Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MARINA - Iti dai seama cata dileala?!
S-a dus si cu poza si cu copilul. Adica, daca nu vede doctora ceva la unul poate vede la celalalt.

ROXANA - Normal ca vorbeste cu copilul cel mare. Si mie imi face doctora mea la fel. Dar eu ma bag in vorba lor, na, ca-s ofticoasa! iar cand iesim, ii explic Damianei foarte serioasa ca de fapt doctora imi vorbea mie uitandu-se la ea. Inca ma crede, saraca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DIANA - Felicitati pentru mutare! (unde te-ai mutat, ca eu sunt picata din luna)

Si mai ales felicitari pentru dintisori si la cat mai putine dureri pentru puiut!

Dami n-a mancat mai bine de o luna cand i-au aparut maselutele. Eram disperata, ca nu mai stiam ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Miria, multumesc pt raspuns. Eu eram ingrijorata pentru ca pe unde citisem scrie ca bebelusul alaptat la san poate avea orice fel de scaun, mai putin verde cu mucus...cum are Eliza. E adevarat ca nu plange si nu pare a fi deranjata.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact ti.am admirat fetele, chiar ca 2 printese sunt!
pe cand si printul?:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Daca as stii ca al treilea e baiat l-as face , deocamdata sa creasca fetele.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele ajutati-ma si pe mine. Este posibil ca de la caldura sa creasca temperatura bebeilor?

Eric are de vreo 2-3 zile 37.6-37.7 rectal. Nu are alte semne de raceala, doar mai tuseste din cand in cand dar tuse din aia seaca probabil de la aerul uscat.
Oare de la ce e temperatura ridicata. El de obicei are maxim 37.4.
Nu am facut vaccin din 31 mai cand am facut bcg-ul.
Off, ca ma cam sperie...

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetele ajutati-ma si pe mine. Este posibil ca de la caldura sa creasca temperatura bebeilor?

Eric are de vreo 2-3 zile 37.6-37.7 rectal. Nu are alte semne de raceala, doar mai tuseste din cand in cand dar tuse din aia seaca probabil de la aerul uscat.
Oare de la ce e temperatura ridicata. El de obicei are maxim 37.4.
Nu am facut vaccin din 31 mai cand am facut bcg-ul.
Off, ca ma cam sperie...

Da, se poate, mie mi s-a intamplat, a avut 38 vreo 2-3 zile la rand. Fara alte semne.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - la hemangioame ajuta ce zici tu . La fel ajuta si alptatul . Asta e principalul motiv pt ca tin de alaptat si pe langa asta daca incepum un tratament pe baza de cortizon vreau sa aiba ceva anticorpi din lapte.

Miria - i-am facut eco la intestine , ficat, plaman , creier. Totul e ok . LE repetam la 3 luni.
Acum vrea la coloana cam citit ca pot aparea probleme are coloanei daca are si pe spate , si ea are. Combinat cu AFP mare din timpul sarcinii mi-am mai gasit un motiv de nedormit bine noaptea.
La eco nu stiu ce sa zic de ce nu s-a vazut nimic. Avea cum sa se vada oare ???? Pana la urma sunt niste pete.

Mai ar fi o chestie ca imi trece prin cap. In maternitate i-au facut hemoglobina sa vada daca nu e cumva mica. Nu a fost , o are 14,4 dar eu in primul ptrimul trim avem fierul 27 , hemoglobina era bine ...

Azotul lichid nu se aplica la hemangiame care trec de 4 cm patrati. La noi si in jurul ochiului cu atat mai putin. Plus ca e dureros. Plus ca sunt foarte extinse nu e doar unul - doua - trei...
Dar o sa ma duc si la profesorul care zici tu. Am mai auzit de el.

Delia - as veni in china daca s sti ca asta e solutia. dar nu conosc nimic acolo. Nu stiu cum as putea ajunge.
De ergo il pot cu si pe al Erinei daca vrea ea nu-i problema.

Roxana- da stiu de problema cu ochiul ca poate ajunge la glaucom. Alt stres mai ales ca ochiul are e negru cu albastru ca celalalt si ca in maternitate il tinea inchis. Si acum cand se trezeste il deshide mai greu un pic.
La oftamolog mergem iar la 3 luni

Da , unele sunt mai pale. nu s-au marit , de asta sper eu sa nu fie pete de vin , dar nici hemangiame plane nu par, trag mai mult spre pete de vin care se comporta ca hemangioamele momentan.
Se pare ca sunt si pete de vin care se palesc in timp si care nu cred odata cu copilul cum e cazul nostru pana acum. Unele pe piricior , mici, chiat au palit de tot , abea se mai vad.
Poate sunt hemangiame combinate cu pete de vin .
AAaaaa sa nu uit pata mongoliana . Le avem pe toate
Bine ca e laserul si la noi. Am inteles ca trebuie sa fie cu lumina galbena. Dar...... la clinicile de frumusete sunt oare medici care se pricep sa-l aplice si la ce avem noi nevoie ???

Of sper ca intlegeti ceva , am scris in viteza pt ca trebuie sa-i fug sa-i fac baita , sa bag pompa, sa dau cu mopul sa fac bagaje ca maine plecam etc
Mai revin cand ii dau sa pape

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana da temperatura creste de la caldura de afara, de la plans si nu se ia imediat dupa masa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Si o veste buna: raportam primul dintisor , azi a spart gingiuta, dupa o noapte de plansete si 2 zile f. calme (i-am dat Chamomilla si Osanit). Deci am un iepuras adevarat, mai ales ca acusica iese si al doilea .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

felictari pt dintisor , ai un adevarat beny-beny

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana referitor la temperaura ti-au raspuns fetele, cat despre tuse si ianis tusea si cand am fost la vaccin l-a auzit dr de fam si mi-a zis ca se ineaca cu saliva, nu avea nimic altceva. poate asta este motivul pt care tuseste eric, tin minte sa si inainte de vaccin ziceai ca iti cam tuseste, fara alte manifestari.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput