Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Arissa, ce tort original!
Eladea, succes la monitorizare. Ti-am vazut si pozicile. Sexxyy mama.
Cris 34+ cu
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Cristinica, eu de azi intr-o sapt plec la Bucuresti si stau acolo pana nasc, sper sa nu patesc ca Racusor, sa ma ia prin surprindere. Dar a bagat frica in mine, eu cum stiu daca bebe e bine si nu intra in suferinta fetala?! Control mai am abia la sf lunii... Alina, 35+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
ehe...chiar vorbeam cu racusoru' si ii spuneam ca ma bucur ca nu s-a facut inca deductia asta logica ( sau daca s-a facut nu a fost exprimata) la noi la odisee si fetele is linistite si nu is fac probleme. Ne rugam Bunului Dumnezeu si suntem atente sa miste bebe zilnic. Alte semnale nu cred ca sunt.
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 gata, fug la eco, monitorizare... sa nu nasteti careva pana atunci... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE... |
razi tu razi, eladea, ca noi te asteptam cuminti. vezi tu ce faci pe-acolo, sa vi repede acasa nu sa te grabesti si tu pe-acolo cu delfinasul...
arissa, un tort de nota 10, si Maya la fel
de nasa, ce sa zic! super subtirica si frumoasa
crissy, te-am pandit ieri daca intri sa laud ciresul lui Elise
_
34+ AMR 40z Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
crissy77 spune:
bumblebee, cam asa a inceput si la mine, cu o durere de gat pe care am tratat-o... cu indiferenta. Eu mai am in casa si sirop de brad, uitasem de el. Tamponul de vata: lungime si latime cam cat un absorbant ultra (din ala pt noapte), vreo 2-3 straturi suprapuse, infasurat in 2-3 straturi de pansament. pt voturi. Bagaj eu am avut unul singur, mi l-a carat o asistenta ca eu nu eram in stare.
Si eu ma umflu la maini, picioare, pleoape. Diseara merg la banchet in papuci de casa, ca astia sunt singurii care ma mai incap
ooana, cred ca depinde de fiecare. Eu am folosit doar vata timp de 6 sapt cat a fost lauzia, dar sunt fete care au folosit imediat. Depinde cum le suporti.
Carmen,
crispro, noi suntem nitel protejati de caldura, ca traim sus-sus-sus la munte, oricum a fost cald ieri dar nu exagerat. Nu mai stiu daca am anuntat pozele din modulul III. Multumesc de voturi
paula_m, multam de voturi. Am castigat la MI si MII. La MI o masuta de activitati f faina, cu proiector (are diapozitive, le pune si deseneaza dupa ele) si e si tabla magnetica, set pt pictat+colorat. La MII (inca nu am primit premiul): cort, hamac, set picnic, masti de colorat. La MIII premiul contsa in: masa, scaun, set olarit, daca o sa castigam facem cinste cu o oala din lut pt fiert sarmalele
Fetele, de ce s-a modificat mesajul adresat lui Noname de pe prima pagina. E cumva ce banuiesc eu?
Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
Dupa nastere iti descoperi valeetati nebanuite, acelea de mamica. O sa incepi sa dormi iepureste etc...e ceva natural...asa da Bunul Dumnezeu. Nu-ti fa griji....mai degraba sotul o sa doarme tun. Asa eram si eu inainte rea de somn si tot asa cu stari de voma si ameteala daca nu dormeam. Cand s-a nascut insa Alexia ma trezeam uneori asa de control chiar daca nu plangea....ma duceam sa verific ce face. Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Si eu care vroiam sa va intreb daca trebuie sa-mi pun ceasul sa sune la 3-4 ore pt alaptat, ca deja am avut cosmaruri ca am uitat sa-mi hranesc bbelusul.
Cris 34+ cu
arissa spune:
Larissa are dreptate. Te trezesti instinctiv, la primul scancet. Fiica-mea nici macar nu plangea dar eu ma trezeam cand pur si simplu se foia in pat (aveam patutul cu noi in camera).
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+
arissa spune:
Crissy, da. Micutele sunt impreuna acum
Multumesc pentru aprecieri la adresa gazei
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+
crissy77 spune:
paula, asta e ultimul modul din concurs.
eladea, mousel, baby, arissa, Cris, multumim
arissa, eu am mai avut si un necaz cu un copil de la mine din cl (a accidentat mortal o batrana, pe trecerea de pietoni) si nu prea am avut chef de nimic...
Cu dormitul dupa nastere... Depinde de copil. A mea a renuntat la masa de noapte pe la 2 luni, in schimb a avut colici. Oricum te trezesti sa il mai intorci pe partea cealalta, sa il verifici daca mai respira, sa ii verifici urechile (Doamne, eu am avut un stres cu urechile, o gaseam cu ele rasucite de la atata foiala, ma gandeam sa nu aiba copilul urechile clapauge
Cristina 29 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
Cris2010 spune:
Apropo de caldura, se anunta o vara torida in Ro, iar in w/e asta 37 de grade.
Cris 34+ cu