FIV Dr. ALBU DRAGOS 5
Raspunsuri - Pagina 11
hopefull spune:
Mirelutza te pupik! Tot gretoasa esti???
Rica, stiu ca nimic pe lumea asta nu te poate face sa uiti, e greu....insa nu te lasa doborata! Ridica-te si mergi mai departe oricat de greu ti s-ar parea...nu uita ca nu esti singura! Noi suntem aici, langa tine! Sunt sigura ca DD are pregatit ceva bun si pentru tine! Nu-ti pierde speranta!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
lumimar spune:
Hopefull,tu ce faci,poti incepe fivul?Analizele au iesit bine?Au disparut lighioanele?
Pupici
hopefull spune:
Lumi inca nu stiu. Abia ieri am facut analizele si eu si sotul......si tocmai marti aflam cum stam. Eu sper sa fi scapat de lighioane....ca doar am dat cu atatea medicamente in ele!
Daca DD imi ajuta, joi sau vineri incep stimularea!
Tu cand incepi?
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hopefull Lumi inca nu stiu. Abia ieri am facut analizele si eu si sotul......si tocmai marti aflam cum stam. Eu sper sa fi scapat de lighioane....ca doar am dat cu atatea medicamente in ele! Daca DD imi ajuta, joi sau vineri incep stimularea! Tu cand incepi? Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010 |
Sper sa iasa bine analizele si sa poti incepe linistita fiv cel norocos
lumimar spune:
citat din mesajul lui hopefull Lumi inca nu stiu. Abia ieri am facut analizele si eu si sotul......si tocmai marti aflam cum stam. Eu sper sa fi scapat de lighioane....ca doar am dat cu atatea medicamente in ele! Daca DD imi ajuta, joi sau vineri incep stimularea! Tu cand incepi? Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010 |
hopefull spune:
Protocol scurt. Sper sa iasa 2!
Manutza ce-ti mai face??
lumimar spune:
citat din mesajul lui hopefull Protocol scurt. Sper sa iasa 2! Manutza ce-ti mai face?? Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010 |
Manutza este bine,insa cand e vremea urata ma doare si ma junghie,parca imi rasuceste cineva un cutit in rana ,asa este de enervanta.Dr a zic ca ar trebui intr-o luna sa se vindece complet ,vom vedea
hopefull spune:
citat din mesajul lui lumimar Tie ce analize ti-a dat sa faci?Doar sectrtia vaginala?si sotului? |
Acum eu am repetat doar secretii col si sotul spermocultura......la inceput am facut aproape toate analizele alea de pe lista!
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hopefull
Acum eu am repetat doar secretii col si sotul spermocultura......la inceput am facut aproape toate analizele alea de pe lista! Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010 |