Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirela2
multumesc frumos stau in pat mai tot timpul de o saptamana m am simtit tare rau, greturi, ameteli, varsaturi azi a fost un pic mai bine |
doamne ajuta...o sa fie bine, o sa vezi...suntem alaturi de tine...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mya85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita visati de bine,fetelor,si sa se implineasca de bine sa stiti ca la celelelate odisee,mai aveau fetele vise si se implineau ! pe mine m-au visat si au fost multe coincidente. 30+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Sper sa nu fie chiar asa... eu am visat azinoapte ca nu am putut sa nasc natural si mi-a facut cezariana. Ma uitam la taietura si imi parea rau ca nu vreau sa am nici o taietura pe corp!!!
34+ cu
AMR 4-5 maxim 6 saptamani
katalina spune:
Noapte buna burtici.Am plecat sa omor tintarii si apoi sper sa dorm,cu geamul deschis.
Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
ce liniste si pace e in delfinariu, burticutele profita si se odihnesc!
eu stau cumintica si ma uit cu printesita la desene pe Boomerang... tati al nostru e la sala, dragutul de el -cum am inceput eu sa pun kg pe mine, hop si el, in spirit de solidaritate, mai ales ca statea seara cu mine acasa... dar mi-a spus ca de maine nu mai merge, cred ca l-a cam speriat AMR-ul meu pus pe zile si nu pe saptamani.
_
34+ AMR 39z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
Victo spune:
si eu am pb asta cu AC si bb..la noi dc nu merge, e chiar jale jale..ce 27 de grade..aia e super bine..la noi trece de 30
noroc ca avem mai multe camere, insa AC e montat doar in living..sa vedem poate mai punem unul in dormitor.
Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
Victo spune:
eu sunt f rea de caldura, ma deprima, o urasc! ador sa stau in casa la 19-20 grade! :):)
oricum, vara nu reusesc sa ajung la astfel de temperaturi, ci asa cum ziceam..sa fac respirabil..27-28 grade,:(
Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
adrianaBuc spune:
Eu speram sa nu am nevoie de AC pentru ca apartementul e pe NV, dar se pare ca totusi va fi nevoie pana la urma. Noroc ca in sufragerie mi-am tras deja priza speciala. Acum mai am nevoie de bani sa cumpar ACul
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !
larissa_79 spune:
Sheri, deci mie mi-a dat sa i-au:
Azitromicina Sandoz 250 mg - 1 pe zi ( 5 zile)
Macmiror Complex - cate un ovul vaginal - (6 zile}
Am asteptat sa aduca sotu' medicamentele de la farmacie ca eu de pe reteta nu inteleg scrisul doctoritei.
Ma bag la
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
beluistef spune:
Pai din pacate nu m-a lasat la nici un medic, asa ca...cu Dumnezeu inainte.
Oana se facea ca nascusem la aceeaasi maternitate si erai fff fericita, numai ca nu vorbeam intre noi ci doar prin gesturi...iar eu eram necajita ca nu imi aduceam aminte cand am nascut...eram doar cu bebe in brate.
Noapte buna burtici !!!!!!
Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: mai putin de 30 zile
nela_didea spune:
Nici o alta veste de la Racusoara? Acuma m-am invatat
Oare Denisa ce mai face?
29 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne