Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia nu tre sa o inveti tu prostii ca sa le zica
ivan i.a spus medicului sa.i bage un bat in cur silvanei
de unde i.a venit? nu , noi nu facem asa ceva in casa, nu ne bagam nimic :))
dar era constipat a avut fisura, medicul ne.a dat laxant , nu vroia sa mai faca pt ca.l durea, nu statea sa.i punem supozitor, drept urmare ca sa stea, dupa o zi de crize si transpiratii leo s.a enervat si i.a zis ca daca nu sta o sa.l duca la medic sa.i scoata caca cu un bat, si de atunci asa ii recomanda doctorului sa.i faca silvanei

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, am incarcat pozele pt Ergo!!!

http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/sets/72157624238290352/

Astea sunt materialele care merg pe baza neagra sau visinie.

Acum, sa vedem daca reusesc sa gasesc un site sa imi faca conversia la cost... gata, este 54 de euro, ca a scazut nasol Euro fata de Yuan, dar am sa vb cu ea sa ii explic cum sta treaba sa vad poate le lasa la 45 sau macar 50.

Inca o data, asta e site-ul original -- www.ergobaby.com, ca sa vedeti despre ce port bebe e vorba si de ce e asa de bun. Ai mei pleaca pe 30 si ii trebuie vreo 10 zile ca sa le faca, asa ca cine doreste trebuie sa imi zica pana la sf saptamanii viitoare.

Gata, va pup, mi-am luat un pietroi de pe inima, ca ma injura Gabi cu foc...

Noapte buna!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Roxanaaaaaa -- am lacrimi in ochi de cat am ras!!!! Da ma, ma roade curiozitatea, da asa ma roade pe mine de orice, vorba lu mama, tre sa le stiu io pe toate. Daca nu vrei sa zici nu-i bai, pe yahoo nu te am la prieteni, nu stiu cum sa te adaug, eu sunt tot freedelia.

Fii-mea a dat semne ca se trezeste sa sa indoape dar s-a razgandit si mie imi pica ochii in gura de somn...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Am zis eu ca Ivan e tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana si eu ma pregateam sa intreb de ce nu alaptezi daca-i laptic, dar ... nu vreau sa ma iei la rost

mihaela nu ai nevoie de abdomene ca sa dai burta jos, ai nevoie de ... ochelari draga mea nu ai pic de burta, am vazut pozele tale, am ajuns la concluzia ca problema este de la dioptrie
felicitari pt sotul din dotare iar printesele tai sunt f frumoase

ella eu eram cu "dna boc", da' daca imi urezi numai de bine, zic pas

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

freedelia nu tre sa o inveti tu prostii ca sa le zica
ivan i.a spus medicului sa.i bage un bat in cur silvanei
de unde i.a venit? nu , noi nu facem asa ceva in casa, nu ne bagam nimic :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

ce tare am ras de nu mai pot

POZE

Mergi la inceput

freedelia sper sa gasesti rezolvare la toanele lui jodie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Hai c-am inceput cu o portie de ras! F tare Ivan cu batul! asa sunt copii astia...plini de surprize!

Eu am citit asa pe sarite...ce mi-a atras atentia mai mult a fost discutia despre copii ce trebuie sa invete mai multe limbi , caci asta ma "doare" si pe mine avand in vedere ca eu sunt romanca, sotul italian si intre noi vorbim in engleza!

Cum spunea Corimamiparca (sper sa nu ma insel) despre ce a aflat mama ei la cursuri...cel mai bine ar fi sa invete italiana destul de bine si pe urma va aprofunda si romana. fiind atat de apropiate limbile , procedand alt fel, risca sa le amestece si sa rezulte un ghiveci

Astazi am fost cu musiu Riccardo la cantarit si la 1 luna si 20 de zile are 5720 grame. A luat 500 grame in ultimele 2 saptamani. mananca 7 mese in 24 ore si noaptea se trezeste cam la 4-5 ore ptr a papa.

Astazi am facut si o achizitie f importanta!! Un pachet de durex ce avea in oferta si un pliculetz de lubrifiant (saru'mana Vladi ptr idee!) Cum vineri ma duc la ginecolog si e posibil sa-mi dea unda verde...m-am gandit ca e bine sa fiu pregatita! am fost si la cosmetica astazi asa ca...sa vina vineri seara!

Maine vine mama in vizita si doar ce m-a anuntat ca a facut 85 de sarmale! Sper s-o lase in aeroport cu ele! o sa creada aia ca vrea sa-si deschida restaurant aici!

Opaaaa...fomila a intrat in priza! fug sa prestez!

Un loc si ptr mine prin guvern?!

Pupicei!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salutare popor de mamici! Io mi-s neagra de suparare.Nu stiu ce are plodul meu si pace buna.Am ajuns sa ii dam laptele cu pipeta.Nu suge de nici unde.Mananca la fiecare ora 20-30 ml( lapte muls sau lapte praf).Si dupa ce a abia papa mai are de dat si pe afara.Is de-a dreptul ingrozita.Acuma ca ne chinuim eu si mama( ca vorba ceea tata e dupa model, ti l-am facut ti-l cresti)nu e nimic.Sa fie sanatos si sa creasca.El asa e voios,rade, vorbeste cu noi,inca are falcute( de in prima luna de viata a luat un kil jum).Ma rog sa fie sanatos, ca numai si numai tampenii imi trec prin cap.
ASTEROPI,DENISA parac descrieti o zi din fam mea.Nu stiu frate dupa ce tipar is facuti, da eu pe almeu l-as arunca la rebuturi....ma intreb acum cum de l-am ales andva de "piesa rara"
MIHAELAGROSAN, felicitari pt asa sot.Sper sa imi cresc si eubaiatulla fel, ca sa faca o femeie fericita nu sa o nenoroceasca.Apoi sincera sa fiu, al meu de ar vrea sa faca tot nu l-as lasa, ca mi-e frica sa nu dea biberonul la bianca si painea cu unt la Luca.
ROXANA, bai fi-tu e de coma.La cat is de suparata cu puradeii mei( ca si Bianca e racita, si e pe antibiotic)cand am citit am inceput sa rad instantaneu.
Mai vroiam sa scriu ceva,da nu imi mai aduc aminte.Sa va fie puii bine, si voi sa aveti putere pt ei si diplomatia pt "partea buna" a familiei( citat din GABYHILA).

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Stefanna pai daca a luat baiatul un kil jumate intr-o luna, e clar ca numai starea ta psihica e de vina, nu? Hai relaxeaza-te si concentreaza-te numai asupra puilor. Sau poate a luat si el de la Bianca ceva, pt ca spui ca ea e bolnavioara?

Mergi la inceput