Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Cris, arati exceptional ![]() M-am enervat mai devreme ca am luat cirese (o gramada de bani) care arata foarte bine, dar sunt pline de viermi - la suprafata nu se vede nimic, sunt perfecte. Am mai si pierdut juma de ora sa le rup coditele si sa le spal. Uf! ![]() ![]() Vine o ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu le las in apa jumate de ora si iese toata carnita din ei
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Neata! Cris2010, ai o fost super nasa. Aproape ca nu ti se vedea burtica si tu tot un zambet, culoarea rochiei te prinde foarte bine. O nasica gravidutza ![]() Carmen, tu cand mai pui poze cu tine? A cam ajuns Leti la 2 kilograme, nu? Crissy, bine ca intri in vacanta ca prea incarcat ai avut programul. Larisa, nu cumva cei de la Regina Maria vor sa incarce nota de plata ![]() Ce sa fac asa-s eu mai Toma necredinciosul. Si apropo de somn, eu te ascult, i-au iesit maselele Elisei si doarme bine acum, asa ca si eu bustean pe langa ea ca nu se stie cand mai pup eu nopti dormite. Ana in primele luni mi se trezea la 1,5-2 ore sa manance, baga haplea, mai regurgita, iar baga, plimbat prin casa si nani. Eram zombie. Elisa se trezea la 2-3 ore si nu a regurgitat ca manca incetisor de adormeam cu ea la san. Deci putin mai bine dar a scos parleala ca la 9 luni la 15 luni cu dintii m-a terminat. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ ![]() |
la internare avea bataile de 110 adica tot la limita inferioara...cand au decis cezariana de urgenta...erau la 70...adica nasol nasol....nici nu se punea problema de nastere naturala. Iar la 110 na...se gandeau ca totusi isi revine si il mai tine pana la 37 saptamani. Racusoru' spunea ca intrase totusi in suferinta fetala...iar dupa nastere respira el singurel insa gemea...Gemetele sunt semne ca a avut o suferinta ceva. De asta l-au si pus pe oxigen, le-a fost frica de complicatii. Racusoru' le e foarte recunoscatoare.
Larisa
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](rugaciune.gif)
![](bebic.gif)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Michelle, fierul, gluzoca si magneziul sunt ok. Eu magneziu mereu am 1.8, deci mai rau. Legat de urina, nu stiu ce inseamna celule epiteliale plate , ca si mie mi-a scris asa odata. Nu s-a minunat dr, nu mi-a dat nimic. Iar leucocitele in urina cate? Doar asa scrie, ca sunt frecvente? Cica intre 4 si 6 pe camp e ok, ce depaseste e infectie.
Cristina 34+ cu
aelita spune:
citat din mesajul lui crispro Wow, ce chestie tare am citit pe yahoo. Sot si sotie, s-au cunoscut la munca, au prunci, totul bine. Ea locuia in copilarie in Florida, el in Canada. S-au uitat peste niste poze vechi, de peste 30 de ani, cand sotia era o copila in vizita la un parc Disney. Sotul si-a recunoscut in fundalul pozei tatal, si pe el in carucior. Ei de fapt s-au intalnit si acum 30 de ani, in acel parc. Considera ca soarta i-a facut sa fie impreuna. Avand in vedere ca unul locuia in Florida, altul in Canada, wow, cam care erau sansele? ![]() Cristina ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arissa
Cris, multumesc frumos! Da, eu l-am facut, e un hobby... arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine ![]() |
asta da hobby
![](olala.gif)
Oana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 29zile
![](copilas.gif)
aelita spune:
cum a nascut RACUSOR??????????aoleu,doamne,am apucat sa citesc doar 2 mesaje la capitolul asta,si apoi sa ma duc sa citesc din urma,si vad ca vorbiti ..m-a luat ameteala,ma duc sa vad !!!!!!!!!!!!!!!!
seriosssssssssssssss??????????? 29+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 gata, fug la eco, monitorizare... sa nu nasteti careva pana atunci... ![]() ![]() ![]() ![]() ********************************************************* ![]() ![]() ![]() AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
cine vorbeste
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ai grija si sa te intorciiiii ...numai cu vesti bune
![](pupic.gif)
Oana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 29zile
![](copilas.gif)
Alina2005 spune:
Cris, cum adica iese toata carnita din ei? ies viermisorii din cirese? Si apoi cum stii sa nu le mananci pe alea pline de kk de vierme? Te intreb ca am primit si eu de dim vreo 3 kile de cirese, de curte si cred ca-s pline de carnita. Pana acum nu m-am atins de ele.
Alina, 35+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
s-a trezit si aelita
olivia, sincer mai bine ca au procedat asa cei de la cmu..si eu as preferea sa scoata bebe mai repede in siguranta decat sa pateasca ceva.
si eu ma intrebam cum descopar daca bebe e in suferinta..offf
si cu somnul...hmm...deci e chestie generala..nasol
----------------------------------------------
my somebody....
34+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Hello gagici
Grety welcome back si spor la treburi.Pupam burticuta mare
Ma bucur ca barladeanca mea Puiutz_mic e bine si sanatoasa.
Vai eu mor de cald,stau cu ventilatorul la viteza cea mai mare (AC din pacate nu avem),cu tzatzele goale si in chilotei si sunt uda de parca am iesit de la dus acum.MA SUFOC!!!!
Legat de dormit:nu stiu ce am da de o sapt dorm de rup.Aseara nu stiu cand am adormit,m-am trezit numai o singura daca pt susu,eu care faceam naveta la baie noaptea,iar dimineata pana la 10 cand m-a sunat sotu nu m-am ridicat deloc din pat.Si acum vreau sa mai bag o tura de somn ca tare obosita ma simt
Azi dimineata stateam pe stanga si i-am vazut manutza motanelului meu pe afara.A fost asa frumos salutul lui
Va pup,ma duc sa frec 2 covorase si baia 35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen