Bazar Umanitar * 25
Raspunsuri - Pagina 29
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Am trecut Alex la produsele fara destinatar. Le vrei pe toate pentru Alex? Mai arunca o privire si zi-mi daca am omis ceva. |
Poti schimba la toate, te rog si daca nu ti-e greu sa faci si reduceri dupa cum crezi de cuviinta... e pacat sa stea la bazar si sa nu se vanda... cel putin geaca si blugii de la 7-10 ani, ca au preturi marisoare... bluza neagra de dama... daca e nevoie te sustin cu linkuri, dar as vrea o parere despre preturi... de ex caciulitele care-s la 3 lei nu pot sa le scad cu mai mult de 1 leu, nu?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
alexandrina spune:
Buna dimineata voua! Fie sa avem o saptamana minunata!
ACTUALIZEZ.
Nu stiu ce e in urma,
georgipuia daca doresti contacteaza-ma pe messenger sa te ajut in legatura cu reducerile.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Pe mail-ul bazarului au venit si fotografii cu o scumpa premianta.
Mami daca nu-s de facut public, trage-ne de manecuta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Maine trimit pachete catre: diana2242 novus ionela denisamada (personal) ana l Restul finalizatelor, le pregatesc pentru: boticelina ada-coman ancadragoman adee iris27(cu care ma voi intalni personal) alex@sara (tot personal) valenita(personal) puishorul nushulica (salopeta aceea de blugi, nu o gasesc in niciun folder, ai platit-o?) Restul care sunt licitate le veti prelua de la Laura25, dupa ce primeste pachetele de la mine. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
daca ajungi si tu pe 24 mi le dai atunci produsele sa nu le mai pui la posta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
valentinag spune:
Am pus si eu banutii azi,astept sa confirme fetele platile.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
kokiy spune:
Licitez T46 -6ron http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5478993666655513426
....................................................................................
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
daca ajungi si tu pe 24 mi le dai atunci produsele sa nu le mai pui la posta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
da, anca ajung pe 24.
Daca tot ne intalnim personal, sa nu platesti PECU.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
diana2242 spune:
Selene chiar ma gandeam ca trebuia sa iti spun si de gecuta dar ai fost cu un pas innaintea mea o platesc astazi sau maine cel tarziu.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
ada_coman spune:
Buna dimi
O jucarie noua de la carminabulina http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5482539856717490482
Licitez J208-15 lei
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ancadragoman spune:
Andra atunci este perfect,ne vedem acolo si iau si hainutele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!