Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
CRISTINA - Lasa-l, saracu'! Si asa l-a puricat aia de-i facu injectia. Nu are copilul nimic. Temperatura luata rectal este cu aproximativ 5 unitati mai mare decat valoarea normala, deci al tau are cam 37.
Si nu innebuni ca are nevoie de tine, mai bine fi calma.
honeybaby spune:
Hello
Miria- fata da ce in forma esti
roxana - cum naiba s-au topit ??? La cate min. le-ai bagat. Vad ca ale mele nu au nimic ( inca)
Apropo ... iti sciram de mess mai demult ( banuiesc ca doar ivan a primit) cum faci cu bibe cand pleci. Ce capac ii pui sa nu curga ? Ma dispera destia asta, nu gasesc solutia .
Marina - eu mama nebuna nu i-am luat temp nici dupa vaccin pt ca nu am simtit-o calda. Dar nu cred ca e mult atata timp cat e pana in 38 C. Vezi sa nu-i fie lui cald/ Daca tot esti stresata de ce nu suni medicul pedatru sa te linisteasca
Lilake - parca mai e similac in magazine. Ma uit data viitoare cand ajung la cumparaturi si iti zic. Nubriben doar cereale an vazut
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic si cui
Maya s-a trezit cu fata ca cearceas. Acum pufaie si geme in somn . sper sa nu fie vreun efect al vaccinului ca azinoapte nu prea am dormit din cauza de canal infundat si tzatza dureroasa
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Eu stiu cat de in forma sunt? Mai repede cred ca-i efectul oboselii acumulate si stai ca inca mai vine! Hi! Hi!
Acuma somez, ca am gazele oprite pana la pranz. As avea de calcat, dar e o caldura la mine de ma sufoc deja. Azi-noapte am dormit cu aerul conditionat si a fost minunat, dar daca de acuma il bag non-stop e nasol, totusi.
Sa vad de ce ma apuc ca la cat am dormit am o verva de unt lasat la soare.
rmkristine spune:
Cristina merci, ma gandeam doar ca si astazi a facut 37.7 (tot rectal). Dr imi spusese ca daca face mai mult de 37.6 sa-i dau panadol. D-asta ma intrebam daca nu era mult 37.6 in mom vaccinului, ca dupa, hai, mai intelegeam!
Denisa nu cred ca esti tu nebuna ca nu i-ai luat temp, daca nu ai simtit-o calda. Nici eu nu i-as fi luat-o pt ca nu ma asteptam la reactii. Eu tocmai d-aia i-am luat-o ieri pt ca mi se parea cald! O sun imediat si pe dr, am mai sunat-o si ieri, dar am zis sa nu sun prea devreme! Nici acum nu mi se parea cald, eram bine dispusa, dupa ce citisem ce zicea Miria si zic hai sa-i pun totusi termometrul. Si asa s-a terminat bucuria mea!
dayanara spune:
denisa eu am aruncat capacele alea de se pun sub tetina ca sa nu curga , ca.s rotunde si mi.era sa nu le inghita ivan...
eu bag biberonul in termos din ala rotund rigid cum are rebiana in poza, atarnat de carucior si nu se misca, sta in picioare si nu curge
rmkristine silvana are mereu 37.3-37.4 maxim, axilar si nu e febra
eu nu iau rectal niciodata
e miria de cate ori nu m.a trimis leo la doctor si m.a intrebat daca am mancat ceva sau fac asa de foame:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
lilike12 spune:
Buna dimineatza fetelor, hop si eu pe aici, la o cafea, ma delectez cu postarile lui Miria, tu chiar ai simtzul umorului nu gluma!
Rmkristine, nici eu nu i-am luat temperatura desi poate ca trebuia dar nu am simtzit-o diferita de cum este deobicei.
Honeybaby- mersi
rmkristine spune:
Roxana da, retinusem ca tu iei doar axilar si comparam, adica scadeam cele 5 puncte, dar ma cam speriasem. Acum gata, mi-a trecut, am vb si cu dr, mi-a spus ca acum e ok, a fost o reactie post-vaccinala.
Cristina dar de ce nu dormi noaptea? N-ai somn? Inseamna ca esti tare, dupa o zi cu 2 copii! Eu nu stiu cum sa ma culc mai repede, dar nu ma lasa Bianca al carei program de somn nu incepe mai devreme de 12 noaptea.
Lilike nici eu nu i-as fi luat temp daca nu mi se parea diferit fata de alte dati. Deja la Bianca nu mai am nevoie de termometru, imi dau seama imediat cum ii pun mana pe spate.
dayanara spune:
anca termosul ala pt biberon de care ii spun denisei, are scartaietoare cum zici tu si tine f mult apa calda, cam 4 ore si nu o bag fiarta si foarte foarte calda
mi.a luat leo sterilizator avent acum mi.l aduce, abia astept
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
MARINA - Ti-a zis doctora sa-i iei temperatura rectal si daca depaseste 37,6 sa-i dai Panadol? Ca-i cam aiurea, dar in fine, e parerea ei.
Eu te sfatuiesc ca o mama exagerata ce sunt si ca bun panicard sef, dar si modest sa lasi bebele in pace.
Nu are temperatura.
Tu faci cum simti. Pentru ca daca ii dai ceva o faci exact pentru psihicul tau, nu pentru ca ar avea copilul nevoie.
nibi_niki spune:
Neata fetelor.Dar vad ca sunteti in forma,nu gluma.
DENISA,eu am gentuta de la carucior ce are un buzunar special de pus biberonul ce il mentine si cald si nici nu are cum sa se rastoarne.
Stefana, sa-ti treaca supararea.
LILLIKE,bine ai venit
Ieri l-am convins si eu pe sot sa iesim toti 3 la o terasa.Au mai venit vreo 2 prieteni,si am ajuns pe la ora 23 acasa.Asa nu mai stau cu grija ca ce o face fata acasa..
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG