Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Shines spune:
Multumesc de primire
Calculul meu si al dr arata 11 sapt..deci ar trebui sa nasc pe 30-31 dec..calculul de la eco arata 9 sapt si 5 zile..si ar trebui sa nasc intre 10-15 ian (10 fiind si data mea de nastere, ar fi un cadou perfect)..
Deci...lista : luna trecuta am avut 49 kg (nu am trecut de greutatea asta cativa ani buni ; dupa 5 sapt aveam 49.7 ..acum dupa 10 sapt am 50.5 ..dar e seara..m-am cantarit acum 10 min..dimineata voi avea mai putin :))..precizare : nu am vomat deloc..am mancat ca de obicei,poate doar mai muulte fructe si legume fata de acum cateva luni.
Shines spune:
Azi am fost la eco la ancar benedict(MEDSANA).mi-a lasat impresie buna si voi continua sa merg la el .. bebele are 9 sapt si 5 zile , 3 cm..activitate cardiaca..acum problema : ''trofoblast de aspect geografic normal, cu mica zona de alipire incompleta la nivelul polului inferior..diametru 5mm''
M-a intrebat daca am avut sangerari ..si sa il sun imediat daca apare ceva .
S-a confruntat cineva cu asa ceva ? riscul de pierdere este mare ? sunt ingrijorata rau si speriata
Angie844 spune:
Buna ziua burtici,
Ne primiti si pe noi? Noi nu avem decat 5 sapt dar am vrea sa luam parte la discutii.
roxx26 spune:
bebelu, iti tinem pumnii, o sa vezi ca o sa fie totul bine, BB e deja puternic
...las k te tin minte si cand ne-om vedea o sa-ti aduc niste praji bune bune facute de mine.promit
noapte buna burtici! vine week-end-ul
_
BB e deja pe drum
9+
bebe creste
bebelu86 spune:
Angi bine ai venit
normal k te primim printre noi. 
Rox...crede-ma k am niste emotii. sper sa fie bine. sa nu imi dea cine stie ce veste,
abia astept sa vad pe bb.
maine ma ocup de listuta sa adaug pe fetele nou venite.
pana atunci poate imi dati si datele voastre sa le trec pe toate o data.

la toate burticile si ne auzim maine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
RaluKara spune:
Felicitari tuturor noilor venite!
Dangabriela, eu chiar te inteleg. Nu-mi mai place sa fac niciun fel de mancare iar carnea efectiv nu o suport. Prietenul meu, saracul de el, a trecut la regim fortat: salate, sanvisuri, fara mancare gatita si mi-e mila de el dar nu suport mirosul de mancare deloc. O singura mancare mi-ar trebui dar e dificill de facut si in caldura asta...mai bine nu...
Sa va zic si ultimele noutati: am inceput cu pregatirile de nunta!! Yupi!..Si sper sa iasa tare frumos..dar e si obositor...
Va pup
7s
Lili_g spune:
Mirela, mi-a dat DICLECTIN.
Uite iti pun un link aici.
http://diclectin.com/
Am luat aseara una si azi n-am vomitat pana acum...slava Domnului. E a doua zi cand nu vomit deloc. E recomandat pt voma in perioada sarcinii.
Lili_g spune:
Bine ati venit fetele noi!
Shines...nici nu sti ce norocoasa esti ca poti manca orice si nu vomiti!!!
Imbratisez mamicile curajoase!