Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

si la mine a aparut problema cu maini si picioare umflate. am fost ieri sa-mi iau o pereche de papuci usori de strada si dupa lungi cautari abia am gasit ceva care sa ma incapa in parti dar care tot mi-a facut la deget o bubita azi. nu stiu daca reusesc sa-i mai incalt ca sa se lase dar oof e greu sa gasesc alteceva. spuneti-mi va rog cum va vad si eu si unde sa pun niste pozici cu mine si burtica?

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

O seara placuta, iesim afara sa ne topim de cald ....33 grade, nu vreau sa-mi imaginez cum e, mai ales ca ies de la AC .

Pupici

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mamaa,ce spor aveti la scris!Eu am dormit putin dar m-am trezit ca -mi trebuia la baie.
Alexuza sorry de problema ta,nu stiu la mine e invers,"ma taie" si de doua ori pe zi cateodata,iar dimineata ma duc glont la baie
bebecris intra la profilul personal si activeaza-ti mesageria privata(PM) ca sa-ti trimit parola.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele mele imi fac si eu curaj si o iau spre casa..cred ca afara e jale de cald..Va pup, sa aveti seri linistite si racoroase.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va mai trimit pe fuga!

Aici a plouat de a rupt si acum e asa bineeee. Cine vrea o portie de racoare???

Mergi la inceput

maya vreau eu o portie de racoare!
De jum de ora imi caut o pereche de pantaloni scurti de bumbac si nu-i gasesc.Cu ce ma imbrac acum la strand?Ca in slipi nu stau!
Off!unde i-oi fi pus?Intotdeauna patesc asa,cand caut ceva nu gasesc.

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse si tie la fel!

Maya eu vreaaaau!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP. 76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

De jum de ora imi caut o pereche de pantaloni scurti de bumbac si nu-i gasesc.Cu ce ma imbrac acum la strand?Ca in slipi nu stau!

Ana22+ Maia Elena

Ana... draguta de tine... asta sa fie baiul. Si eu vreau la strand, mi/ai facut de balaceala dar mi/e teama totusi... cu toti tuciurii aia care haladuiesc pe acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana22+ Maia Elena

Ana... draguta de tine... asta sa fie baiul. Si eu vreau la strand, mi/ai facut de balaceala dar mi/e teama totusi... cu toti tuciurii aia care haladuiesc pe acolo.

ucenic(aspirant) burtica

Stai linistita,ca eu de obicei asist de pe margine.Nu fac baie in bazin niciodata.Nu stii ce iei de pe acolo,nu?

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput