Cererea si oferta de obicei fac ca salariile sa ajunga la un anumit nivel. Acum incep sa scada,criza se accentueaza de aceea va intreb: Cam ce salariu are o bona care lucreaza 8 ore (si menaj) ???
Prietena mea isi plateste bona cu 10 mil. 8 ore, un copil de 2 ani jumate si unul de 6 luni+ menaj. Prietena mea sta si ea acasa si efectiv imparte cu bona munca si ingrijirea copiilor, deci nu stiu cat de edificator e cazul ei.
Eu una am avut bona pana in februarie, program 6ore/zi, copilul avea 3 ani si mergea la gradi pana la pranz. Facea si menaj usor, gen spalat lucruri copil, calcat, pus masina de spalat. Statea cu copilul 11 ore cand era bolnav si nu mergea la gradi. II dadeam 9 mil in fiecare luna, indiferent daca statea 6 ore sau 11 (asa convenisem).
Am renuntat la ea, fiindca nu ne-am mai permis si gradi privata si bona, am ramas cu gradi privata, program lung.![]()
Recomand cu mare placere bona, este libera de la 1 iulie. Baiatul meu merge la gradinita si noi ne-am inteles sa colaboram pana azi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)