Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 9
alex_andra spune:
Bine ai revenit papanash
Pentru biletele copiilor si transport o sa strangem banii, nuti face griji....am eu un feeling
O sa depun si eu niste bani, dar abia vineri, cred.
Eu am masina disponibila, dar pentru ca scaunul evei de masina e cu isofix si nu stiu sa-l scot, am doar 3 locuri disponibile , inafara de sofer, aka eu
Pana acum am doua pe lista, adica ancadragoman si tu.
Acum imi pica fisa, ca e foarte bine ca am scaunul de masina ,ca anca vine cu fetita ei
Deci, mai am un loc disponibil, pentru cine doreste.
Eu stau in colentina, pe anca o culeg din berceni, pe tine de unde te culegem?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
actriunea va dura numai prima parte a zilei, nu?
adica, eu pe la 3 maxim, ar trebui sa fiu acasa, sa-mi preiau fata de la bunici
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
Presupun ca eu sunt CM, dar nu era si un D acolo ?
Vad ca pana acum nu s-au strans nici macar banii de transport.
papanash spune:
Da, la pranz (12-13)o sa-i ducem inapoi la spital. pai eu cred ca in Unirii o sa fiu, sau asa ar trebui . O sa luam si niste apa pentru copii, niste napolitane,ceva de rontait, sa-i tina pana la masa.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Presupun ca eu sunt CM, dar nu era si un D acolo ? Vad ca pana acum nu s-au strans nici macar banii de transport. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Se vor strange, astept intrarea unor bani in cont, care ar trebui sa acopere biletele si transportul.
Dar asta nu inseamna ca nu sunt bineveniti orice alti bani:)
Chiar, papanash, vin toti cei 80 de copii?
Asta ar insemna 400 de lei biletele + 200 transportul= 600 de lei, nu?
Plus cate- o apa de fiecare si ceva de papa.
la Unirii e perfect, ca e in drum sspre anca
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Se vor strange, astept intrarea unor bani in cont, care ar trebui sa acopere biletele si transportul. Dar asta nu inseamna ca nu sunt bineveniti orice alti bani:) Chiar, papanash, vin toti cei 80 de copii? Asta ar insemna 400 de lei biletele + 200 transportul= 600 de lei, nu? |
Si eu cred ca se vor strange.
Astept indemnizatia, care sper sa nu fie la sfarsitul lunii si o sa mai pun o suma pentru inghetata.
papanash spune:
citat din mesajul lui carminabulina Presupun ca eu sunt CM, dar nu era si un D acolo ? Vad ca pana acum nu s-au strans nici macar banii de transport. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
ti-am trimis detalii plata pe PM.
si eu cred ca strangem banii. daca vor fi mai multi, mai raman si pentru rechizite.
alex_andra spune:
Revin cu o rectificare: banii pe care-i astept sa intre acopera doar biletele de intrare.
Tot ce sper e sa nu se comisioneze prea mult, dat fiind ca vin din strainatate.
dar vor intra in contul sotului meu, care are conditii de staff si poate nu-l comisioneaza la speze bancare
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
citat din mesajul lui alex_andra Revin cu o rectificare: banii pe care-i astept sa intre acopera doar biletele de intrare. Tot ce sper e sa nu se comisioneze prea mult, dat fiind ca vin din strainatate. dar vor intra in contul sotului meu, care are conditii de staff si poate nu-l comisioneaza la speze bancare Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
comisioneaza tot ce prind,din cate stiu eu. La BCR m-a comisionat cu 20 ron ca am depus la ghiseu rata de leasing, tot in cont BCR.