Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina nu se ia dintr-un loc anume
se ia de oriunde.
se ia prin sarut, stranut, tuse, atingere, de peste tot.

medicu s-a mirat k nu l-am luat pana acu. si l0am luat tocmai acu in sarcina
cand e un virus care se ia de oriunde.
deci...
sper sa fie gresit rez.

MAMUTZ du-te si mai vb cu un alt medic. mai afla o parere
mie nu mi se pare normal k de la o secretie sa iti zica k e oprita.
eu cand am piedut sarcina trecuta am avut pete maronii si dupa sageram la greu asa cum zicea si LILI.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Roxx am sa-i transmit mesajul tau lui bb
chiar m-ai facut sa rad

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Fetele desi mie somn de pic am o harnicie in mine de nu am vazut... pfuuu ce chef de treaba in casa sa fac dar nu ma lasa caldura asta!

Cine stie daca ceaiul de anghinare se poate bea in sarcina? eu am probleme cu fierea si trebuie sa beau o data pe saptamana vreo 2 litri

Mami de nazdravanel vladut-stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Bebelu, vreau nr de tel al d-lui Rotaru! Trimite-mi MP daca poti! Te pup si fii tare, eu cred ca totul se va rezolva cu bine! Cred ca il ai mai de demult, trebuie sa fie asa!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

Am luat aseara un utrogestan pe cale orala cum mi-a prescris dr mea si cam dupa 2 ore ziceai ca sunt beata! Abia ma puteam ridica din pat, am avut ameteli f mari. In ritmul asta nu cred ca pot continua, cum sa merg asa la serviciu? Mai am o intrebare daca il pun vaginal oare curge repede? daca stau cumintica pe scaun o fi ok sau treb sa stau neaparat intinsa?? Am de luat 3 pe zi , nu stiu ce sa ma fac!!

Mergi la inceput

gabriela am trimis pm.

pune-l vaginal.
dupa incearca sa stai intinsa 15-20 min.

nu il mai lua oral k asa iti va fi.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu il lua oral ca nu face decat sa iti solicite ficatul nejustificat so oricum nu ajunge unde trebuie decat in cantitate mult mai mica.
Il bagi intravaginal adanc si nu curge inaite de a se absorbi ce trebuie. Dupa o vreme vor curge excipientii, ca ei unde sa se duca, saracii?

Mamutz, eu nu am vazut intrebarea ta. Totusi au fost pe aici mai multe discutii in care explicam ce se face in cazuri din astea pe larg. Cu siguranta o secretie indiferent de culoare nu inseamna nimic. Eu in sarcina cu Katja am avut hemoragie serioasa (sange clar si cheaguri mari) si copilul era bine merci (si inca este), iar cand am pierdut sarcina nu am avut nici un fel de simptom, nicio durere, nicio secretie, am aflat intamplator la ecografie. Si am facut vreo 4 ecografii ca sa ma conving, la distanta de vreo 14 zile intre prima si ultima.
eu iti recomand sa te mai consulti si cu alt dr.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am visat noaptea ca am pierdut sarcina. Si dimineata aveam bucatica de gelatina si o singura pata galbuie. Initial nu am vrut sa iau in seama, dar m-am gandit ca poate fi pierderea dopului si am mers la dr. S_a oprit de la 9 sapt si s-a mai si strans putin si nu mai batea inimioara. Ce sa mai fie de facut. Din cauza proteinei S scazuta. Am luat aspenter dar nu a fost suficient. Acum nu se intampola nimic nu am nicio scurgere. AM mai fost la spital la urgenta ca deja la ora aia nu mai gaseam nimic. Aveau ecograf doar pe burta nu trasvaginal si nu au putut sa isi dea seama daca mai bate inima dar mi-au confirmat ca a ramas la stadiul de 8 sapt si cateva zile. Cam atat. Va doresc multa sanatate, bebei la termen sanatosi si sa va ajute Dumnezeu. O sa incep tratament si la urmatorul bb cu succes.

10+

Mergi la inceput

mamutz chiar imi pare rau
nu exista tratament pt asta?
stiu k nu prea au rost cuvintele in momentele astea.
te inteleg perfect
dar sti k suntem alaturi de tine

Albumele noastre

Mergi la inceput

Mamutz, imi pare f rau ca trebuie sa treci prin asa ceva!
Noi suntem alaturi de tine si te sustinem!
Zici ca ai proteina S scazuta, eu am rezistenta la proteina C activata, si tot tratatment cu Aspenter urmez. Nu ar strica insa sa-ti faci mutatiile de trombofilie, pt ca deficitul de proteina S de multe ori este asociat cu o mutatie, si poate fi cauza pierderii de sarcina.

Bebelu, multam mult pt tel.
Sa dea Doamne Doamne sa avem toate copiii sanatosi pe care ii dorim!

Mergi la inceput