Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 17
ck_29 spune:
...ai dragelor....nici una din voi care a nascut natural nu a mai intrat pe aici?
eu plec sa nasc azi...cica
theo bine ai revenit acasa; acomodare placuta si un bebic sanatos si mancacios 
toate fetele
camelia
cu fetita in 39 +
arturicii spune:
Hello
Nicoleta, felicitari!
Mary, aici sunt 23 de grade la 23 noaptea iar peste zi nu cred ca au trecut de 30; iar vad ca in Bucuresti sunt 22 de grade la 6 dim.
Corina, nu vrei inducere, apai naturala sa fie! Noi stam cuminti si asteptam vestea cea mare
Murica, eu sunt una din cele care alapteaza exclusiv si nici apa/ceai nu ii dau Sabinei; si cand cred eu ca e potrivit "promovez" alaptatul la san; insa asa cum mie imi place sa imi fie respectate optiunile asa respect si eu optiunile altora.![]()
Oho, la 4 ani cercei la voi.. Zgomotul aparatului sperie mai mult parintii![]()
Despre BCG asa ne-a zis si noua aici; Problema e ca in Romania nu e spital fara sectie de TBC si asta e grav; chiar daca nr bolnavilor probabil e in scadere aceste sectii in sine sunt "purtatoare"; si cum nu isi propune nimeni sa darame spitale si sa faca altele noi...
Maribell, felicitari ptr prima saptamana!
Astept poze cu bebe la trandafirii aceia frumosi!
Theodora, bun revenit acasa!
De la tine astept poze cu bebe pe malul marii
Oana, eu daca nu se transforma in obisnuinta varsatul in jet, nu m-as panica.
Virginia, Yann a fost un bebe si apoi un copilas care a adormit f greu si cu f multe obiceiuri; de ex ii placea sa fie mangaiat DOAR intr-un anumit fel si daca ma opream inainte sa adoarma bine era jale; cearceaful trebuia perfect intins; muzica nici prea incet nici prea tare; acum s-a linistit si adoarme chiar si fara cearceaf![]()
Imi pare rau ptr ca ai dureri la alaptat
Ioana, parerea mea:
-fara proba suptului
-fara sa compari cat mananca ea cu cat zic cartile ca ar trebui
-nu ai cum sa faci racoare in casa ca sa vezi macar daca e caldura de vina?
-incearca sa o tii doar in pampers si fara sosete desigur si daca e cazul eventual invelita cu un cearceaf f subtire.
-daca nu isi revine cu mancatul as intreba pediatrul
o saptamana faina tuturor!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
veronicach spune:
neata fetelor
v-as oferi o cafeluta dar o las pe cris ca noi mai dormim un pic dupa ce scriu acest mesaj
sunt restanta cu niste felicitari dar incerc la amiaza sa imi "indeplinesc atributiile"
intre timp am o intrebare pentru mamicile ce alapteaza exclusiv
ce consistenta au scaunele micutilor? Mateiut care are o luna si o saptamana inca are scaune f moi...stiu ca diareea este f rara la sugari insa vreau sa verific
si de dimineata am observat si un mucus in scutec
rocsy a aparut semnul de la vaccin...este f urat, ca un cos mare... sper sa devina cicatrice cat de curand...a aparut la 4 saptamani si 3 zile
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
Veronica, asa le are si Sabina, tot moi; nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
sabina, nu ne spui si ce firma e si citi BTU are aparatul ? Sunt guri care spun ca e prea zgomotos si ca nu face fata. POate ne spui si cit tea costat:P? Da, instinctul iti da toate raspunsurile la probleme, de cele mai multe ori. Aveai dreptate! ![]() Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
Neata,
e cel de la Carrefour marca proprie. L-am luat acum 2 ani, a costat parca 5 bulioane, il folosim a treia vara. Am vazut si anul asta cam tot atat.
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo onana, taty_ana nu stiu ce sa zic , ca nu este constipata decat de 2 zile, inca din maternitate nu am avut trb cu scaunul ei si nici fetele nu mi au zis sa o fi ajutat o sa faca, plus ca facea super bine chiar ink de cand i am dat lapte praf prima data, si in spital ii dadea LAPTE PRAF LACTANA parca, am eliminat sab simplexul sa vedem cum e si baby calm nu i place plus ca si ala are menta, joi oricum ne vedem cu dr.pediatru si vedem ce si cum. fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
eu iti spun din experienta mea cu 3 fete, 2 constipate, una deocamdata ok. Cu Ale de mica am avut problme, mereu i-a ajutat bonisanul, de multe ori chiar si mare fiind apoi cand am avut probleme serioase i-am dat ceva de la humana nu mai stiu cum se numeste. Ekaterina si Iustina beau amandoua baby drink, umbla cu biberoanele atarnate de gat, beau cate 300 ml in 24 de ore, iustina e ok, face kk super, in schimb ekaterina nu face decat dupa bonisan si nu pus in lapte, ci direct in gurita. La Alex mai functiona varianta de Milutee pus in lapte direct.
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
Nati, scumpa, dar n-am primit nimic ![]() Iti dai seama ca faceam "scandal" pe aici Felicitari multe, recuperare rapida, n-ai idee cat ma bucur pt voi!!! ![]() Bafta cu intratul in ritm acasa, si cand ai timp, asteptam povestea nasterii, reactii de la Cami si, mai ales, poze ![]() cu dragCorina 37s+ cu Maria AMR - mai putin de 3s si apoi... ![]() |
Nati felicitari. Ma jur ca nu am primit nici un mesaj. Cum sa nu il postez. Sa va traiasca minunea. Imi pare rau, ca nu a ajuns mesajul sa dau vesetea cea mare.
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui T_Ioana Buna seara dragelor! Imi cer scuze ca apar doar cand am vreo problema dar nu reusesc sa va citesc in rest! Eu sunt disperata, Sonia mananca de vreo 3 zile aprope din ora in ora. Asta nu ar fi o problema dar macar daca ar manca. Suge intre 35-55 minute iar la proba suptului vad ca a mancat maxim 50 de grame (cel mai des 20-30, dar au fost mese unde desi m-a tzitzilit cate 30 de minute cantarul arata 0 grame). Stiu ca nu e indicat sa se faca proba suptului, ca "nevrozeaza" ![]() . Eu sunt pro alaptare, imi face chiar placere sa o alaptez, mi-e drag de mor cand o vad cum cauta cu gurita sanul dar dupa cateva minute adoarme bustean, o tot ciupesc/gadil/masez si se trezeste, mai trage de cateva ori si tot asa pana se face aproape o ora de supt iar la proba suptului 20-30 ml. Lapte eu zic ca am, dupa ce mananca reusesc sa mai scot destul laptic cu pompa!E frustrant si deprimant, in 5 zile a mancat doar la 3 mese cate 110 gr (cum scrie cartea ca ar treuie sa pape la varsta ei.....stiu ca fiecare are alt ritm dar nici sa manace la 5 saptamani 30 ml) si cel mai tare ma sperie lipsa de interes. Cand incepe sa urlle de foame si o vezi cum se arunca pe tzitzi zici ca gata, acum mam mananca si pe mine, iar dupa 5 minute doarme bustean si doar mimeaza suptul. Am ajuns sa ma mulg in gurita ei, imi sunt vineti sanii cum ma storc si degeaba....o lasa rece! Sunt constienta ca e cald, si mie mi-e greu, la noi in casa sunt aproape 27 de grade, o tin in body cu maneca scurta si sosetele, clar o moleseste caldura dar chiar asa?!!! Se mai confrunta cineva cu probleme de acest gen? Un sfat, o parere aveti pt mine? Multumesc mult si pupici tuturor! BUn venit pe lume tuturor puiutilor nascuti intre timp! Ioana lui www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Ioana trecerea de la un lapte la altul nu se face asa imediat ca ii termini stomacul. Se face treptat, mixt. Cadn adoarme la san ai incercat sa o ciupesti un pic de picioruse, sau sa o gadili la nas? Asa sunt bebeii lor le e bine acolo si mai uita sa suga.
Ioana5255 spune:
Nico felicitari. Sa va traiasca Rares.
Ck nastere usoara.
Legat de baby drink o prietena imi spunea, ca sa faca bebe kk trebuie facut exact cum scrie pe prospect, un plic la 50 de ml, dar eu pun unul la 150, am zis sa nu il fac asa de concentrat. Am sa incerc si cu masura exacta sa vad daca Eka face kk.
Sorana petrecere frumoasa la mare. Ce va invidiez. Eu nu am vrut sa plec cu bebelinele nebotezate. Cat despre masina, mie mi se pare ca nici "americanca" nu ne ajunge, chiar daca are 7 locuri, dar portbagajul tot insuficient mi se pare. Cred ca un TIR ar fi mai bun.
corinasmile spune:
Neatza fetele,
eu am inceput sa pierd lichid amniotic, asa ca o iau usor spre spital ![]()
Altceva nu simt deocamdata, deci vedem acolo cum sta treaba.
Am luat nr. Cristinei si va anunt daca e sa fie.
PUP!
Corina
37s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 3s si apoi... 

37+ 
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Dar...
Camelia-Nicole si
38+ 

. Eu sunt pro alaptare, imi face chiar placere sa o alaptez, mi-e drag de mor cand o vad cum cauta cu gurita sanul dar dupa cateva minute adoarme bustean, o tot ciupesc/gadil/masez si se trezeste, mai trage de cateva ori si tot asa pana se face aproape o ora de supt iar la proba suptului 20-30 ml. Lapte eu zic ca am, dupa ce mananca reusesc sa mai scot destul laptic cu pompa!