Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Vin si eu pe 24 daca aveti nevoie de ajutor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
Bianca multumim
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
danielac spune:
Am vorbit la telefon cu Papanash si ea are probleme cu calculatorul, din aceasta cauza nu a putut intra ieri, diseara cand va ajunge acasa va avea un laptop si va intra sa clarifice si intrarile de donatii in cont si cu dosarul pentru caz.
Mirela (desprecopii), in afara de scrisoarea pe care Papanash o are de la spitalul unde stau copiii, ce alte acte doveditoare mai trebuie sa prezinte?
cl spune:
Ieri am facut si eu o depunere in cont, insa de la posta. In maxim 3 zile ar trebui sa fie banii in cont (joi). Va rog sa ma anuntati si pe mine, pe la sfarsitul saptamanii, daca au intrat sau nu banii, ca sa intervin in caz de ceva. Banii sunt pentru iesirea copiilor, pentru rechizite o sa depun luna viitoare.
O sa trimit detaliile donatiei lui Papanash, pe PM.
papanash spune:
Buna seara !!!
ce mai faceti ? noi, bine, numai ca un virus nenorocit mi-a terminat laptopul, sper sa-l rezolv curand, pana atunci ma "sponsorizeaza" cu cel de la job,sotul.
Sa va anunt ce a intrat in cont:
Lyada- 50 RON -10.06.2010
CNM- 50 RON -11.06.2010
PRM- 50 RON -11.06.2010
Carminabulina - 40 RON - 15.06.2010
am trecut initialele platitorului, nu stiu nickul, numai al Lyadei, ca l-a trecut la detalii plata.
Fetelor, nici nu stiti ce ma bucur ca-i vom duce pe copii la ferma animalelor. Am negociat lajumatate biletul de intrare, am mai incercat si azi inca o negociere dar fara succes. vom plati 5 RON pt fiecare copil. Cu transportul, alta poveste. am tot dat telefoane, preturile incepeau de la 9 milioane si jumatate, pentru o zi intreaga, cu plimbare prin Bucuresti,obiective turistice,plus in Voluntari, la ferma. Chipurile, nu se poate numai 3 ore, ca sa-l inchiriem o zi intreaga . In sfarsit, am gasit un domn de toata isprava, care are cunoastinte in transporturi, care se ocupa de actiuni umanitare, cand a auzit ca nu suntem de la nici o fundatie, nici o organizatie si ca pur si simplu strangem mana de la mana, a zis ca ne ajuta in felul asta: platim numai motorina, dar s-a mai gandit putin si a zis ca ne sponsorizeaza el cu jumatate din suma,deci vom plati pentru transport numai 2 milioane. Asa da ! Sincer, cand am auzit de 9 milioane deja imi cam pierise glasul...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Multumesc foarte mult pentru pastrarea subiectului aici, la generale.Sunt convinsa ca asa a fost vazut de mult mai multa lumea decat la ajutoare umanitare, din pacate. Mirela, sa-mi spui , te rog, ce sa-ti mai trimit pe mail, un scan ID e ok ? plus scrisoarea de la directoarea spitalului.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Fetelor pana acum am trimis detaliile contului asa: 1.MADYN 2.LYADA 3.iarina 4.ralcat 5.cl 6.kariguld 7.Lauranicole 8.ALEX@SARA 9.MERCEDES 10.Luminita2008 11.Anina 12.alex andra 13.ancadragoman 14.carminabulina 15.alinamoro _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
multumesc mult Dani pentru sinteza , multumim fetelor pentru donatii.
Laura, o sa intru imediat si pe mail, urgenta a fost detaliile intrarilor din cont.
papanash spune:
Cricor si Tanti Zavaidoc,Kokiy unde ati disparut ? voi sunteti sufletul actiunii, sarea si piperul,aerul de care avem nevoie , nu ma lasati balta fetelor !!!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Vin si eu pe 24 daca aveti nevoie de ajutor anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
pai hai sa incepem inscrierile pentru participarea directa.
Ancadragoman
Papanash
alex andra
asteptam