Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Hai cu vestile, Racusorule! Stau si pazesc forumul, i-am dat si mesaj si nici un semn...

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna burtici!
sa-mi fie rushinica, nu am mai dat pe aici de mult... ma termina munca asta... o gramada de chestii de facut pe ultima suta de m. De-abia astept sa intru in concediu.
Bine ai venit bebe Andrei, sa fii sanatos, papacios si sa le aduci multa bucurie parintilor!
Felicitari mamico, sa te recuperezi repede si sa faci mult laptic pentru bebe!
Nu-mi vine sa cred... am citit vestile si m-au napadit lacrimile, cred ca zic astia de la birou ca am luat-o razna Off mai avem putin pana ne intalnim delfinasii!

BTZ-ule, , ca ti-ai adus aminte de mine, sa-mi fie rushinica.
Noi suntem bine, bebe miscacios, oricum mai miscacios decat inainte de injectii, burtica a crescut de ma minunez in fiecare zi de ea.
Maine avem intalnire cu bebe strumf si nu va mai spun ca imi rod unghiile pana atunci, sper din tot sufletul sa fie bine bebe si sa fi recuperat cresterea.

M-am intins ca o placinta.

Va pupicesc pe toate sper ca sunteti bine (de doua ori pe burticile cu doi bebei )

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, avem vesti de la Racusor...a scris Larissa la pag 4.
Adriana, am vazut si eu ca a nascut o graviduta din sep -oct la 25 de sapt cred. Doamne ajuta sa fie bine bebe...

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mousel

a mai luat careva Cefuroxim? mi l-a recomandat medicul de familie pt infectia urinara (medicul ginecolog e in concediu) Oare sa iau Cefuroxim sau sa astept pana in iulie cand vine din concediu medicul?

Pt anemia mi-a dat "combinatie de fier+acid folic+vit B12" - asa scrie pe reteta. Avand in vedere ca iau si Centrum Mterna care contine acid folic si vit B12, nu o sa fie cam mare doza de acid folic si bit B12?

28+ Fetita cu fundita

Pai antibioticele nu ti le-a prescris dupa antibiograma?! Eu cred ca nu e bine sa stai atata timp cu o infectie urinara. Infectia duce la nasteri premature........din cate stiu eu!
Multa sanatate!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Larissa are dreptate. Te trezesti instinctiv, la primul scancet. Fiica-mea nici macar nu plangea dar eu ma trezeam cand pur si simplu se foia in pat (aveam patutul cu noi in camera).

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+

printesita mea a avut un program foarte avantajos ptr mine... noaptea ma cam lasa sa dorm, doar ca nu dormeam eu, cum zici tu arissa, ma trezeam doar cand se misca in somn...

inainte de a naste cu vreo luna eu nu prea am mai dormit, ca nu imi era somn, eram pe net toata noaptea adunand informatii despre cum sa-i fac baie, cum sa alaptez, etc etc. cu o noapte inainte insa m-am intins in pat de cu seara (pe la 6) si cand m-am trezit dupa 12 ore fuguta la baie ca deja curgea ca de la robinet apa... dar a fost super bine, da Doamne sa fie si acum la fel . restul, chiar daca mi se pare ca am uitat, o sa-mi amintesc sau o sa invat, e instinctul de mama din fiecare...

_

34+ AMR 40z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alina, avem vesti de la Racusor...a scris Larissa la pag 4.

Stiu, dar mai vreau is nesatula

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

De ieri dimi ma doare gatlejul, dar nu-l bag in seama.
Ma pregatesc sa ma duc sa duc niste anexe la contractul de la internet, cablu. Ies asa mai dimineata ca dup-amiaza nu ma scoi nici nu macaraua din casa. Sau as putea iesi, dar decat sa lesin in cateva minute, mai bine nu

Fetele cu bbi, imi poate explica cineva babeste cum tre' sa arate tampoanele alea de vata cu tifon? Adica , grosime, lungime, latime... Cand ar trebui sa le facem? Macar vreo 2 sa fie facute, ma gandesc.

Inca o problema, o prietena imi spunea sa fac 2 bagaje, unul cu care sa ma pot foi dintr-o sala in alta, mai usurel, unde sa am stricul necesar pt atunci imediat la nastere si celalalt cu restul, ca ala mare n-are rost sa-l foiesti atata. Voi ce spuneti? Ca nu de alta, dar bagajul meu e cam gata, ar mai trebui sa arunc vreo 2 bulendre la copil, dar nu ma stresez cu asta.

Alina 32+ cu
gargarita

Eu am sa-mi fac bagalul intr-un troler micut, pt ca nu vreau sa car prin sptal vreao geanta sau 2. Hainutele copilului le voi pune separat intr-o sacosica de hartie, dar in aceeasi geanta.

Eu nu cred ca as sti ce imi tb in prima zi si ce in a doua...si mi-e sa nu apuce nervii pe-acolocand sa incep sa caut ceva si sa constat ca ar fi in cel de-al doilea bagaj.

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Puiutz, Katalina!!! Ce mai faceti? Sunteti bine?

Dati un semn ca sunteti bine!

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ma minunez iar cat sunt de norocoasa... poate cadea cerul peste noi, sotiorul meu gaseste solutie pe moment, e atat de calm cand eu rastorn lumea asta cu susul in jos. bine, asta se intampla de cand sunt , ca inainte eu puneam tara la cale, dar acum nu mai am rabdare, fac ce-mi vine prima data in minte si ma gandesc dupa ca nu e bine...

ieri dimineata i-am trimis sms sa-i spun ca avem un delfinas (e al nostru, in delfinariul nostru, nu?) si aseara ma tot intreba cate zile mai avem in AMR (stia ca suntem in s 34+), se tot uita lung la mine cum ii impingeam piciorusele delfinasei care nu mai incape in balta si deodata m-am panicat: si daca... eu nu-s prea prapastioasa de felul meu, dar ma tot gandeam ca prea se uita lung la mine si o fi ceva in neregula, eu stiu?! dar el radea si socotea cate nopti mai are de dormit linistit

_

34+ AMR 40z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Vazut si eu burtici frumoase de Michelle, Crispro si Pufescu.

Cine are timp de pierdut si se plictiseste va pun un clip de la nunta unde am nasit. Suntem si noi p-acolo in cateva cadre. Pozele inca nu le-am primit...

http://www.youtube.com/watch?v=HPiZpOQgTK8

Cris 34+ cu

Hehehe! Si noi avem o pereche de fini la Iasi,am cununat asta-toamna si mi-ai adus aminte ca am vazut pozele de la casa casatoriei.

Am vazut o nasica f sexy!

Sa fiti sanatosi si sa vatraiasca finii!

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput