Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 5
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magghyc Alex_andra, cine sau ce e PECU? Apropo, geaca de blugi ne vine foarte bine, este un succes. Pantalonii nu ne vor veni ever (e foarte slab fimiu si pantalonii sunt largi si nu merg transformati) asa ca probabil o sa ii repun in bazar (intai o sa fac o proba cu pustiul carmineibulina, poate pe el sa aseaza frumos). Multumim! ...cat despre bazar, eu asteptez inca hainele de baietel Mama de Nichita si Sarah "Omnia mea mecum porto" poze cu noi |
Imi pare tare rau ca nu-i vin pantalonii:(
bine macar ca-i place gecuta
Hainele sunt foarte multe, sunt 2 saci mari, cu de toate si de copii si diverse, incerc in seara asta, dupa ora 21 sa golesc sacii in mijlocul sufrageriei
PECU e abrevierea de la plata expeditie in cont umanitar.
La tine nu se aplica,evident (ca sa nu isc vreun conflict, magghyc nu are tratament preferential, doar ca stam f aproape una de cealalta)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
ok, fetelor, o sa verific produsele.
Multumesc pt promptitudine
BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
citat din mesajul lui alex_andra ok, fetelor, o sa verific produsele. Multumesc pt promptitudine Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Leoaica ta e doar cu 6 zile mai mare decat nazdravanul meu
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
magghyc spune:
Bun, multumesc mult de lamurire.
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
diana2242 spune:
Madyrizi nu ca va sta bine ci perfectsunteti f dragalasiastept si eu hainutele de baieti desi o sa dau faliment nu ma pot abtine.Am inteles ca selene mi-a trimis astazi Dodo ieri le urmaresc.Iriss nu mi-ai trimis inca sau nu am vazut eu?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
diana2242 spune:
plata taxelor postale ramburs ce inseamna ca sumacaci cred ca ma razgandesc la niste pantaloni.
Bazar general pe DC
diana2242 spune:
Boti am descoperit un magazin cu multe animale domestice,salbatice,insecte chiar si mi se par convenabile iti divulg adresa pe pm daca vrei sunt si individuale f mari la 9 lei si in pungi de cate 5 sau mai multe incepand de la 10 la 20 lei punga am luat si eu cu dinozaur cu 2 capete f frumos la 9 lei il pozez daca vrea cineva sa pun la bazar unul.
Bazar general pe DC
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Leoaica ta e doar cu 6 zile mai mare decat nazdravanul meu de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! |
pai, poate-i intalnim intr-o zi intr-un parc:)
BAZAR UMANITAR
saryta spune:
Licitez:
N50. Pantofi piele, marimea 38 (merge si 39), putin juliti la toc (vezi detaliu spate), 10 lei, georgipuia - pentru David http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#5481035720932643394
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui diana2242 plata taxelor postale ramburs ce inseamna ca sumacaci cred ca ma razgandesc la niste pantaloni. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
7 lei, parca.
BAZAR UMANITAR