a fost cineva in Egipt cu copii???
Dragi mamici, plec peste cateva zile cu copii mei in concediu( de 3 si respectiv 4 ani jumate)in Egipt, si am auzit tot felul de teorii despre probleme digestive grave care pot aparea in asemenea concedii..Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi? Exista pastile de prevenire a acestor probleme digestive(ceva de genul de a-ti itarii flora intestinala)?
va multumesc ptr ajutor.
Raspunsuri
madau spune:
Pai pt flora intestinala cred ca poti sa-i dai Biotics. In rest, aveti grija ce mancati si mai ales de unde, incearca sa-i dai mancaruri cat mai inofensive, fara condimente, carne tocata, sau mai stiu eu ce minunatii. Banuiesc ca gasesti ceva pui, eventual fiert sau gratar, frigarui, legume, salate.... Apa doar imbuteliata. Si cred ca va fi ok. Poate mai intra fete care au fost si au mai multa experienta din practica, eu stiu doar teoretic
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
mihaela_s spune:
S-a discutat de curand aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151675
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ariel_7000 spune:
am fost anul trecut cu copii de 6 ani si 4 luni, respectiv 1 an si 4 luni si nimeni nu a patit nimic. am baut numai apa plata, am inteles ca problemele de aici ar decurge, se spune ca in apa lor este o bacterie cu care ei sunt adaptati si noi nu...nu stiu, noi ne-am spalat pe dinti cu apa de la chiuveta si nu ne-a facut bacteria nimic. nimeni din grupul de romani nu a avut nimic.
oricum sa ai la tine smecta sau mai bine argila, biotics, furazolidon...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Luna1 spune:
Noi am fost in martie, cu copii de 8 ani si 2 ani. Beti numai apa plata, noi asa am facut si a fost ok (spalat pe dinti tot cu apa plata). Ce ni s-a mai sugerat noua a fost sa nu tinem aerul conditionat setat sub 22 grade, pentru ca organismul nu suporta usor trecerea de la frig la cald si invers si apar probleme. Noi l-am tinut pe 21 si am fost ok.
In rest totul a fost ok, am mancat la restaurantele hotelului si n-am avut nimic nici unul.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
kariguld spune:
pe mine ma intereseaza cum este mancarea, au bucatarie locala sau/si europeana? si cum sunt serviciile hoteliere, respecta rezervarea facuta, ofera conditiile la numarul de stele?
am gasit niste bilete f convenabile, la 5 stele, all inclusiv, dar daca e f cald vara, 40 grade.... nu stiu daca ne incumetam. io sunt f rea de caldura. si cum nu ma duc sa stau numa la hotel.....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
irinai spune:
Noi am fost in noiembrie si in februarie. De fiecare data erau 30 de grade in aer si 28- 29 in apa. Asa ca nu stiu ce sa zic de mers vara. Eu parca nu as merge.
Nu ne-am imbolnavit niciodata. Am baut doar apa imbuteliata si ne-am spalat pe dinti cu Evian ca doar de asta era la hotel. si sucuri direct din cutie, cu paiul. Fara sa fie turnate in pahare.
Si am incercat sa mancam doar fructe cu coaja, pe care le curatam. Nu ne-a reusit de fiecare data. Din cand in cand mai mancam si salata verde sau capsuni. Care va dati seama ca erau spalate cu apa de la robinet. Dar nu am patit nimic. Si nici nu am auzit pe ceilalti preieteni sa se planga ca ar fi avut ceva.
Cat priveste serviciile, sunt similare celor din Turcia. Poate chiar mai bune uneori.Bine, noi am stat la 5 stele, nu stiu cum este in alta parte.
Mancarea este internationala. Eu chiar as fi vrut sa o incerc pe cea locala, insa nu am avut cum. Erau 5 restaurante cu specific divers (italian, asiatic, turcesc, international si mediteranean - nu ma intrebati diferenta intre italian si mediteranean, ca nu am sesizat-o
Eu recomand cu caldura Egiptul, insa, repet, nu stiu cum este vara.
pogonici1977 spune:
eu in iunie 2009 pe 26, am prins si 38 grade spre 40
am stat la 5 stele in hurghaa..
a fost ff frumos..dar calura e jaleeeee
irespirabillllllllllllll
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ariel_7000 spune:
kari, pt noi mancarea a fost perfecta, ideala chiar. adica, n-spe tipuri de salate, mancaruri pe baza de legume, muuulte fructe. aveau niste portocale cu gust de PORTOCALE!!! atat de parfumate! foarte multe branzeturi, eu nu ma mai saturam de iaurtul lor cu fructe. al meu (culmea!!!), a fost incantat de prajiturile lor, multe avand curmale. mie nu mi-au placut, mi s-au parut fff dulci. erau si tot felul de preparate de carne(de la oaie, miel, vita, la pui de balta, rata, fructe de mare - lipseste porcul). eu am mancat pt prima data fructe de mare, excelent de bune!
la fel, paste facute in n-spe mii de moduri, chiar in fata ta. la noi la hotel era cel mai bun bucatar din egipt si prepara mancare "live".
noi am stat la Palm Beach 4 stele, in hurghada, un resort izolat de oras, gen bungalow. mie mi-a placut fff mult. am fost la sf lui septembrie si era cald, cam 38 de grade.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
marutzu spune:
eu am facut enterocolita de la o piersik spalata la kiuveta cu apa lor... si la hotelul unde am stat erau multe persoane cu acest tip de virus si nimik din tzara nu are efect nici un medikament de altfel iti spune si ghidul ca daca ai facut asa numita boala turistului exista un sg med care merge se numeste antinal dar nu stiu daca e bun si pt cei mici sa aceti asigurare oricum pt ca este destul de scump tratamentul acolo daca nu ai asigurare
Fomalhauti spune:
Cum este nisipul de pe plaja? Este fin sau cu pietricele?
Cum este intrarea in apa? Gen "Mamaia" sau gen "Neptun"? Adica apa se adanceste lent sau brusc?