Hai ca mi-am amintit acuma cu "blindajul" de un prieten vechi si drag, foarte apropiat pe parcursul liceului, facultatii si cativa ani dupa (din pacate am pierdut legatura 
). Asa..., si baiatul asta (neamt de origine, avea si mama medic), isi facuse obiceiul sa nu plece de acasa fara cateva medicamente "indispensabile": triferment, paracetamol, saprosan, metoclopramid, etc. Pe perioada liceului gasise solutia cool de a face compromis intre necesitatea medicamentelor, lipsa unei posete, si riscul de a fi luat peste picior de colegi, si le purta la gat intr-un saculet de piele, ca pe "punguta cu medicamente" din vestul salbatic
. (Pe perioada facultatii a disparut punguta de la gat, dar pana acum nu mi-am pus intrebarea: unde le tinea, totusi?) Dupa o perioada scurta de misto printre prieteni, a devenit indispensabil in gasca, tratand rapid si prompt orice discomfort, iar in facultate ne obisnuisem cu faza asta in asa hal, ca-l sunam pe el primul, nu parintii, sa-l intrebam ce tre sa luam pentru aia sau ailalta! Vreau sa spun ca am trecut majoritatea sesiunilor dopati cu meclofenoxat de la el, luat cu atata incredere, ca eu pana in momentul asta cand mi-am amintit de el si de denumire (imi place sa retin cuvinte sucite), nu i-am citit prospectul!!! 

Bine, nici nu l-am luat decat in sesiuni, iar in epoca aia numai de sanatatea mea nu-mi pasa!![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/

Ma bag sa fac capitol nou![]()
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!