Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANO - Na, ca dadusi de belea cu tetinele!! Pai, ce? Numai eu sa ma dau de ceasul mortii ca i-am incalzit iubitului meu lapticul in mirounde direct.

Normal ca o va afecta!! De ce n-ai dus-o imediat la doctor sa o dezintoxice? Tu chiar nu stii ce grav e? Ce mama ignoranta si denaturata esti de ai putut face o asemenea greseala? Ziceai ca vrei sa o nasti mai repede ca sa ai tu grija de ea si acuma, saraca, uite cum sufera!
Tu nu stii ca apar efecte secundare in timp?
O sa-i creasca putza si perciuni si o va confunda Ivan cu Peter Pan.
Iar cand va merge la scoala o sa citeasca de la stanga la dreapta si va fi olimpica la lipit afise pe tabla.

Ivan avea dreptate, un bat bagat undeva rezolva problema instant.
Daca n-ai fost pe faza! Tu esti de vina! Acuma stai si intreaba pe forum!

Hai, mai! Fi serioasa!
Ce sa aiba copilul?
Pai, daca am fi asa de sensibilosi ar disparea rasa umana de pe glob.
Nu ca n-o sa dispara la un moment dat, dar ca idee.

Mergi la inceput

ASTERO - I-ati peruca, fata! Cu ocazia asta vezi si cum te prind alte tunsori, culori, brizbrizuri.
Vezi si tu partea buna a lucrurilor! te recunoaste fii-ta.
Ca asa se zice, cand te recunoaste copilul incepe sa-ti cada parul.
Aiurea rau cu vorbele astea din batrani, dar ma rog, ele exista.
De fapt, cam pe la 3-4 luni ale bebeului incep sa se faca simtite unele dintre reactiile organismului maltratat printre care si ..."parul destept paraseste capul prost".

Eu am noroc ca nu alaptez si ma indop cu Revalid, ca sa musamalizez chestia cu "capul prost".
Din ciclul "Si ce cap frumos rasare/Nu-i al meu, al meu e oare?"

Mergi la inceput

Aa, si-am uitat, ASTERO! Cum sa-i rupi capul lui barbata-tu?
Fata, nu te lua dupa ELLANIK, ca asta e geloasa, iti zic eu! Vrea sa aiba numai ea!
Lasa-l acolo ca-i si el bun la ceva, ca doar deasta te-ai maritat sau uitasi?

Saracu', eu il inteleg, nu-l mai scula cu o jumatate de ora inainte de ceasul desteptator ca sa stea cu fii-sa, ca exact atunci se refac neuronii si cica se si inmultesc si-o sa fii unica beneficiara de barbat cu "toti neuronii acasa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

deci cat am ras..... miria nu le ai pe toate! desi ziceau unii ca nici eu nu detin tot acoperisul ( oanaiacovita

eu m-am trezit sa pape Joy si ma duc inapoi la somnic.

mi-am comandat ergo si il astept ca pe sfintele moaste!!!

Stefana incearca sa te detasezi pt ca oricum situatia o sa o tot rejudeci. se poate sa fie si depresie putin. si sotul din dotare nu e specie rara ..... sunt marea majoritate la fel. nu mai comentez subiectul!!

Astero tiau mai trecut nervii?? pupici pe botici...

Ella de functia mea nu intreaba nimeni nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Cristina, multu mult, tin minte mana intinsa
Asteropi... io ii rup gatu, da sa nu fac puscarie pt asta
Oana, iote ca am pus poze in contul comun.
Ma duc sa ma nanesc, mi-s franta
Va pupic

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stau sa dea aerul afara:)

miria peter pan e femeie de fapt?
fata asta nu e nimic, o sa.ti spun candva una, prin care te.am intrecut demult in ceea ce priveste grijile si exagerarile

asteropi cum deschide dupa avent iq ma duc

gaby la functia ta ma gandeam eu, adica singura sansa sa manance silvana bio e sa faci tu un baiat pt ea:))))

stefanna imi pare rau de tot ca treci printr.o asa criza...nu stiu ce sa.ti spun referitor la asa ceva
dar bebe e cel mai important, si bianca logic, dar ma refer la mancare
sa aibe ceva reflux? tine.l mult la verticala

nafi chiar ma intrebam unde umbli

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Saracu', eu il inteleg, nu-l mai scula cu o jumatate de ora inainte de ceasul desteptator ca sa stea cu fii-sa, ca exact atunci se refac neuronii si cica se si inmultesc si-o sa fii unica beneficiara de barbat cu "toti neuronii acasa".

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

ba eu stii ce zic? masluieste ceasul cum am vrut eu sa fac cu aparatul de contractii, da.l la ora la care tre sa se scoale:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

'Neata, fete!

Ce-oi avea de umblu noaptea prin casa si dimineata n-am somn? Si-o face efectul cafeaua de dimineata, ca alta nu mai beau.

ROXANA - Crezi ca ma intreci? Pai, tu nu te gandesti cate nu spun? Ce, eu am curaj sa zic cuiva chiar tot? Oho!
Nu-ti dai seama ca in secunda urmatoare voi face cunostinta cu 2 domni imbracati curat si in alb, care pe un ton binevoitor si calm ma vor intreba daca nu vreau sa fac o excursie cu dansii pe insulele Seishel, ca tocmai am castigat o croaziera. Si fara sa mai astepte raspunsul meu ma vor lua pe sus si ma vor imbarca intr-o limuzina cu girofar si muzica house intermitent ca sa traga masinile pe dreapta?

Lasa, zi-le tu, ca eu le pastrez in mansarda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

'neatza!
Revin si eu cu pb mea: copiilor vostri, cand li s-a facut vaccinul, le-a fost luata si temperatura, nu? cum si cat aveau? Ca eu cred ca innebunesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

al meu avea 37.6 masurata rectal! n-o fi fost prea mare?

Mergi la inceput