Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 50
szivarvany spune:
Buna dimineata fete iubite
Am adus si eu ceva de la Alicush
si anume pt fete de 3-4 ani:
o fusta dulce Barbie si inca o fusta dlce-foc si si inca o fusta dulce-dulce,evident
Si in aceasta saptamana voi mai primi o tura de haine ROZ de la o mamica-prietena
Pt. fetele organizatoare, nu stiu cat voi putea ajuta azi, dar dau un semn
Acum ma pun la actualizat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu am platit acum o jumatate de ora 25 de lei in contul Emei pentru cartile de la carminabulina. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5476629672642984914 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5476629666535374098 Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
selene confirm plata de la tine, mai am o plata de 26 lei ( apaare numai banca BROD) ,G.F. 13 LEI si de la P.G. 15 lei multumim
am citit fugitiv paginile ramase un urma...trebuie sa scriu cat a strans Ema luna trecuta? voi gface un calcul diseara ca ma pregatesc sa plec la job
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 22+ si mami de Ema
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Pana la urma cum este, ex. cazul meu, papucii N16 pusi in data de 18.05, nu stau o luna, respectiv pana pe data de 18.06 in finalizate (daca nu sunt achitati intre timp)si apoi se muta in critice? Care este regula? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
Da, dupa o luna se muta produsele din 'finalizate' in albumul 'finalizate critice'.
Azi este 16, deci produsele care s-au finalizat dupa 16.05 nu trebuie sa fie la critice.
Papucii N16 sunt oferiti de Tanti Zavaidoc, te rog sa iei legatura cu ea.
Actualizez.
edit: n-am mai avut ce sa actualizez.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mihaela77O spune:
aceasta finalizata de la critice,eu i-am trimis-o Rhyannei...mi-a trimis un pm cu adresa si mi-a spus ca a platit-o....oare sa nu o fi platit???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O aceasta finalizata de la critice,eu i-am trimis-o Rhyannei...mi-a trimis un pm cu adresa si mi-a spus ca a platit-o....oare sa nu o fi platit??? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
Pe Rhyanna o astept si eu !
Merg sa fac un cap nou-noutz
szivarvany spune:
Capitolul : 26