Sezatoarea canadiana (183)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

eee si mai stiu dar acum imi pica oki in gura de somn

mai vin eu maine

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mii de multumiri pentru poezioare.
Eu am doua carti cu Apolodor in romaneste care le citesc ca nu ma tine memoria sa mai retin poezii, mi s-au tocit rau neuronii.

Mergi la inceput

Rica nu stia sa zica
Rau, ratusca, ramurica
Dar de cind baiatu-nvata
Poezia despre rata
Rica a-nvata sa zica
Rau, ratusca, ramurica.
Astea le am salvate, le stiam cand eram mica, dar acum imi amintesc doar franturi si le-am cautat.
Ne jucam, ne jucam
Cu degetul mare noi ne jucam
Cand degetul mare a obosit,
Aratatorul a si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu aratatorul noi ne jucam
Cand aratatorul a obosit
Mijlociul a si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu mijlociul noi ne jucam
Cand mijlociul a obosit
Inelarul a si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu inelarul noi ne jucam
Cand inelarul a obosit
Mititelul a si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu mititelul noi ne jucam
Cand mititelul a obosit
Palmele au si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu palmele noi ne jucam
Cand palmele au obosit
Pumnisorii au si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu pumnisorii noi ne jucam
Cand pumnisorii au obosit
Picioarele au si sosit
Ne jucam, ne jucam
Cu picioarele noi ne jucam
Cand picioarele au obosit
Ochisorii au adormit.

Mergi la inceput

De la unu-ncepi s-aduni
Prima zi se cheama LUNI
Unu si cu unu-s frati
Cea de-a doua zi e MARTI
Trei broscute salta-n cercuri
Stii c-a treia zi e MIERCURI
Patru greierasi vioi
Canta pa-n se face JOI
Cucu-nvata-a numara
Ziua-a cincea-I VINEREA
Cocostarcu-n apa sta
Ziua-a sasea-I SAMBATA
Iar furnica harnica
Gateste DUMINICA
Zilele le stiti pe toate
Dar sa-mi spuneti cate-s: SAPTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu am simtit chestiunea cu vitrina, si nu o singura data. Si de mai multe ori mi-am propus fie sa nu mai scriu, fie sa imi schimb nick-ul, fie... M-am trezit inclusiv cu mailuri avand atasate pasaje din ce am scris (nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodata ca cineva ar putea urmari in felul asta banalitatile pe care le scriu!), pasaje menite... nu mi-e clar ce anume erau menite sa faca, sa imi demonstreze ca ma contrazic in privinta unor lucruri? la momentul respectiv s-a dovedit ca nu era asa, si apoi persoana respectiva a zis sa uitam incidentul, apoi m-am tezit cu "fani" necunoscuti la albumele foto (si de atunci sunt toate private), "fani" care nu aveau albume publice, si al caror ID era compus din cifre si litere aleatorii...
Adica... una e sa povestesti aici banalitati si sa iti dai cu parerea despre tusea lui cutare si pantofii lui cutare, despre o joaca in parc sau despre magazinul de bicicleta, si alta e sa te trezesti ca iti spune cineva... "aaa, tu esti cutare, scrii pe DC" Si sa te trezesti ca stie si cum ii cheama pe copiii tai, si cu ce te ocupi, si eventual si unde stai
Si inca ma gandesc la cele ce spuneam, pentru ca ultima data s-a intamplat acum 2 luni... acel eveniment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Si mie mi-a mers la suflet teatrul de ieri, cu tot ce a insemnat, piesa, cadrul, compania. Deja clasez evenimentele astea in categoria Terapie pentru suflet si o sa incerc sa nu ratez nici o piesa de acum incolo.

Ana, eu din ce ai scris tu am inteles ca te-a deranjat mai mult tonul si modul in care ti-a vorbit domnul respectiv. De genul, eu te stiu pe tine dar tu nu ma stii pe mine. Si eu m-as fi frustrat. Si mai sunt unele chestii, de exemplu modul in care barbatii percep chestia asta a noastra cu forumul, e asa undeva intre facut misto si recunoscut ca e un tip de relationare care aduce multe lucruri bune in viata noastra sociala (cel putin asa e la mine). Si nu doar barbatii au parerea asta, eu cand am spus familiei/prietenilor din Ro ca am ales nasa Soniei de pe un forum pe care scriu au facut cam asa , soacra-mea crede ca ma duc la un fel de voodoo session cand zic ca ma intalnesc la resto cu fetele de pe forum si exemplele pot continua.
La HEC am intalnit la doua cursuri diferite doua tipe care au fost mai mult sau mai putin active pe forum. Una din fete este prietena cu Mikiion, a venit la mine si mi-a spus, eu te stiu pe tine, scrii pe Sezatoare. Dar mi s-a parut ok, nu m-a deranjat, am vorbit despre copii la fel cum am fi facut-o aici, in scris. Cea de a doua este cred andy08, care imi tot povestea in pauze despre alergiile si dermatita baietelului ei fara ca eu sa stiu ca scria aici, asa imi statea pe limba sa-i zic ca mearga sa citeasca pe forum dar m-am abtinut, am zis ca sunt eu prea obsedata. La ultimul curs, i-am spus asa ca info ca scriu pe un forum, atunci am aflat ca si ea a scris la un moment dat. Si in general, fara sa vreau cand cunosc o romanca aici, daca are si copii imediat ma gandesc daca scrie pe forum
Poate ca sunt mai naiva, de multe ori pun poze publice ca mi-e lene sa mai pun nu stiu ce parole pe care le-as uita, dar inteleg foarte bine oamenii care tin la intimitate, la conul lor de umbra.

Ce mi-au placut poezioarele sper sa apuc sa le salvez, poate pune Roxana un link la paginile astea ca sa le avem totusi la indemana.

Noapte buna !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, omul a fost ok, mi-a facut placere discutia cu el, ca si cu orice alt roman in imprejurari asemanatoare, si ma simt acum naspa ca scriu public despre asta, dar daca mi-ar fi spus <nevasta-mea are nickul X pe DC era ok> si nu m-as fi zburlit, pentru ca cine citeste regulat aici e clar ca are si un user;
oricum incerc macar de acum incolo sa nu mai scriu nimic despre mine, desi imi pica extrem de prost momentul, bine ca avem mailul comun;
si daca tot am dat in paranoia cu discretia prea tirziu din pacate, eu m-am trezit pe FB cu cerere de prietenie din partea <comunitatii DC>; culmea e ca am acceptat, apoi am realizat ca eu pe FB n-am nici numele real nici mail legat de forum si ma intreb cum m-au gasit.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona75 spune:

si eu am fost o anonima telelovenista pana cand am aterizat. va citeam rar - alteori mai des ...

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Cine stie cum se poate salva de pe un CD intreg doar o bucatica de filmulet? Am primit CD-ul cu revista pe gheata si mi-ar fi placut sa scot bucatelele in care apar fetele mele si sa vi le arat, da' nu stiu cum.

eu folosesc VirtualDub - luat gratis de pe net. Open filmul mare, ar trebui in prealabil sa stii cam pe la ce minute apar fetele tale, dai apoi in meniul edit si ai set selection start si apoi set selection end. Apoi dai save as sub un alt nume. Apoi faci acelasi lucru pentru cate filmulete mici vrei sa rezulte din cel mare.
Sper ca am fost destul de coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ramona, am incercat si nu reusesc, imi da eroare. Mersi, ii spun sotului sa mai incerce miine, ca el are de obicei mai multa bafta cu instalarea de programe... la el si merg, eu doar le instalez.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Va inteleg tare cu "vitrina". Asa am simtit si noi,"la france" si ne-am dus pe un forum privat pe care doar o mana de fete il stiu si unde ca sa ai acces la toate utilitatile forumului, inclusiv citit, scris, trebuie sa te prezinti si sa ai 5 mesaje ca sa poti continua sa citesti.

Ar fii o idee sa facem asta(vin si eu cu voi :) ), insa e pacat de toate informatiile de aici.

Pe acel forum suntem doar o mana, 15 cred de toate, dar care avem dorinta de a fii impreuna, de a socializa una cu alta, fara sa judecam, fara sa ne suparam una pe alta, acceptam ca suntem diferite si nu putem avea toate aceeasi parere. Fetele care sunt mai aproape una de alta se frecventeaza in week-end-uri, altele in vacante. E o atmosfera super.
E pacat sa trebuiasca sa-ti pui bariere atunci cand iti doresti sa socializezi cu cineva, intr-un grup…devine totul fals.

ANA ai dreptate sa te simti astfel dupa conversatia cu omul ! Pacat ! Cu vecina, fetele au zis bine, asa cand va vedeti la gard, daca ai chef, poti sa-i zici . Daca nu ai chef sa-ti vina, pai ii spui pur si simplu, ca ai prefera sa nu se joace cand nu santeti acasa din cauza de piscina !

ANKA.. .ce pove tu s-a intamplat aici pe forum ? Aici la sezatoare ? Nu prea inteleg eu oamenii care-si permit sa judece pe altii, dar ma rog…trebuie sa fie si d’astia ca sa formam o lume !

O zi placuta dragelor !

Daca va intereseaza ideea cu forumul, am o adresa unde se pot creea forumuri gratuite.

Mergi la inceput