici, ajutati-ma si pe mine, ma uit pe analize, glicemia e beton la cata inghetata cu gem si cioco pap, fierul la fel, sangele e varza toate val sunt cu curu' in sus da' nu ma stresez ca Bamboleta, nu inteleg la pisu: leucocite plus plus FRECVENTE LEUCOCITE RELATIV FRECVENTE EPITELII PLATE FRECVENTA FLORA MICROBIANA FRECVENT FOSFAT AMORF SI OXALAT DE CALCIU Am infectie ori ba? Basca in urina aveam si urme de arefam, sunt si alea pe acolo! Fks! Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -4 |
Aproximativ la fel am avut si eu..e foarte probabil infectie, la mine a fost un streptococ.stai linistita ca sigur se rezolva.ai facut la giulesti analizele?ca la mine scria si recomandari de tratament pentru ce aveam.
Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
aelita spune:
Nu am apucat sa va pun poza cu PATURICA terminata de mult ; acum sunt la a doua,pe terminate,cea in triunghi ,se vede in pozele urmatoare spre dreapta.
30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
crispro spune:
Sheri, cred ca e o infectie mica... Ma enerveaza astia care nu scriu cate leucocite is pe camp in urina, ca frecvente pot sa fie 8 (usoara infectie), sau 50 (musai antiobiotic de urgenta).
Eu cu colul meu de 5.1 credeti ca nasc? Ar trebui sa ii propun la sotu un pic de activitate , sa vedem daca mai stim ce si cum... Intreb de controlul pe masa, ca la ce lipsa de activitate am avut, o sa creada dr ca sunt virgina.
Cristina 34+ cu
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Mesaj de la racusor: Asteptam sa crestem mari:) momentan papam numai biberon, e prea greu la titi, dar am stat in brate la mami si am strans-o tare:) pupici ce frumos poate fi... Alina, 35+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
ce emotionant... lasa ca mai creste el, mititelul si o sa fie mai vanjos...sa-l pap pe el...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Eu cu colul meu de 5.1 credeti ca nasc? Ar trebui sa ii propun la sotu un pic de activitate , sa vedem daca mai stim ce si cum... Intreb de controlul pe masa, ca la ce lipsa de activitate am avut, o sa creada dr ca sunt virgina. Cristina 34+ cu |
ohooooooo..linistita poti...mie mi-a dat azi dr si ceva granule homeopate pt dilatatie si nastere usoara... daca te intere, intreab-o si tu...si-ti spune ce si cum...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Eladea waw ,ce mare e bebe Filip si ce col fain ai.Congratulations
Mersi de info privind scutecele din finet.Habar nu aveam ca are atatea intrebuintari.Noroc de mama ca mi-a luat finet si se apuca de croit la ele.
Crissy eu asa citisem intr-o carticica:ca bebeii au temperatura mai mare ca a noastra,dar tu cu experienta stii.Sar'mana de info.
App:vii sa nasti la Iasi?
35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui aelita Nu am apucat sa va pun poza cu PATURICA terminata de mult ; acum sunt la a doua,pe terminate,cea in triunghi ,se vede in pozele urmatoare spre dreapta. 30+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
uau aelita...minunate...ce talent si mai ales rabdare la tine...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
grety_niku spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Mesaj de la racusor: Asteptam sa crestem mari:) momentan papam numai biberon, e prea greu la titi, dar am stat in brate la mami si am strans-o tare:) pupici ce frumos poate fi... _ Alina, 35+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
mi-au dat lacrimile... mama ei de treaba cu hormonii ei deja e a doua oara cand bocesc azi...
ce drag mi-e de racusor si de bebe Andrei... de-abia astept sa-mi cunosc si eu puiul, dar la termen
29+ cu Eric Nicholas
Pozici
Otiliav spune:
citat din mesajul lui aelita Nu am apucat sa va pun poza cu PATURICA terminata de mult ; acum sunt la a doua,pe terminate,cea in triunghi ,se vede in pozele urmatoare spre dreapta. 30+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Ma bagi in boala. Ai facut acoperisul in relief, cum sunt tiglele pe casa . O dublezi acum cu bumbac sau nu?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
aelita, esti mese!
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !