Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
desprecopii spune:
dragi mamici cu bebelusi DC de pana la 12 luni, va asteptam cu poza bebelulului drag la acest concurs
Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
dayanara spune:
bun, am un pic de timp, sa va explic cum sta treaba :)))
acum 2 saptamani mai mult sau mai putin, am pus niste poze cu silvana, oana (mama lui eric ) mi.a zis ca intr.una silvana seamana cu leo, drept pt care eu m.am uitat mai atenta la acea poza si am dedus ca silvana are sindromul down :))))) (rad ca proasta de mine nu de sd)
2 zile am innebunit (gabyhila stie ca la ea in privat am innebunit)
in fine, am scos poza la imprimanta si m.am dus cu ea (cu poza) si cu silvana la medic :)))))))
medicul mi.a vb foarte frumos si mi.a explicat ca nu are nimic, dar pe fata ei, a medicului, se citea resemnarea in ceea ce ma priveste, se uita asa cu o fata la mine si la foaia scoasa la imprimanta ...ca la nebuni
apoi ajung acasa zice leo ce.a zis medicul? zic: a zis ca e ok
zice: bine, tu cand te duci?
oricum nu va spun ca l.am pus pe leo sa stea cu capul ca silvana in acea poza si l.am pozat asa sa vad el cum arata, ma intreba daca sa se puna in scoica sa iasa ca silvana in poza
asta fiind poza cu pricina
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaADouaLunaMai#5474812297057494258
cu poza lui leo nu m.am dus la medic dar nu se stie in viitorul apropiat :)))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Bai voi sunteti cu capul !!!!
Daca voi va faceti griji, eu care am un copil cu o mie de hemangiome foarte atipice , multe, de nimeni nu stie ce sa-mi zica de ele si de unde sa apuce problema ce ar trebui sa fac ?????
Sa ma duc la nebuni m-am gandit dar nu cred ca rezolv problema.
Pe bune , bucurati-va de ce aveti si nu mai cautati nod in papura
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Pe bune , bucurati-va de ce aveti si nu mai cautati nod in papura Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
ai dreptate denisa
la ivan nu aveam timp de asa ceva...la cat urla
acum se vede ca din lipsa de ocupātie caut nod in papura
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
A-ha, ROXANA, te simtisi si iesisi ca ciupearca dupa ploaie si eu care vrusai sa fiu discreta!
E, las ca-i mai bine asa! Te iau consilier sa nu ma simt singura.
Erina spune:
La multi ani Deyan, Gia Darria, Sasha Yan, si co-oraseanului meu George Vlad!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
miria_cristina spune:
DENISA - Tu ai cu siguranta dreptate la fel ca toate mamicile cu bebei cu problemute mai mici ori mai mari, dar in cazuri deastea, mamicile sunt sanatoase la cap. Ca Dumnezeu nu doarme si imparte totul echitabil.
O data, o doctora careia ii pusesem o intrebare in stilul meu, m-a intrebat la randul ei daca lucrez sau stau acasa. Credea ca stand acasa am timp sa pansez la prostii. Saraca, nu stia ca la mine este taman invers, din cauza serviciilor pe care le-am avut am devenit asa.
Erina spune:
Va doresc o zi racoroasa dragi mamici. La noi e suportabil desi termometrul arat 26 grade C in casa> ma gindeam ca o sa trebuiasca sa il intorc pe David ca pe ...clatite, ca va transpira dar vad ca e OK.
Gabyhila, am pierdut discutiile vechi. Ai comandat Ergo tot de la Delia?
Am scris si eu aseara ca as dori unul. E foarte bun pentru cind ies cu amindoi pe la supermarket, pentru excursiile la munte si locurile unde nu pot lua caruciorul.
Erina spune:
Roxana, sa stii ca Silvana e absolut adorabila si normala in poza aceea.
honeybaby spune:
Ca mi-ati adus aminte am inceput iar sa rascolesc netul dupa informatii si tratamente. Ma razgandesc odata la 2 zile in legarata cu tratamentul si ce ar trebui sa fac
Miria - era sa zic eu ceva cu impartitul asta echitabil. ...
numai asa nu e
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna