Buna,
Cam in 2 saptamani plec in Thassos/Grecia cu familia.
Am nevoie va rog de la cei care ati fost acolo de cateva sugestii, in principal ma intereseaza
1. drumul - care e cel mai scurt/indicat traseu?
2. supermarket pt aprovizionare exista? - ce preturi au? merita carat ceva de acasa (sucuri, macare etc) sau nu? (noi mergem in regim de self-catering)
Nu vreau sa imi incarc masina degeaba, insa nici nu vreau sa dau 3 euro pe o sticla de suc de portocale de 1l etc.
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
Hello!
Noi tocmai ce ne-am intors din Thassos. A fost foarte placut, drumul destul de obositor, am facut 13 ore cu masina, dar presupun ca ati plecat deja.
Noi am fost acum doi ani ...traseul l-am facut prin bu8lgaria, vama Kulata, apoi am luat feryboat-ul din Kavala (care e superbaaaaa....la intoarcere am stat o zi aici) spre Prinos. De aici cred ca mai sint vreo 50 km pana in Thassos, depinde unde va cazati. Oricuj toata insula are vreo 90 km.
De carat de aici nu cred ca merita nimic...gasesti acolo supermarketuri cu preturi accesibile.
Citat: |
citat din mesajul lui rlami Hello! Noi tocmai ce ne-am intors din Thassos. A fost foarte placut, drumul destul de obositor, am facut 13 ore cu masina, dar presupun ca ati plecat deja. |