Bazar Umanitar * 25

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ne sta bine cu hainutele de la ledi?
http://4.bp.blogspot.com/_3JDvL7CfdCE/TBCwPzECeQI/AAAAAAAAAZM/uPcf67dt0Dw/S240/P1010595.JPG

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

beyy ce barbatel frumusel!!!da pardon ca-ti zic da ala e romper pe care l=a imbracat si dadu meudeci e de la noi

ieri a ridicat mama coletul de la tine nu am apucat sa vad dar ea mi-a zis ca-s frumoasemultumim frumos si pt body bonus

de David si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Produse noi de la mine
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/KIncaltaminteCopii#5481091564026171586
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5481093683956328722
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5481094510374237170

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Nushu mi-a pus si mie mama ta colet cumva?nu de alta dar nu as vrea sa se intoarca innapoi doar din cauza postei romane.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Daca ma mai prindeti ca licitez hainute de vara,sa ba alungati de aici.......cel putin pt Sara,2 luni pot sa nu ii spal hainute Ca eu mai shompinguiesc si din alte parti,nu numai bazareala.....si mi-e un doorrrrr de o tura prin Dragoane,dar numai pt niste pijamale scurte pt ei,asa ca merg fara prea multi bani ca daca am ii topesc pe toti......La anu,dupa ce ii raman si Dariutei mici o sa bag la bazar la greu

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Daca ma mai prindeti ca licitez hainute de vara,sa ba alungati de aici.......cel putin pt Sara,2 luni pot sa nu ii spal hainute Ca eu mai shompinguiesc si din alte parti,nu numai bazareala.....si mi-e un doorrrrr de o tura prin Dragoane,dar numai pt niste pijamale scurte pt ei,asa ca merg fara prea multi bani ca daca am ii topesc pe toti......La anu,dupa ce ii raman si Dariutei mici o sa bag la bazar la greu

S-a facut, sa nu te prindem pe la hainute... dar poate doresti niste bijuterii (intrari noi in bazar)

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

confirm o plata facuta pe data de 10.06 de 20 lei, nu-mi apare numele decat BCRO

p.s. lamuriti-ma si pe mine daca mai pot cauta undeva si sa vad numele ca sa nu se mai supere nimeni ( verific contul online)

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

alexandrina fara PECU te rog ca se sperie lumea pretul include PECU, desi munca Doinei nu e nici pe departe rasplatita, le-a facut ea singura
multumesc

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

confirm o plata facuta pe data de 10.06 de 20 lei, nu-mi apare numele decat BCRO

p.s. lamuriti-ma si pe mine daca mai pot cauta undeva si sa vad numele ca sa nu se mai supere nimeni ( verific contul online)

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mari, eu a facut azi o plata de 20 lei, dar mi-am scris acolo si numele de utilizator, nu inteleg de ce nu-ti apare

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mari, eu a facut azi o plata de 20 lei, dar mi-am scris acolo si numele de utilizator, nu inteleg de ce nu-ti apare

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

anna , ma bucur ca ai fot pe faza...jur ca nu stiu de ce apare asa!!!
uneori imi apare doar donatie, alteori imi apare cu nume/donatie/banca ...cum rezolv dilema?

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

alexandrino,io nu port nicio bijuterie,si verigheta numai la ocazii o bag pe de'sht .Le vazusem,sunt super ,dar nu m-ati nimerit

pisellino ,daca poti confirma si tu aici o plata de 30 ron de la VL.Am trimis chitantele pe mail,dar aici poate vedea oricine .

si daca intra si Leditia si mikaela sa confirme platile ,e mai mult decat bine.
Ledi,un pt David,de la noi,sa treaca cu bine peste toate analizele

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput