Nu pot dormi din cauza cainilor (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
pisigri, nu stiu care e diferenta intre maidanezi si caini de rasa comuna, pt mine sunt la fel. daca prin maidanezi intelegi doar cainii care stau pe maidan/strada, iar prin cei de rasa comuna cei care stau in curtea omului dar nu sunt de nici o rasa, ci corcituri...nu stiu, pt mine sunt la fel.
cei din curtea omului astuia sunt 3, dulai, rasa comuna sa zic daca tu faci diferenta asa. Curtile aici sunt f mici 100-200 de m, are gard, casa putin mai in spate. cainii sunt liberi, stau numai la gard in fata. noi suntem peste drum, cam la 10 m, unde sunt si geamurile apartamentului. deci ne desparte doar straduta. in general la tara cainii stau in fundul curtii legati. cel putin asa e si la mine si la sot.
deci gandeste-te tu acum ca la 10 m de tine latra 3 caini mari, in cor. altfel nu mai stiu cum sa explic. casele la tara or avea ele geam normal nu termopan dar au dimensiuni ff mici ( 1m, 60 cm, cred ca pe acolo..). noi avem suprafata f mare de geam, cam cat toata latura dinspre strada a apartamentului. cica suprafata asta mare de geam face f mare diferenta de intrare a zgomotului intr-o cladire. Normal ca prin caramida/beton nu intra atata zgomot. acu' ce sa fac> sa zidesc geamurile?
nici noi la tara nu am avut probleme din cauza latratului cainilor, e drept ca nici nu am vazut mai mult de 1, hai max 2 intr-o curte. si erau mai in spate, in fundul gradinii. acum daca tu ai 6, probabil ca nu poti intelege cum de unii sunt deranjati. :)
asa..deci pe langa astia 3, noaptea mai vin si altii pe strada, sa zicem maidanezi - maidanezi, adica stau numai pe strada.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olympia/olympia.jpg)
olympia spune:
Essea comanda niste draperii mari cat peretele dinspre strada, cu doua fete, dublate cu vatelina la mijloc si le tragi complet noaptea. Ar trebui sa mai amortizeze din zgomot. Am vazut asa ceva la un atelier de croitorie aflat la parterul unui bloc de locuit, amortiza destul din bazaitul utilajelor.
E rau sa ai geamurile la strada. Eu am o vecina peste drum care are casa cam la 5 m de strada, (a noastra e la mai mult de 10), ea are trei caini mici. Aia latra toata noaptea, la maidanezi , la putinii trecatori. Cainele nostru e tot spre poarta, dincolo de un perete de gard viu, cam la 2m, ca asa e bine la oras, sa vada hotii ca ai caine si nici sa nu incerce si bineinteles ca noaptea latra si al nostru. Poti sa crezi ca o deranjeaza in primul rand latratul cainelui nostru, ca-i mai gros, mititeii ei canta mai subtire...
Ziua e si mai tare, sta la panda si cum trece un copil mai agale pe trotuar, iese rapid sa-l certe sa se grabeasca sa nu intarate caiinii!
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Eseea spune:
Bird , mi-as dori ca si in tara asta oamenii sa fie atat de responsabili. auzi ca latra cand ieseau vecinii din casa si a trebuit sa-l educi. pai eu nici nu visez asa ceva, sa latre doar cand iesim noi din bloc.
va multumesc tuturor celor care mi-au dat o idee, un sfat...macar vad ca si altii sufera din aceeasi cauza, nu ma simt mai bine dar macar stiu ca nu sunt singura deranjata, singura "nebuna".
Deborah, sper sa rezolvi problema cumva.
si acum vreau sa inchei acest subiect aici, ca in ultimele zile de cand tot scriu iar am ajuns sa am aceleasi stari nasoale, sa vb numai despre caini, despre solutii, despre civilizatie, etc. si chiar nu mai vreau sa trec iar prin asta. Vreau sa ies la plimbare, sa ma joc cu copiii, sa ma simt bine, sa planific concediul.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Dar vecinii astia ai tai cum dorm? Ma intreb...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Dar vecinii astia ai tai cum dorm? Ma intreb... Alina, mami de Ana Antonia ![]() ![]() Ana, minunea mea iubita ![]() ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
Alina, vecinii astia ai mei sunt un mos betiv cu copiii lui, au o casa darapanata cu niste geamuri de 50 cm cred, iar de la poarta unde stau cainii si pana la geamul lor sunt mai mult de 10 m, au geamul pe o latura cumva, nu pot explica mai detaliat, ar tb o schita.
vecinii din bloc, cei de pe fata : avem o firma deci aia noaptea nu sunt deranjati, alti 2 vecini vin tot din zona cu case si caini maidanezi gramada deci sunt oarecum obisnuiti, unii sunt mai multi plecati din tara sau cand sunt in tara vin ff tarziu deci cand vin cad obositi probabil, si cam asta e, restul sunt mai sus si nu se aude chiar asa de tare...
Mami de fetita
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](baietel.gif)
Noi, 2 minuni:
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui DanaAlex lamurire: ![]() consider ca mesajul userului Ilinca _M a fost indecent, deoarece a utilizat jigniri ce nu-si au rostul intr-o discutie virtuala, mai ales ca in mesajul meu de care s-a legat dumneaei nu am facut referire la nickul sau persoana sa |
citat din mesajul lui DanaAlex iar despre userul ala care avea 3 poze cu copilul si 28 cu catelul si nu oricum ci cu un ditai dulaul in pat sub plapuma, in brate, bot in bot...sa-mi fie cu iertare, ![]() ![]() |
[/quote]
Lol
![](radtare.gif)
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Salve fete,
Vad ca se scrie despre caini...
Latratul nu e nimic...
Eu stau la o casa cu nici un fel de izolatie si vecina mea la 4 metri are 3 caini adusi de pe la niste organizatii de cani..
o catea paralizata la picioarele din spate, un caine bolnav de inima si inca o catea care...plange...da plange TOATA ZIUA..
aRE BOALA MELANCOLIEI..
s-A MUTAT NU DE MULT IN CARTIER.
bOON, dUPA PRIMA ZI CAN A IESIT FEMEIA LA MUNCA SAU UNDE O FI IESIT, A INCEPUT CATEAUA MELANCOLICA SA PLANGA de a iesit tot cartierul fetelor..
Au crezut vecinii ca cineva bate cainele...
Am chemat politia ca nu stiam cine e tipa..
am sunat proprietarul casei..altul decat chiriasa...etc..
Am uitat sa va spun ca cei trei catei stau..numai in casa....ca ea nu are curtea imprejmuita si aici e interzis sa lasi cainele nesupraveghiat...
In concluzie, cateaua e melancolica
cred ca s-au facut zeci de telefoane la primarie si politia comunitara...
Concluzie, tipa a inceput sa dea medicamente catelei sa doarma cred...ca nu o mai auzim....
Doamne fereste...ce viata e asta...
DE ce nu o eutanasiaza...eu una cu mintea mea de romanca obisnuita sa vad cateii in curte, mai fugaresc o gaina, o pisica, mai dau o rufa jos de pe sarma zau ca nu vad motivul pentru care chinuie cateii.
O fi ea cu inima mare dar totusi...
In rest mai avem si noi "potai" prin cartier mai mari, mai mici...dar ne-am obisnuit...
pup si o seara linistita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Asa am patit si eu in 2008, perioada mai-noiembrie, cat am stat la Galati. Zona Galati-Braila este absolut infestata de maidanezi si pisici vagaboande, si nimanui nu ii pasa, in fiecare parculet, piata, spatiu verde sunt haite de caini. Langa blocul meu, catre una din iesiri, a fost accidentat un caine, s-a descompus intr-un canal, putzea a hoit de numa' si la toti li s-a rupt...
In iulie-august 2008, pe cand eram gravida in 5 luni, m-au turbat la cap vreo 5 caini care isi faceau veacul in spatele blocului, latrau si urlau noapte de noapte, eu lasam geamul deschis peste noapte, ca erau niste calduri de sa mori...
Intr-o noapte nu am mai suportat, la ora 4, am luat lanterna, cateva borcane goale si am coborat cu toti nervii si toate durerile de iminenta de avort in spatele blocului si am aruncat in ei cu borcane goale... Un vecin n-a zis nici "pas"...
Pe cand ma straduiam sa-i alung la mama naibii, daca s-ar fi putut, am vazut ca, de fapt, erau mult mai multi, unul al dracului era suit pe o baraca si ii atzatza cu latratul lui si pe altii...
Ajunsesem sa ma visez la geam, cu o pusca mitraliera silentioasa sau arc cu sageti cu precizie optima in mana si facand curatenie prin cartier...
Sa nu ma intelegeti gresit, mie imi plac animalele, doar ce ma straduiesc sa feresc o tomberoneza cu 5 pui de cateva zile de greata vecinilor, da' cand e prea mult, e prea mult, semnez pentru eutanasiere, ce sterilizare...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madyrizi/madyrizi.jpg)
madyrizi spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Ajunsesem sa ma visez la geam, cu o pusca mitraliera silentioasa sau arc cu sageti cu precizie optima in mana si facand curatenie prin cartier... |
stiu ca sunt offtopic, dar n-am putut sa ma abtin cand am citit mesajul selenei_bunny.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
dar, de, erau ale soacrei. doamne fereste sa zic ceva.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mami
![](al9leacer.gif)
![](baietel.gif)
![](rok.gif)
AlexsiMihai
AlexsiMihai
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
stiu ca sunt offtopic, dar n-am putut sa ma abtin cand am citit mesajul selenei_bunny. ![]() ![]() dar, de, erau ale soacrei. doamne fereste sa zic ceva. ![]() ![]() Mami ![]() ![]() ![]() AlexsiMihai AlexsiMihai |
ha ha ha, teribil de amuzant...
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
![](icon_smile.gif)