Sfat urgent BRD
Merg sa extrag salariul si aflu ca nu e; sun la Bucuresti si mi se spune ca a fost oprit automat in linia de credit cum ca aceea expirase!!!
Pai...de cand linia de credit are termen limita? si noua de ce nu ni s-a spus acum 2 ani cand ea oricum s-a marit automat?
Ce e batjocura asta? si mi se sugereaza sa merg maine la agentia locala sa vb cu ofiterul de la clientela.
Ce ii spun eu aluia maine? mie imi trebuiau banii din salariu sa achit leasingul la masina!!! Sunt disperata!
Ce ma sfatuiti?
E mega urgent si sunt mega panicata!!
Raspunsuri
alic spune:
eu am patit o chestie asemanatoare; am facut cerere de marire limita de credit si, desi nu umbalsem nici la cea anterioara, brd-ul mi-a blocat toti banii, inclusiv fondurile proprii
la tel non-stop mi s-a zis sa merg sa discut cu cei de la sucursala; acolo mi s-a explicat ca asa e procedura...ciudat tare imi pare rau ca nu i-am reclamat dar nu puteam ajunge la opc in programul lor...
sper sa rezolvi cu bine, nici eu nu stiu sa existe termen la limita de card!
bafta!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
hristina spune:
A mea era descoperita, dar lunar isi opreau ei acolo comisioanele...era f ok asa, nu ma deranja, dar acum sa ma procopsesc cu asa ceva...mi-e imposibil sa o achit din mana si sa o acopar( e de 2500ron, din care salariul pe luna asta a fost 900), plus ca acei 900 mie imi erau vitali ptr. rata masinii!
Inca astept sfaturi, va rog din suflet, trebuie sa stiu cum sa pun maine acolo problema!
alic spune:
ce-ai rezolvat?
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
elyanne spune:
Asa au patit niste colegi de-ai sotului la BRD... tot descoperire... din cate am inteles s-a intamplat asta in luna in care a expirat cardul... nu mai retin amanuntele... le-a oprit tot ce aveau in cont si ce a mai intrat (salariu), pana isi acopereau descoperirea... teoretic se reinoia cardul, ca doar erau angajati pe perioada nedeterminata, iar ei aveau contract cu BRD-ul ... deci nu se punea problema ca ar inchide contul, ar schimba banca...
S-a rezolvat cand au mers la sucursala... au reinoit contractul pt. descoperirea de cont... si aveau banii disponibili din nou pana la limita respectiva...
Daca retin bine, in luna cu pricina nici n-au lasat banii pt. dobanda... nu mai stiu daca si asta a fost un motiv sau doar la unii s-a intamplat asa...
Dupa ce au patit-o ei, a sunat sotul din timp la sucursala sa se asigure ca s-a emis cardul nou, erau si bani in cont pt. dobanda... a fost totul in regula... n-am avut probleme...
Acum am scapat de BDR... Am ramas cu o impresie proasta si cand am avut credit la ei, si cu descoperirea si cardul de salariu... si legat de partea on-line... care se actualizeaza in o mie de ani... multe si marunte, unele nici nu mi le mai amintesc, dar impresia proasta a ramas
mychydutza spune:
daca ai descoperire de card pt "n" salarii, e clar ca ti-a expirat! asa am patit si eu...........
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
hristina spune:
Mda, deci am reesalonat descoperirea aia de credit si dupa ce voi incheia cu ea, peste 1 an...imi inchid conturile la ei; astia sunt de-a dreptul tampiti...niciodata, nimeni, de atatia ani nu a specificat ca aia are termen...
Niste stupizi! Bine ca am reusit sa-mi deblochez o parte din salariu sa ma pot folosi de el la toate cele!
Fugiti de BRD cat vedeti cu ochii, tin lucrurile mai mult decat pentru ei!....oribili...
cait spune:
O intrebare poate putin stupida:au dreptul sa blocheze sume provenite din salarii?Salariul ala e vital poate pentru un om.Pe aici nu au dreptul sa blocheze sume ce provin din salarii, pensii, ajutoare si altele.Trecand peste faptul cc ca sistemul bancar din RO mi se pare hotie la drumul mare.
Cait
http://biomonde.ro/
gabriela_tutuianu spune:
pe nimeni de acolo nu intereseaza de client . asa ca putem merge in alta parte . aici ce vom gasi ? aceleasi treburi mizere . stiti de ce nu fac nimic? pentru ca vei ajunge tot la ei . de la bcr la brd . de la brd la reiff . de la bt la cec. si tot asa . indiferenta totala .