Bazar Umanitar * 25

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Stiti cumva cat imi tin astia de la posta un colet in magazie pana sa-l dea retur? Am primit ieri aviz ca a sosit coletul de la mamagiuliei si nu stiu cand reusesc sa ajung la posta cu copilul pe caldurile astea

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

important e ca a ajuns, deja ma apuca frasu` ca in unele parti - gen CT ajunge si`n 2 zile si in altele dupa 6 zile
se returneaza in 10 zile.
posta e deschide dela 08,00 la 20,00 cu pauza pe la 12 juma` parca.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carmina, nu am sunat ca am masina in service si nu am avut mijloc de deplasare, dar cum e gata dau un telefon
Diana, multumesc, ajung mai repede de 10 zile la posta

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Stiti cumva cat imi tin astia de la posta un colet in magazie pana sa-l dea retur? Am primit ieri aviz ca a sosit coletul de la mamagiuliei si nu stiu cand reusesc sa ajung la posta cu copilul pe caldurile astea

10 zile...si ai de platit ceva magazinaj

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Valenita eu aeram cu Crivatului . te astept si cu cartile si trebuie sa ne vedem.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009[/b]
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3
[/quote]

Carmina, azi-maine platesc si cartile si trece D. intr-una din zilele urmatoare, de-ai sti cu cata nerabdare astept scurgatorul de bibe, ti-am zis pe PM de ce :)

ancadragoman si sweetyana, nu promit nimic, dar poate reusesc sa pun la bazar un cosulet ca cel pentru care va bateti aprig :) Eu am avut doua si le-am dat pe amandoua, asta cu putin timp inainte sa aflu de existenta bazarului. Le sun azi pe fete si vad daca le mai au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Supralicitez R315 - 11 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5481868302743456946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello!

Fetelo daca aveti prin dulapioare ceva palariute de soare pt capsor de 48-50 cm adica la 1,5 ani, le vreau eu !!

Mersi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mai fetelor, care va bateti pt. portbebe-ul ala, eu cum trimit in alt oras asa ceva? n-am apelat niciodata la curier si, sincer, costa cat nu face. cutie asa mare n-am sanse sa gasesc. de indoit, nu se indoaie.
HELP!!! SPUNETI-MI SI MIE!!!DATI-MI IDEI!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Carminabulina, multumesc mult !! Abia astept sa-l primesc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Carmina, nu mai masor, il las pentru Novus.
Am vorbit cu Gynie55 si a ramas sa-ti trimita ea un pm cu datele de contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mai fetelor, care va bateti pt. portbebe-ul ala, eu cum trimit in alt oras asa ceva? n-am apelat niciodata la curier si, sincer, costa cat nu face. cutie asa mare n-am sanse sa gasesc. de indoit, nu se indoaie.
HELP!!! SPUNETI-MI SI MIE!!!DATI-MI IDEI!!!

Din 1-2 cutii...improvizezi ambalaj...apoi invelesti cu coala alba.......se poate si te ajunge mult,muuult mai ieftin decat cu curierat.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput