Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)
Raspunsuri - Pagina 15
Virgi17 spune:
Felicitari Nati !!! Felicitari Nicoleta !!!
Bun venit pe lume puilor vostri !!

Va citeam zilele astea si marturisesc ca ma confrunt si eu cam cu aceleasi problemute ridicate de voi.Ba cu mancatul, ba cu colicii(cred eu ca sunt colici). Ieri fata mea a fost o maraita desavarsita. Am zis ca e de la caldura, cu toate ca in casa au fost 25, 26 de grade.De pe la ora 13 nu a mai dormit decat bucatele mici de 15-20 de minute furate si alea, ba a supt, ba s-a marait, ba a facut kk cu frecat de picioruse si fata rosie, ba se uita cercetatoare in jur. I-am pus melodii de copii, am stat cu ea in brate, dupa ora 20.30 am scos-o afara sa o mai aerisesc insa nu a adormit in carut, era cu ochii mari in continuare, era cat pe ce sa ne ciupeasca tantarii in parculet si ca atare am plecat repede spre casa. Acasa, pana la miezul noptii a tinut-o din maraiala in maraiala. Cand o pun in patut dupa ce suge, se trezeste si dupa un timp incepe si maraie.O mai calmam cu suzeta insa daca o pierde o ia de la capat. Am si leganat-o putin, apoi i-am mai dat laptic completare la ce deja supsese de la mine. In final a cazut la datorie spre ora 1 noaptea. Insa ce e curios, era obosita rau, i se inchideau ochii de somn si tot nu adormea...agitata si nervoasa...si cand e nervoasa tare urat face: maraie si se zgarie pe fata cu degetele, trage de pielea de pe obraji...Am zis sa ii mai studiez azi comportamentul caci ori nu ii prieste caldura, ori vrea mai multe lichide decat ia normal prin supt(si nu ma prind eu), ori ii e insuficienta cantitatea de lapte pe care o suge de la mine(caci in continuare nu ne-am reglat una dupa alta,ea suge in ritmul ei, uneori cand sunt sanii goi ea pare ca mai vrea, cand ii am plini ea nu vrea si sunt nevoita sa ma mulg...si tot asa).
Asa ca va inteleg perfect la sentimentul cu alaptatul, asa am zis si eu, ca o sa fiu fericita cand nu o sa o mai alaptez pt ca sanii mei sunt in continuare durerosi,paraditi, e cam chin de fiecare data cand o pun la san. Dr mea mi-a si spus zilele astea cand m-am dus la ea cu vaietare de durere, ca sunt femei care alapteaza f bine, usor, e o placere, si sunt femei pt care alaptatul e un chin continuu.Ea spera sa nu ajung totusi in ultima categorie, insa dupa cum arata sanii si ce dureri am si la o luna de cand am inceput alaptarea, cred ca o sa fiu fericita ulterior. Pana atunci, care va fi sa fie cand s-o intampla sa fie, ma consolez cu gandul ca ii dau cat pot fetei laptic de la mine si ca o ajuta mult.
O zi racoroasa va doresc !!
Virginia si Ioana(19.05.2010)
oanarus spune:
Virginia , aceasi problema o aveam si eu cu adormitul, il puneam in patut, se trezea, asa ca acum dupa ce il alaptez(eu il alptez pe pat,alungit langa mine), il las acolo vreo 15-20 min, si stau langa el il mangai pe manuta, el se uita la mine, ma mai tine de deget,apoi cand e adormit bine il mut la el in patut!Nu e asa cum mi-am propus, ca deh! eu vroiam sa adoarma la el in patut,singur, dar se pare ca au nevoie din ce in ce mai mult de prezenta noastra!Si Mihai tot asa la 12 noaptea adoarme,dar doarme pana dimineata, adica minim 6 ore!
Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
dana81 spune:
FELICITARI MARISA!!!!!
FELICITARI NATI!!!!!
FELICITARI NICO!!!!!
BINE ATI VENIT PE LUME PUILOR!!!!
Corina imi poti trimite sms mie, si asa suntem colege de "sfarsit de odisee".Am numarul pe mail.Sau daca vrei ti-l trimit pe PM
Eu nu mai pot de cald si VREAUUUUU sa nasc odata![]()
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
cris_09 spune:
FELICITARI NATI!RECUPERARE USOARA SI MULTE BUCURII DE LA PRINTESELE TALE!
BINE AI VENIT BEBE BEATRICE!SA FII SANATOASA,CUMINTICA SI IUBITOARE!!!
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
cris_09 spune:
Ale si fetele care spun ca baby drink constipa,eu cred ca depinde foarte mult de copil..al meu imediat dupa cateva lingurite de baby drink face partzuri
,si dc bea mai mult face si caca imediat
Deci cred ca e diferit de la bebe la bebe
(14.05.2010)
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 FELICITARI MARISA!!!!! FELICITARI NATI!!!!! FELICITARI NICO!!!!! BINE ATI VENIT PE LUME PUILOR!!!! Corina imi poti trimite sms mie, si asa suntem colege de "sfarsit de odisee".Am numarul pe mail.Sau daca vrei ti-l trimit pe PM ![]() Eu nu mai pot de cald si VREAUUUUU sa nasc odata 37+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
Dana, vezi sa nu-mi dai TU sms mie
O sa notez nr tau, dar astept si alte oferte, ca noi doua suntem prea aproape cu termenul si s-ar putea sa ne suprapunem
Corina
37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
cris_09 spune:
FELICITARI NOCOLETA!
RECUPERARE USOARA PROASPATA MAMICA,LAPTIC SUFICIENT SI ACOMODARE USOARA!
BINE AI VENIT PE LUME RARES MIHAI!SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
(14.05.2010)
aly_ spune:
HALLI HALLLO MAMICI SI BURTICI;
AM AJUNS SI NOI ACASA CU MICUTA ELIZA ALEXIA ,NASCUTA NATURAL FARA ANESTEZIA MULT DORITA ;3kg 49 cm SCOR ABGAR 10, LA 37 +5 sapt
REVIN CU MAI MULT AMANUNTE
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP SI MULT SUCCES FETELOR CARE ADUC PE LUME ULTIMILE FLORICELE DE LILIAC
38
AMR 2 saptamani vine 

cris_09 spune:
Imi puteti trimite sms mie!
Sunt la datorie 24/24![]()
Multumesc de cafeluta Corina
Delicioasa
(14.05.2010)
cris_09 spune:
Gabriela_s pana acum am mancat cel mai mult:carne,oua,peste,lapte...iar ca fructe am incercat banane si PIERSICUTE(stiti ca am o slabiciune!![]()
Azi voi incerca cirese cred,ca nu mai pooottttt
(14.05.2010)