Hai Corina !BV Nicoleta,marisa_ana mai-iun2010(95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Nati!!!!!
Bun venit Beatrice!!!!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

arturici ma refeream la faptul ca o poti pune in patutz daca se joaca la san si nu stai sa te rogi de ea sa pape
sper ca nu m-ai inteles gresit, si sper ca nu te-ai suparat

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Gabriela, sa va simtiti super acolo unde v-ati mutat

eu alaptez exclusiv; despre meniul meu....cand vreau, ce vreau, cat vreau; tone de cirese, capsuni, caise, rosii, ardei;

la mine somnul e cel mai bun "aliment" de produs lapte;

Marisa; primul lapte care curge cand alaptezi e diluat, ca o apa cu aroma de...lapte; eu 7 luni am de gand sa o alaptez exclusiv si nu ii dau nici apa nici ceai;

Mulsul cu pompa stimuleaza artificial lactatia care, in mod natural (deci fara alt muls) se va calibra pe nevoile bebeului; Sabina intotdeauna lasa si ptr "mai tarziu". Si eu il las acolo si nu e nici o problema.

Veronica. Nu m-am suparat insa nu cred ca am explicat cum trebe:
Are si Sabina momente in care nu suge ci cand o pun la san plange. Ei, e clar ca e oboseala; ii dau suzeta si o pun pe burta in patut; de regula se linisteste imediat si adoarme; daca se tot foieste o iau in brate si stau cu ea pana adoarme (eu nu o legan ci o mangai, ii cant eventual) sau viceversa (intai in brate apoi in pat)

mai suna tot a duritate?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna fetelor,

Le-am trimis un SMS Corinei si Sabinei sa va anunte si o noutate de la noi(Fetelor de la noi, sunt sigura ca daca nu faceam o gafa, stiati noutatea la o ora de la eveniment). Dar vad ca nu au ajuns, am gresit eu ceva, ca m-au si taxat. Dar...

PE 10 IUNIE A MAI APARUT O PRINTESA IN FAMILIA NOASTRA!!! BEBE BEATRICE (AL DOILEA NUME IL MAI CAUTAM) S-A NASCUT LA ORA 14.20 NATURAL, FARA EPIDURALA, de 3400 si 52 cm.
Desi am venit cu deschidere 6 cm la spital, dupa contractiile de care va tot vorbeam, si am nascut in 2 ore, au fost si ceva problemute. Slava Domnului, totul e bine, si suntem acasa deja de cateva ore. Dar voi reveni mai tarziu cu detalii de la nastere.

Imi era dor de voi. Nici prin gand sa-mi traca ca nu stiati ca am nascut. Ma simt cam prost, nu stiu cui Dumnezeu i-am trimis mesaje ca am nascut, ca de m-au taxat, le-a primit cineva.

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT INTRE TIMP!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Nati, scumpa, dar n-am primit nimic
Iti dai seama ca faceam "scandal" pe aici

Felicitari multe, recuperare rapida, n-ai idee cat ma bucur pt voi!!!
Bafta cu intratul in ritm acasa, si cand ai timp, asteptam povestea nasterii, reactii de la Cami si, mai ales, poze

cu drag

Corina 37s+ cu Maria

AMR - mai putin de 3s si apoi...

Mergi la inceput

Pfii, Corina, nu mai e mult si nasti si tu! Acum am vazut ca esti in 37+. Deci se poate intampla oricand de-acum inainte!

Am inaugurat caruciorul ca la plimbari mai lungi mi-e teama ca amorteste cum sta ea intr-o singura pozitie;
Dar azi am iesit pe la 11 vreo ora cu ea in sling, am venit acasa si a mancat si e ora 2 si ea tot pe mine doarme;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Abia acum am terminat de facut baita si dat sa pape lui Mateias si, de aceea , abia acum am reusit sa intru pe net...Am primit SMS de la Nicoleta:

"La ora12.55 s-a nascut Rares Mihai, 3440grame si 51 cm"

Bun venit puiului, sa fie sanatos, cuminte, necolicos si papacios!! Nicoleta, refacere rapida

Nati, felicitari mamico si refacere rapida!! Bun venit printesei!! Ii doresc multa sanatate si o viata frumoasa!!

Despre Mateias nu sunt foarte multe de zis: suntem sanatosi, galagiosi cand foamea este mare, eu alaptez exclusiv ( la 5 sapt avea 4800 grame , plecat de la 3100 de grame}, doarme noaptea de la 10 - 11 la 3- 4 dimineata , deci o singura data pe noapte se trezeste sa manance, ziua a inceput sa stea mai mult treaz si este foarte activ...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Neatzaaaa,

Va servesc o duminicala?
Sau un iaurt cu cereale, pt cine prefera

Felicitari Nicoleta!!! Multa sanatate tie si puiului, recuperare rapida si multe bucurii!
Abia astept sa aflu cum de te-a apucat nasterea mai degraba

Noi raportam a 4-a sau a 5-a noapte torida nedormita
Adica mai dorm, dar tare chinuit, cu treziri foarte dese, disconfort, tot tacamul... Doar spre dimineata reusesc sa ma linistesc. Am niste cearcane de toata frumusetea
Ma ingrijorez un pic cum va fi cu copilul pe caldurile astea nocturne, dar vom trai si vom vedea - ne descurcam noi cumva.

fetele si bebicii!

Corina 37s+ cu Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Pfii, Corina, nu mai e mult si nasti si tu! Acum am vazut ca esti in 37+. Deci se poate intampla oricand de-acum inainte!

Am inaugurat caruciorul ca la plimbari mai lungi mi-e teama ca amorteste cum sta ea intr-o singura pozitie;
Dar azi am iesit pe la 11 vreo ora cu ea in sling, am venit acasa si a mancat si e ora 2 si ea tot pe mine doarme;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Ioana, asa e, timpul se scurge si pt noi...
Vineri am fost la control, si conform ecografiei, toate sunt normale deocamdata, lichid in cantitate suficienta, placenta ok, deci nu avem semne clare de sfarsit
Sa vedem joia care vine cu ce vesti ne intoarcem de la control.
Sunt un pic derutata, pt ca dna dr mi-a zis ca ar prefera sa nasc pe 24, cand e ea de garda (adica la 39s+2z): sa ma interneze, sa-mi faca injectie pt subtierea colului, contractii - deci practic un fel de inducere... Mi-a mai zis ca ei si la nasteri spontane administreaza cam aceleasi chestii de cele mai multe ori, dar eu tot nu ma simt confortabil cu treaba asta..
Am citit in mai multe randuri ca travaliile induse pot fi mai lungi si complicate - nu ma incanta deloc aceasta perspectiva. In plus, simt ca vreau sa las totul sa decurga in mod firesc, natural, am in cap ideea ca toate procesele astea sunt legate intre ele, atat pt mine, cat si pt bebe, ca in mod natural se declanseaza toate procesele si mecanismele care trebuie. Nu stiu, poate imi fac si eu prea multe ganduri...
In tot cazul, dr a zis ca nu imi impune nimic, e alegerea mea pana la urma. Si cred ca vom astepta ca natura sa-si urmeze cursul

Vai ce m-am intins cu povestitul... ei, oricum cred ca mai suntem doar 1-2 burtici "active" care mai bantuie pe aici

Apropo, eu pe cine deranjez cu sms in ziua X?

Corina 37s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna dimineata si de la noi!
Noi am avut o noapte linistita, a fost cald, dar suportabil, noi dormim cu geamul deschis, si e mai ok, ca altfel ne-am coace de-a dreptul! A dormit si aseara de la 22:30 la 4 dimineta , apoi mancat schimbat si povestit pana la 5:30 , si apoi iar somn pana la 9:30 ,papa si iar somn si acum doarme!La ultima masa mi-a vomat in jet de 2 ori, laptic nedigerat, oare ce sa fie? era la san cand a dat afara! De vomitat a mai vomitat de obicei cam la 10 min dupa ce mananca , de obicei cand regurgiteaza si putin, insa acum era la san si a vomitat de 2 ori in jet de m-a facut fleasca,oare e cazul sa ma panichez?!
Acu doarme linistit!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Felicitari Nati!!!!, recuperare usoara, laptic atat cat trebuie!
Bine ai venit Beatice!!!!Sa fii sanatoasa ,cuminte, si sa-ti bucuri parinti!!!

Felicitari Nicoleta!!!!, recuperare usoara, laptic atat cat trebuie!
Bine ai venit Rares Mihai!!!!Sa fii sanatos ,cuminte, si sa-ti bucuri parinti!!!

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput