Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun regasit dragelor!
In cel mai anemic mod incerc si eu sa recuperez... si am reusit sa citesc abia ultimele 3 capitole... la care ma voi limita de altfel, pentru a reusi in cea mai mica masura sa ingros rindurile voastre.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR PROASPETE, BUN VENIT MICUTILOR/MICUTELOR, O VIATA FRUMOASA SI FERICITA!!!

Observ ca peste temerile cu stranut/sughit/regurgitat/voma am trecut cu toatele - este normal, conform si parerii pediatrei noastre.

ALINETTERO: BAFTA MULTA CU ALAPTATUL EXCLUSIV! vei vedea ca se poate, sa nu te lasi induplecata de parerea unuia din familie (sot, mama) care vede copilul agitat si te sfatuieste sa ii dai suplimentar formula! Mergi pe instinctul pe care numai tu il poti avea si sunt convinsa ca vei reusi, ITI TREBUIE DOAR PUTIN CURAJ TIE! spun asta pentru ca in vreo 2-3 zile si mie mi-au fost tociti nervii si am cedat: am dat lapte praf, pina copilul a vomat de prea plin si nu mai jucam deci dupa regula mea. Am si eu momente in care, la sfirsitul zileisuper obosita, ma impacientez ca nu mai am lapte peste noapte, dar cu putin somn se reface:).
Problema noastra este constituita de ragade/dureri la supt... ink string din dinti de durere...
Brb...

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun regasit dragelor!
In cel mai anemic mod incerc si eu sa recuperez... si am reusit sa citesc abia ultimele 3 capitole... la care ma voi limita de altfel, pentru a reusi in cea mai mica masura sa ingros rindurile voastre.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR PROASPETE, BUN VENIT MICUTILOR/MICUTELOR, O VIATA FRUMOASA SI FERICITA!!!

Observ ca peste temerile cu stranut/sughit/regurgitat/voma am trecut cu toatele - este normal, conform si parerii pediatrei noastre.

ALINETTERO: BAFTA MULTA CU ALAPTATUL EXCLUSIV! vei vedea ca se poate, sa nu te lasi induplecata de parerea unuia din familie (sot, mama) care vede copilul agitat si te sfatuieste sa ii dai suplimentar formula! Mergi pe instinctul pe care numai tu il poti avea si sunt convinsa ca vei reusi, ITI TREBUIE DOAR PUTIN CURAJ TIE! spun asta pentru ca in vreo 2-3 zile si mie mi-au fost tociti nervii si am cedat: am dat lapte praf, pina copilul a vomat de prea plin si nu mai jucam deci dupa regula mea. Am si eu momente in care, la sfirsitul zileisuper obosita, ma impacientez ca nu mai am lapte peste noapte, dar cu putin somn se reface:).
Problema noastra este constituita de ragade/dureri la supt... ink string din dinti de durere...
Brb...

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Cunosc problema asta ca tocmai ce mi-a facut din nou o titi praf , desi folosesc protectoarele de silicon pentru mameleon. am sfarcul ombilicat si se incapataneaza sa ramana asa, nu am ce sa ii fac. Celalalt e ok. De 2 zile pe cel beteag il mulg cu pompa ca mi-a facut o rana de toata frumusetea si nu as rezista daca i-as da sa suga. Pe cuvant, ca atunci cand voi termina cu alaptatul voi fi cea mai fericita ca m-am saturat de sfarcuri super sensibile si sani durerosi !!!

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nico si Veronica site-ul care mi l-ati dat sa vizionez FRIENDS se tot blocheaza...asa face si la voi?De la net nu as crede ca e,ca de obicei merge bine...am incercat si ieri si azi si se blocheaza la cateva secunde..

Alesicoo si eu am avut problema cu imbracatul,si dupa ce le-am intrebat pe fete m-am lamurit:un body si pantalonasi subtiri e suficient..sau costumas..dar subtirelCica bebelusii simt cu 2 grade mai putin ca noi...

Oanarus si al meu doarme de obicei de la 22 la 4..sau 23 la 5...Nu il trezesc,sigur nu ar sta el sa moara de foame,ca doar ziua nu se sfieste sa ceara..stii vb aia:"daca copilul nu plange mama nu-i da tzatza"
Suna asa...ca mama denaturata...dar toata lumea mi-a zis sa nu-l trezesc

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

cris ,multumesc de raspuns!
Am crezut ca eu sunt singura mama denaturata!ca nu trezesc copilul sa manance noaptea!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Sabina- multumesc de urare! Si eu sper sa stea cumintel pana joi.
Tu parca ziceai ca ai aer conditionat mobil. e rentabil? Cum elimini aerul cald. Al nostru de perete e bulit si vrem sa luam altul. Aseara am motait afara pe terasa caci cu 2 geamuri larg deschise nu se simtea nici o adiere. Am facut noapte alba din cauza caldurii si al meu era cu patura pe el. Imi veneau bazdacii cand il vedeam cat de bine doarme si mie imi venea sa pun furtunul pe mine!

37+

si la mine e o caldura de mori dar eu dorm cu plapuma de puf pe mine. Poate fi orice vreme eu la ea nu renunt. Da avem aer conditionat mobil si sora-mea are si soacra-mea si e super, e mai bun decat ala de perete. elimini aerul cu un furtun scos pe geam afara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sorana, Alinettero : mersi pentru raspuns. Sofia vomita cam la 15 minute dupa ce papa , m-am linistit acum ... cred ca mananca prea mult si prea lacom fomista lui mama .

R_ocsy , mami de Sofia

si ekaterina imi facea asa, voma la greu pentru ca manca mult si cu lacomie. acum parca s-a mai potolit un pic. azi noapte am reusit sa le culc pe amandoua in patutul lor, numai ca ekaterinei nu i-a priit, a cam vomat spre dimienata, si cand am mutat-o in carut a fost ca un om din ala care nu a dormit o noapte intreaga si si-a gasit acum locul, mi-a dormit de la 6 pana la 13 fara sa scanceasca . Iustina in schimb a dormit super in patut. Eu la patut facusem un plan inclinat cu o patura sub saltea, dar carutul e mai bun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

Buna fetelor!

Felicitari mamicilor si bebeicilor care s-au nascut zilele astea! Sa fiti sanatosi, voiosi , necoilicosi!,Iar pt mamici mult laptic si recuperare usoara!
fetelor am si eu o intrebare:Mihai doarme de vreo 2-3 zile de la 23:30-00:00 la 5:30-6:00, oare ar trebui sa-l trezesc sa manace sau se trezeste el cand ii e foame!Mentionez papa doar la san si nu mai avem nici icter!In general e un copil foarte cuminte doar manaca si doarme, seara are o perioada de vreo 2 ore in care sta treaz si are nevoie de povesti , dar in rest e super ok!
Ale , eu pe Mihai il tin in casa doar in body si sosetute subtirele sau botosei si il invelesc cu o paturica subtire!La mine sunt 26 de grade in camera, nu reusesc sa scad temperatura deloc, ca e camera orientata spre soare!De stranutat si Mihai mai stranuta, dar pediatra a zis sa nu-mi fac probleme ca isi curata caile respiratorii,poate ne zic mamicile cu mai multa experienta mai multe!
Mai jos avem poze si cu noi!

http://picasaweb.google.com/oana.rus/Mihai#

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

pai fii fericita ca si-a reglat somnul. de pe la 2-3 luni la carte scrie ca daca se scoala noaptea sa ceara papa sa le inlocuiesti masa cu ceai sau chiar sa nu le dai deloc ca sa se dezvete sa pape peste noapte. eu nu m-am indurat sa fac asta. alex m-a trezit noaptea pentru bibe pana la vreo 3 ani. si eu le tin in body si in picioarele goale, asa le scot si afara si le invelesc cu niste paturici f subtiri sau finet.
Stranutul, strabismul si sughitul sunt normale pana la un an.

Mergi la inceput

pediatra noastra mi-a spus asa. copilul cand doarme creste, mai ales cand doarme cu manutele sus, ala e cel mai bun somn si nici prin cap sa nu imi treaca sa le trezesc sa le dau sa pape. cand le e foame cer ele. pana la urma si tu ca om mare daca nu mananci mai mult timp, mananci apoi mai mult. nu prea sunt de acord cu programul fix de masa, ca nici eu nu traiesc ca la armata dupa orare fixe. le las in voia lor. de foame nu rabda asta e clar, mami e mereu pregatita cu un bine cand tipa dupa el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello

[Cris, ce pui albastru ai tu acolo

Sorana, spor la pregatiri!

Noi am lipsit motivat, ia uitati ia uitati de ce!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

ce frumoasa e Sabinuta cu cercei. I-a facut gaurile cu aparat? A plans?

Mergi la inceput

Mary bine ai revenit. Vezi ca instinctul de mama se instealeaza. cat de stresata erai inainte de nastere.

Legat de vaccin noi vom face Infarix Hexa. NU merg pe schema de la stat. De BCG nu am facut inca rost, mai o speranta, am auzit ca trebe facut pana la 3 luni, apoi nu mai e bun.

Mergi la inceput