Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 43
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Stiti cumva cat imi tin astia de la posta un colet in magazie pana sa-l dea retur? Am primit ieri aviz ca a sosit coletul de la mamagiuliei si nu stiu cand reusesc sa ajung la posta cu copilul pe caldurile astea de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! |
important e ca a ajuns, deja ma apuca frasu` ca in unele parti - gen CT ajunge si`n 2 zile si in altele dupa 6 zile
se returneaza in 10 zile.
posta e deschide dela 08,00 la 20,00 cu pauza pe la 12 juma` parca.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anna-mama spune:
Carmina, nu am sunat ca am masina in service si nu am avut mijloc de deplasare, dar cum e gata dau un telefon
Diana, multumesc, ajung mai repede de 10 zile la posta
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui anna-mama Stiti cumva cat imi tin astia de la posta un colet in magazie pana sa-l dea retur? Am primit ieri aviz ca a sosit coletul de la mamagiuliei si nu stiu cand reusesc sa ajung la posta cu copilul pe caldurile astea |
10 zile...si ai de platit ceva magazinaj
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
valenita spune:
Valenita eu aeram cu Crivatului . te astept si cu cartile si trebuie sa ne vedem.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009[/b]
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3
[/quote]
Carmina, azi-maine platesc si cartile si trece D. intr-una din zilele urmatoare, de-ai sti cu cata nerabdare astept scurgatorul de bibe, ti-am zis pe PM de ce :)
ancadragoman si sweetyana, nu promit nimic, dar poate reusesc sa pun la bazar un cosulet ca cel pentru care va bateti aprig :) Eu am avut doua si le-am dat pe amandoua, asta cu putin timp inainte sa aflu de existenta bazarului. Le sun azi pe fete si vad daca le mai au.
ellinia spune:
Supralicitez R315 - 11 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5481868302743456946
novus spune:
Hello!
Fetelo daca aveti prin dulapioare ceva palariute de soare pt capsor de 48-50 cm adica la 1,5 ani, le vreau eu !!
Mersi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
madyrizi spune:
mai fetelor, care va bateti pt. portbebe-ul ala, eu cum trimit in alt oras asa ceva? n-am apelat niciodata la curier si, sincer, costa cat nu face. cutie asa mare n-am sanse sa gasesc. de indoit, nu se indoaie.
HELP!!! SPUNETI-MI SI MIE!!!DATI-MI IDEI!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
novus spune:
Carminabulina, multumesc mult !! Abia astept sa-l primesc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Flowers spune:
Carmina, nu mai masor, il las pentru Novus.
Am vorbit cu Gynie55 si a ramas sa-ti trimita ea un pm cu datele de contact.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui madyrizi mai fetelor, care va bateti pt. portbebe-ul ala, eu cum trimit in alt oras asa ceva? n-am apelat niciodata la curier si, sincer, costa cat nu face. cutie asa mare n-am sanse sa gasesc. de indoit, nu se indoaie. HELP!!! SPUNETI-MI SI MIE!!!DATI-MI IDEI!!! |
Din 1-2 cutii...improvizezi ambalaj...apoi invelesti cu coala alba.......se poate si te ajunge mult,muuult mai ieftin decat cu curierat.
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!