a fost cineva in Egipt cu copii???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Cam toate locurile de vacanta exotice se afla in tari de lumea a treia, important este sa stii ce resort/ hotel iti alegi, ca sa nu dai gres, mergi pe lanturile internationale mari, de ex. Four Seasons in Egipt...nu conteaza ca au 5 stele, eu am avut o mare surpriza la Cairo, Hotel Pyramisa, care arata cam de 2 stele proaste romanesti...dar macar stiu ca nu mi l-am ales eu, am fost la un meeting acolo in interes de serviciu. In concluzie, ieftin si de 5 stele nu inseamna neaparat si bun, mai ales in Egipt.

Eu tocmai m-am intors din Domincana/ Punta Cana, unde am stat 2 saptamani cu copil mic de 1,9 luni, am fost pregatita cu tot felul de medicamente, dar i-am dat si preventiv Enterolactis, poti sa incepi sa-i dai ceva chiar inainte de plecare cu o saptamana...el n-a avut probleme digestive acolo, pt. ca in afara de banane n-a vrut sa manance nimic, noroc cu borcanelele de la Nestle si Hipp ...ideea e ca noi, cei adulti, dupa o seara cu meniu cu fructe de mare, ne-a apucat burta, noroc cu Imodium-ul pe care-l aveam la mine...in rest, am respectat ce au spus si fetele mai sus, apa de baut imbuteliata, mai putin fructe fara coaja (desi toate iti lasau gura apa , doar erau coapte in mod natural!), de spalat pe dinti ne-am spalat cu apa de la robinet iar cel mic oricum mai inghitea la dus ...iar gheata nu aveam cum s-o evitam in Domincana, e imposibil , am baut cam 10 pahare pe zi de Colade cu gheata, PinaColada, Coco Loco,,,etc

Vacanta placuta si sa ne spui cum a fost!

Mergi la inceput