Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 9
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O am si ridicat si eu coletul de la madyrizi! madyrizi,fusta imi este mica,iar panatalonii mai,dar mari rau,insa ii vin sotului meu si ii si plac foarte mult!multumesc! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
m-ai omorat cu pantalonii. nu m-as fi gandit ca ii plac unui barbat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui madyrizi m-ai omorat cu pantalonii. nu m-as fi gandit ca ii plac unui barbat. |
nu doar ca ii plac,dar ii vin super bine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
anna-mama spune:
Am vazut acum Giulia focoasa tare, Nancy, ingeras de fetita si Mihai, bebe de reclama
Sa va traiasca!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
anna-mama spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex_andra
pai, poate-i intalnim intr-o zi intr-un parc:) Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Mi-ar face mare placere
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Eseea spune:
anca, cred ca tb schimbate locul unor produse :
C 223, C 224, C 225 mai bine merg la categoria B
F 199 si F 200 mai bine la categoria E
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
diana2242 spune:
ufffffffffffff asa imi plac hainutele Carminei dar sunt mici rau pt mine nu am sanse sa intru in ele nici in o mie de ani.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
szivarvany spune:
citat din mesajul lui diana2242 Deci am primit coletul de la Carmina care cred ca a fost pus luni sau marti in schimb mamagiuliei nu am primit de la tine de miercurea trecuta e ceva timp ori e gresit ceva si nu imi mai vine ori ce sa mai zic am pus-o pe aia sa verifice toate avizele de luni pana astazi si nimic.Dupa nume oare nu au o evidenta in calculator sa ma caute?nu stiu ce sa zic mamagiuliei pls daca ai o evidenta a coletelor pls verifica poate totusi nu a plecat cu transa de miercuri Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Maine ma uit pe facturi si-ti zic numarul. Astept pe pm numele tau complet. Multumesc.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ana l spune:
citat din mesajul lui Eseea anca, cred ca tb schimbate locul unor produse : C 223, C 224, C 225 mai bine merg la categoria B F 199 si F 200 mai bine la categoria E Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Le-am mutat eu.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
szivarvany spune:
Si acum sa fiu offtopic.
Am fost cu grupa la acea casuta unde sunt cei 12 copii.
Nu va pot spune saracutii... toti au o minte de copil de 2-3 ani, insa ei sunt mari, peste 15-16 ani au
Conditii extraordinare, cadrele, niste doamne tare ok, s-au bucurat cel mai mult de jucariile donate de copiii din grupa noastra.
Poze nu am facut pt ca nici nu as fi avut suflet sa-i pun pe net.
Doar cu grupa noastra.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"