FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
neata
am incercat cu de toate si nu a mers
scump, atat am dat pe fiv
incercal la filantropia, n o fi draqu atat de negru
pupi fetelor
aristica spune:
Mamicilor, felicitari pentru baietei...acum urmeaza Mirela, poate are pereche de baietel si fetita
Am pus intrebarea si la unguroaice, dar va intreb si pe voi daca stiti ce inseamna grozavia de mi-a iesit la analize: MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Deja stim de problemele sotului meu cu spermatozoizii, eu am trompele dezvoltate prost-genetic, infundate (la laparo vom vedea in ce stadiu mai sunt si daca le scoatem, le curam, etc.)...in rest, totul era o.k. Beleaua este ca Dr. Miciner Silvia cu care am facut primul fiv nu mi-a facut testele pentru aceste mutatii, iar Dr. A s-a gandit sa mi le faca...acum eu stau si ma gandesc ca pana maine seara, la 17:30 cand am sa ajung la el innebunesc , intrebandu-ma ce-i cu mutatia asta; pot sa mai fac fiv? adica, banui ca se trateaza, ca am mai vazut fete care au mutatii dintr-astea la semnatura...aveti vreo idee? Nu stiu ce sa fac: sa ma bucur ca descopar toate problemele pe care le voi inlatura sa am si eu bebel, sau sa urlu ca sunt defecta rau...
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
hopefull spune:
Aristica, bucura-te ca afli exact ce ai si stii ce trebuie sa tratezi. Stai linistita ca nu-i asa de grava cum suna!
Fetele, daca vrea DD si am scapat de E-coli, joia viitoare incep stimularea, protocol scurt, deci intru in focuri!
Maine mergem sa facem analizele.
Va pupik pe toate!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
elenus26 spune:
Neata!
Aristica si io am facut analizele astea de trombofilie. Mie mi-a iesit mutatia 677 in stare heterozigota. Inca nu am ajuns la doctor dar i-am spus de asta si mi-a dat tratament cu aspirin cardiac si complex de B-uri. Am vb si cu o doctora hematoloaga si mi-a spus ca nu e de speriat, doar ca o sa trebuiasca tratament. Si ea mi-a spus tot de complex de B-uri si apirin si ca pe parcursul sarcinii doctorul ginecolog si hematologul merg mana in mana si totul va fi bine.
Te pup!
aristica spune:
hopefull merci de incurajare. Deci gata, ai intrat in linie dreapta. Pai daca totul e o.k. si joi incepi pe protocol scurt, asta inseamna ca pe la sfarsitul lui iulie-inceputul lui august astepti beta mare...hm...ar cam fi cazul sa dai o fuga pe la mare, sa te destrabalezi weekend-ul asta (cica de vineri se incalzeste), ca va fi cam ultimul tau weekend de femeie normala...dupa asta vei fi "femeie stimulata ovarian", apoi "graviduta" , apoi "mamica".
elenush nu pot spune ca ma bucur, sunt nervoasa ca am pierdut 1 an, ca am facut 1 fiv si cu crio-et, ca pun 5 lumanari la morti (embrionii nenidati), ca am dat 7.000 Euro (fara vreo factura sau chitanta), ca am vreo 6 Kg in plus, desi am mancat numai ciorba de varza in stimulare...totul pentru ca am avut incredere intr-o doctorita pe care n-a dus-o capul sa-mi mai faca niste amarate de investigatii
...sotul imi spune sa ma calmez, sa rezolv si cu trompele si sa mergem pregatiti la urmatorul fiv, iar eu ma gandesc ca un om cu diploma si-a batut joc de copiii mei nenascuti si de organismul meu!
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
aristica spune:
Mirelus...scuze, m-am enervat atat de rau si-am uitat sa-ti zic sa ma treci si pe mine la aspirante, ca la cate am de facut, nu mai ajung la Budapesta, asa ca anul asta raman in tara, la Ml, cu Dr. A. ma interesa daca el face fiv pe ciclu natural, ca de ovulat, ovulez normal. Aveti idee care e diferenta strict de bani intre fiv cu stimulare ovariana si fiv pe ciclu natural?
elenus26 spune:
Aristica eu incercam doar sa-ti spun ce mi s-a spus si mie, crezand ca o sa te linistesc si sa te incurajez. Intentia mea nu a fost sa te supar si mai rau decat erai. Imi pare rau pentru toate esecurile de care ai avut parte, dar ai incredere! Trebuie sa se prinda si doctorul A are "mana" buna :)
Te pup!
aristica spune:
elenus stiu ce intentii ai
adrianaady spune:
Din cite stiu eu Dr Albu nu face fiv pe ciclu natural , l-am intrebat eu acum vreo doua luni
lumimar spune:
Aristica,este bine ca ai descoperit cauzele esecului si ca doftorasul nostru a avut rabdare sa te puna la verificat.Asa ca mergi pe mana lui si totul va fii bine,eu am incredere maxima in el, sper sa nu ma dezamageasca.Eu astept si iar astept,sotul s-a hotarat sa mai faca o luna de antibiotice pt lichioanele acelea care nu-i dau pace,deci voi intra in emotii probabil in septembrie,pana atunci mai fac si eu ceva analize sa ma verific sa nu am vreo surpriza
Sambata imi botez nepotelul si finutzul de abia astept
Va pup pe taote