Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (75)
Raspunsuri - Pagina 22
bebecris26 spune:
si la mine a aparut problema cu maini si picioare umflate. am fost ieri sa-mi iau o pereche de papuci usori de strada si dupa lungi cautari abia am gasit ceva care sa ma incapa in parti dar care tot mi-a facut la deget o bubita azi
. nu stiu daca reusesc sa-i mai incalt ca sa se lase dar oof e greu sa gasesc alteceva
. spuneti-mi va rog cum va vad si eu si unde sa pun niste pozici cu mine si burtica?
cristina si bebe in burtica
22 sapt
lucianna_83 spune:
O seara placuta, iesim afara sa ne topim de cald
....33 grade, nu vreau sa-mi imaginez cum e, mai ales ca ies de la AC
.
Pupici 
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
ana_25 spune:
Mamaa,ce spor aveti la scris!Eu am dormit putin dar m-am trezit ca -mi trebuia la baie.
Alexuza sorry de problema ta,nu stiu la mine e invers,"ma taie" si de doua ori pe zi cateodata,iar dimineata ma duc glont la baie![]()
bebecris intra la profilul personal si activeaza-ti mesageria privata(PM) ca sa-ti trimit parola.
Ana
22+
Maia Elena
Klarisse spune:
Fetele mele imi fac si eu curaj si o iau spre casa..cred ca afara e jale de cald..Va pup, sa aveti seri linistite si racoroase.

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Va mai trimit
pe fuga!
Aici a plouat de a rupt si acum e asa bineeee. Cine vrea o portie de racoare???
ana_25 spune:
maya vreau eu o portie de racoare!
De jum de ora imi caut o pereche de pantaloni scurti de bumbac si nu-i gasesc.Cu ce ma imbrac acum la strand?Ca in slipi nu stau!
Off!unde i-oi fi pus?Intotdeauna patesc asa,cand caut ceva nu gasesc.
Ana
22+
Maia Elena
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 maya vreau eu o portie de racoare! De jum de ora imi caut o pereche de pantaloni scurti de bumbac si nu-i gasesc.Cu ce ma imbrac acum la strand?Ca in slipi nu stau! Off!unde i-oi fi pus?Intotdeauna patesc asa,cand caut ceva nu gasesc. Ana 22+ Maia Elena |
Ana... draguta de tine...
asta sa fie baiul. Si eu vreau la strand, mi/ai facut
de balaceala dar mi/e teama totusi... cu toti tuciurii aia care haladuiesc pe acolo.
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Ana... draguta de tine... asta sa fie baiul. Si eu vreau la strand, mi/ai facut de balaceala dar mi/e teama totusi... cu toti tuciurii aia care haladuiesc pe acolo.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Stai linistita,ca eu de obicei asist de pe margine.Nu fac baie in bazin niciodata.Nu stii ce iei de pe acolo,nu?

Ana
22+
Maia Elena