Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata burtici si mamici!

a mai nascut careva? va invit la cafea...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

he he , de acum asta e intrebarea!!

fetele voi mai puteti dormi noaptea? eu nu mai imi gasesc locul de niciun fel si simt ca ma sufoc. am o burtica tare acum si-s umflata de la nedormit

----------------------------------------------
my somebody....

34+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

eu demult nu mai am somn toata noaptea...ma foiesc, ma invartesc...desi am nspe mii de perne si pernute...ce mai...burtoiul ma da gata... dar scapam curand,nu?... apoi n-o sa mai dormim din cauza lui bebe..si utie asa...o vrme buna s-a dus somnul de frumusete...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

asa-i si eu sunt baricadata cu nspe mii de perne, plus perna gravidei, si am patul numai pentru mine, ca sotul e deportat in sufragerie..si tot degeaba..

my somebody....

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata!
Am vorbit de dimineata cu racusoru'. Sunt bine amandoi. Tocmai mancase si era super fericita ca ii era foameee. Ea e in rezerva...bebe e inca la neonato intr-un fel de incubator...mai mult asa preventiv ca el respira singurel si a papat laptic la biberon. Racusoru' se pune pe baut galactogil...nu stie insa cand o sa i-l aduca pe bebe la san. In rest bune si frumoase...a fost la bebe aseara si l-a vazut...inca nu l-a tinut in brate. Astia de la CMU sufla si-n iaurt cand e vorba de prematuri. Nu stie nici inca cand ii vor da drumul acasa...proababil va sta mai mult de cele 3 zile din contract.
Cam asta...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ce bine ca-s bine amandoi. o s-o cam coste "distractia". ii inteleg pe astia de la cmu, dar daca e bine bebe ar trebui sa plece pe prorpie raspundere. el e prematur ca si saptamani ( de fapt doar o spatamana ii mai lipsea)dar nu dupa dezvoltare. are peste 2,5 kg si 50 de cm, deci e un bebe normal.

o prietena de-a mea a nascut la 34 de saptamani gemeni si a plecat cu unul dintre ei cu 1,9 kg doar acasa dupa 2 zile...si e perfect sanatos..asa ca..

my somebody....

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata! Multumim Larisa pt vestile care ni le aduci de la Racusor.

Aseara i-am visat(Racusor si Andrei)!
Ma duceam la ei la spital si mi-a spus Racusor sa o ajut sa-i fac baita lui Andrei........si i-am facut!

Sa aveti o zi buna!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

ce bine ca-s bine amandoi. o s-o cam coste "distractia". ii inteleg pe astia de la cmu, dar daca e bine bebe ar trebui sa plece pe prorpie raspundere. el e prematur ca si saptamani ( de fapt doar o spatamana ii mai lipsea)dar nu dupa dezvoltare. are peste 2,5 kg si 50 de cm, deci e un bebe normal.

o prietena de-a mea a nascut la 34 de saptamani gemeni si a plecat cu unul dintre ei cu 1,9 kg doar acasa dupa 2 zile...si e perfect sanatos..asa ca..

my somebody....

34+ cu

multumim de vesti larissa... ma bucur ca sunt bine amandoi... cat despre kile, si Eric avea 2.5 kg cand am plecat casa...oricum daca copilul are 2.5 kg te lasa acasa...asta cu conditia sa nu existe alte pb de sanatate...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

am primit offline de la michelle ca s-a nascut primul delfinas??????????????????? si vad in titlul "Bravo Racusor"?????

Eu v-am lasat la cap. 120 si voi v-ati pus pe nascut?? Ce va grabiti suratelor?

Racusor... ce sa zic... imi pare rau ca "racusorul" tau nu a mai stat la caldurica, sper sa cunteti bine amandoi si te asteptam cu impresii.

Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata burtici!!!

Hai ca am intrat de dimi, sa fac inventarul.

Larissa, multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Racusor si Andrei. Ma bucur ca sunt bine amandoi.

Si eu declar ca m-am cam saturat de burtica. Nu mai gasesc nici o pozitie. Nu pot sa respir, ma inteapa toate alea (ligamentele), ma duc la toaleta foarte des.

toate burticile

O zi buna!!!

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Multumesc burtici pt parerile voastre in legatura cu numele. Am constatat ca Natalia(Natali) conduce detasat. E si preferatul meu. Urmeaza sa duc noi negocieri cu sotul.

Cris 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pfiu, se pare ca e bine toata lumea implicata in nastere.

Si eu am crezut ca nasc ieri. Dus fata la gradi, dus la liceu - lucrat la catalog. Intors la gradi la ora deschisa, intors la scoala - scris diplome, plecat la casa de cultura pt curs festiv cl 12, mers cu elevii la primarie, intors la liceu pe jos, in ritm de "GAUDEAMUS IGITUR" rasunand din boxele unei masini (politia a fost cu noi) . Consiliu profesoral de incheiere. Am plecat la 8 de acasa si m-am intors la 18. Diseara sper sa fie ultima activitate care solicita efort fizic intens pe urmatoarele 3 luni, banchetul

Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput