Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 18
belleane spune:
Salutare si de la noi,
Gabita multumim mult pentru ca ne tii la curent, e o veste buna intr-adevar, dar totusi lupta va fi grea si de lunga durata. Sa dea DD putere fara limita parintilor ca forta de vindecare a copiilor este enorma. Au o putere, o intelepciune care cred ca vine de la Dumnezeu de te fac sa te cutremuri. Uneori ajung copiii incercati sa dea curaj si parintilor.
Multumim pentru rugaciune Simona.
Am vazut poze cu 3 fetite superbe: Sara, Teo, Andra si cu un baietel care este cuminte si bland ca o fetita-Robertel. Ce pot spune au copiii astia niste ochi parca le poti citi in suflet.

Am vazut vreo 3 torturi care mai de care mai ochioase si apetisante: cu ciocolata, Mikey si Minnie si Cars.
Adriana: pentru cazurile astea de febra asociate cu caldura e cel mai bun paracetamolul. Probabil a facut un pic de insolatie. E alt soare in campie fata de soarele de la mare unde mai bate briza. Eu nu ma incumet ca adult sa ma duc la strand. Am fost cand eram mai tinerica si m-m ales cu niste arsuri ...
belleane spune:
revin...
Daca mai vreti povesti din cate imi amintesc am si eu. Si sunt cu actori celebri, le am de ff mult timp nu stiu exact ce povesti dar sunt destule.
Lilly79 spune:
Am vazut poze cu domnisoare frumoase Scortzy Sara si Teo si l-am vazut si pe Robert dragalas tunsulici care dadea atacul la o masinuta rosie.
Suntem "arestate" la domiciliu pt 10 zile, ca altfel vine politia si ne amendeaza ca de ce umblam hai-hui pe strazi daca are Julia varicela.Asa ca, voi mai intra pe forum.
Acum trebuie sa ies ca avem program de papa-somn, apoi eu curatenie, mancare, etc.Am revenit la programul de dinainte de-a ma intoarce la lucru ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
belleane spune:
sanatate puiutilor: Vlad, Patrick, Anika, Julia.
Lily: mai bine sa nu o scoti din casa acum pentru ca e contagioasa pe de o parte si pe de alta parte sistemul ei imunitar e scazut de tot si poate avea alte complicatii. Si baita doar local apoi dupa uscarea bubitelor dus o perioada si multa mixtura mentolata.
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE sanatate puiutilor: Vlad, Patrick, Anika, Julia. ![]() Lily: mai bine sa nu o scoti din casa acum pentru ca e contagioasa pe de o parte si pe de alta parte sistemul ei imunitar e scazut de tot si poate avea alte complicatii. Si baita doar local apoi dupa uscarea bubitelor dus o perioada si multa mixtura mentolata. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Din diferentele tarilor.
Aici ar scoate copilul la varicela chiar in comunitate ca sa faca si ceilalti varicela, de regula asta se face la intelegere cu alti parinti.
La noi doctorul a spus baia normala si pe tot corpul cu frecventa normala, nu frecare puternica pentru a nu rupe bubitzele. Pielea trebuie sa fie curata pentru a evita suprainfectiile. Si da solutia mentolata.
Si da eu mai vreau povesti din astea vechi. Am primit anul trecut niste Cd-uri cu povesti vechi si sunt mult sub calitatea povestilor vechi. Mama mea se straduieste sa le puna pe cele de pe vinil in format mp3 dar sunt o multime de viniluri pe care nu le aveam le ceream imprumut.
esme
belleane spune:
Aldaesme:am si viniluri multe si vechi dar nu am timp sa le transform in mp3. Fac o lista cu povesti mp3 mai pe seara.
Simonix spune:
Esme - merci frumos pentru povesti 
Lily - aveti varicela ?? cred ca am sarit postul asta ... Uf, pai si noua ni s-a zis sa il tinem in casa cateva zile (nu doua saptamani) din cauza de contagiozitate si de sistem imunitar la pamant in faza respectiva. E drept ca doctorul ne daduse scutire pe 2 saptamani, eu insa l-am dus pe Robert dupa 10 zile la cresa (as fi putut si dupa o saptamana, deja era ok). Si eu am informat parintii copiiilor de acolo, am cerut acordul lui tanti, evident, si l-am dus. Copiii colegi nu au facut, fie erau vaccinati, fie nu au luat. De scos din casa eu am inceput sa il scot cam din a 4-a zi (am evitat oamenii
eram sperietoarea cartierului, cum vedeam un om ceva il luam pe pitic de aripa si dispaream
). Noi avem o pajiste frumoasa in spatele blocului si acolo stateam, ne jucam cu mingea, biciclea Robert etc. Eram singuri singurei. Il tineam in prima saptamana cam juma de ora, o ora, in functie de starea lui (la inceput imi facea febra, tusea, avea muci, nu il scoteam). Daca starea lui si vremea ne permiteau, stateam fara probleme afara, se aerisea piticania.
Cu spalatul eu nu l-am spalat in faza mai nashpa a bolii. Doctorul imi daduse voie, baitza, fara dush direct pe corp, fara sters cu prosopul. Pur si simplu inmuiat
si tamponat. Pe cap dupa 2 saptamani l-am spalat, si acum are coji acolo. Sambata il si tund. Din fericire la noi nu a fost cald atunci (si nici acum, de altfel
) deci am putut sta cateva zile fara baitza. La cate bube a avut ... recunosc ca imi era teama sa il bag in apa, deci aveam voi :)
Baietelul de care are mama grija in Ro a facut si el varicela. Forma uratzica, mai rau ca la Robert, copilul e si mai mare ... Greeeu ... doctorul i-a INTERZIS sa fie scos din casa 2 saptamani, BAIA 
(am inteles ca e fff cald acolo). Imi spunea maa ca se chinuie cu el in casa (nu au aer cond), ca ii curge transpiratia pe gat ... groaznic
la noi a fost parfum... Ala mic se si plictiseste in casa, nu are cat loc avem noi in apartament, balconul e transformat, deci vai de ei uf. Bine, io l-as scoate dupa faza critica ![]()
insa stiu ca in Ro e mai greu sa eviti oamenii, sunt peste tooot ![]()
Gata :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Desiree merci de vestile bune, suntem alaturi de tine si printesa ta 
Cleo eu sunt pe pozitii de obicei, in we asta insa plecam la o nunta in Ramnicu Valcea...altfel cu mare drag ne vedeam sa iau supo pt fete, ca mi-era dor si de tine ![]()
Ali scumpa mea, daa, e gelos d-aia nu vrea la tine, ti-am spus ca si Mirci facea asa ma evita si plangeam de ma durea operatia, nu mai puteam...iar cu tandretea fata de bb2, la Mirci era cumva disimulata, sau mai degraba un soi de tandrete si nervisori, zice c ao iubeste, o pupa, zice gata bb, te pupa Mircea...sau ce faci bb? te-ntreaba Mircea? si o pupa, dar nu e chiar el insusi.
o sa-i treaca
sanatate multa lui Vladi...nu-l tineti departe de Luca?
pupici multi astept sa ne vedem
chinabulina superba gog!! absolut superba, pisica mamei. Si eu ii spun Ilincai pisi.
Sis ms pt rugaciunea pt Victoria
Lily, Adriana sanatate multa Juliei si Annikai
Esme ms de povesti. sa-i pun si eu lui Mirci sa vad dc e interesat
Gata fug la treaba ca am o gramada
Doloress spune:
Nici eu n-am prea dormit azi noapte, gandurile nu-mi daddeau pace, ii vezi asa de plini de viata, de verva, iti inchipui ca nimic nu-i poate atinge, ii vezi mari, fericiti, eu pe Patrick il vad si batran, plimband un catel, nu pot sa cred ca se poate intampla ceva, ca vreo boala l-ar atinge 
Ma simt tare furioasa acuma pe univers, pe natura, pe tot.
Am vazut niste poze superbe cu Sara si Teo, mi-ati facut pofta de fititze cu zulufi! 
La multi ani!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari!
Ilinca
Sara Elena
David Adrian
Multa sanatate bolnaviorilor, Julia, Vlady, Lara, Annika... Al meu e OK, e plin de energie, papa, imi vine nici sa nu-i mai dau antibioticul, insa continuam, daca asa a zis doctorul, 10 zile, el stie mai bine. Cine stie ce streptococ-balaur o mai fi si asta. Sunt foarte multe cazuri in jur.
5+